Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Csapatot keresek.

Létrehozva: 2011. november 6. Létrehozta: HullaRooka Kategória: TF2 4 hozzászólás

Mint ahogy látjátok a bejegyzésben is, csapatot keresek. Olyan csapat érdekelne aminek szüksége lenne egy Scoutra vagy egy Soldierre. Csapatban motivált, segítő és kitartó emberek legyenek akikkel gyakorlásokkal eredményeket is elérhetünk.

Magamról
-17 éves vagyok
-5 évet Counter Strike Sourceoztam + Call of duty 4, Call of duty MW2
-Sokat tudok a gép előtt lenni és itt vagyok amikor itt kell lennem.
-Steam-> apro25

Akit érdeklek egy picit is az vegyen fel és majd megdumálunk mindent.

Előre is kösz!

tomypro március 28. 17:38 187 hozzászólás 1720.
2en csapatot keresnénk
fps-es múlt van (cs 1.6 , source )
teljesen kezdők vagyunk kompetitív szinten szóval jó lenne ha megtudnátok tanítani az alapokra
később mennék versenyekre , ligákra
15 évesek vagyunk
ts3 meg minden ami a gyakorláshoz kell megvan
1 scout , 1 demoman
steam : tomypro
Oztree január 24. 18:24 199 hozzászólás 1636.
Úgy látom eléggé kihalt ez az oldal a counter-strike.hu-hoz képest. :/

Én egy olyan csapatot keresek, akik megtanítanak rendesen játszani, elég könnyen felfogom a dolgokat, steamen már megvan 1 éve a TF2, de soha nem mélyedtem bele. Ha lehet akkor TS3-an mennyen az információ csere : )!

steam: Oztree
kor: 17
anyja neve: anya

flatline január 22. 16:11 183 hozzászólás 1741.
Válasz Qves #1. hozzászólására
Hasonlóképp csapatot keresnék bár tudom,hogy már rég elkezdődött de hátha :)
Inkább azt írom,hogy mivel nem vennék részt semmiképpen: demoman,soldier,sniper,scout, lehetőleg spy se de azt ha csak az van elvállalom :)

steam: Kuvesz a felhasználónevem és jelenleg PLZDONATEcheckedleggedhippo@gmail.com a nevem...
kor:15
A tf2-t igen régen vettem már meg, ezalatt 3-4 évet értek. Délután hétköznap és hétvégén van amikor délelőtt is tudok játszani.
Szia, nekem van egay csapatom , az Alföldi Harcosok és szívesen látnánk téged is köreinkben:3
Qves 2011. december 13. 1 hozzászólás 19929.
Hasonlóképp csapatot keresnék bár tudom,hogy már rég elkezdődött de hátha :)
Inkább azt írom,hogy mivel nem vennék részt semmiképpen: demoman,soldier,sniper,scout, lehetőleg spy se de azt ha csak az van elvállalom :)

steam: Kuvesz a felhasználónevem és jelenleg PLZDONATEcheckedleggedhippo@gmail.com a nevem...
kor:15
A tf2-t igen régen vettem már meg, ezalatt 3-4 évet értek. Délután hétköznap és hétvégén van amikor délelőtt is tudok játszani.