Üdv mindenkinek!
Egy olyan problémám van, hogy egyszerűen egyik napról másikra a pontjaim (nem tudom mi itt a hivatalos nevük) eltűnnek és ez már nem először fordul elő (pár hónappal ezelőtt is történt ilyen eset, ezért is hagytam abba egy időre a játékot). Nem vagyok egy nagy Trackmania United Forever-s, csak néha- néha ülök le egy kicsit játszani, így nézzétek el nekem, hogy nem tudok "szakszavakat" és azt is ha ez a probléma valami egészen egyszerűen kezelhető kis semmiség, amire csak én nem jöttem, rá, hogy hogy kell kiküszöbölni. Mindenesetre számomra elég idegesítő, hogy tegnap mielőtt elkezdtem játszani még kb 70750 pontom volt, ezt estére (erre pontosan emlékszem) 70900 növeltem, ma reggelre lecsökkent 70700 alá. Az, hogy ezek következtében a ranglistán hátrébb kerültem kevésbé aggaszt, mivel akkor is hátrébb kerülnék, ha csak simán nem játszanék, mivel a mezőny folyamatosan erősödik, egyre több pontja lesz mindenkinek. Már alapból azt furcsának tartom, hogy miért veszítem a pontjaimat, de azt meg végkép, hogy miért csökken le olyan szintre amin már hónapokkal ezelőtt volt. Nem értem és iszonyatosan idegesít a dolog, mivel utálok valamit kétszer, de többször főleg, megcsinálni/elérni.
Lehetséges, hogy kicsit érhetetlenül fogalmaztam, ezért elnézést kérek, de ha valakinek van valami épp kézláb ötlete, annak nagyon örülnék (minél gyorsabban, ha lehet).
Előre is köszönöm!
Akkor talán be kellene regizni az United CD KEY-el, hogy használhasd az előnyeit is!
Akkor már annyi szervert mentesz el a kedvencekbe, amennyit akarsz(na ez nem teljesen igaz, de sokat) és nem fog semmi szerver kidobni ezután... :vigyor:
Mivan??? :oO:
Unitedes accal?
Nem csak "tört" a játékod?
Erősítse már meg valaki, tényleg frankó United-es accal kitesz 5 map után? Soha nem voltam ilyen freezone-os szerón még, mert minek....
2-3 napja voltam fenn freezone-os szerón (persze united accal), nem dobott ki 10 kör után sem...
@dafnrbi: valószínűleg nations accountod van, az lehet, hogy united a játékod, de az nem jelenti azt, hogy a profilod is az. de ha megmondod az account neved, seperc alatt meg tudjuk mondani milyen az accountod típusa. ;)
Nekem is United van fent. Valami olyasmit ír ki, hogy a Freezone új szabályokat hozott, ingyenesen 5 pályát birok játszani utána átrak nézőbe.
Mivan??? :oO:
Unitedes accal?
Nem csak "tört" a játékod?
Erősítse már meg valaki, tényleg frankó United-es accal kitesz 5 map után? Soha nem voltam ilyen freezone-os szerón még, mert minek....
Be kell tenni őket a kedvencekbe. Max 3 lehet. Van valami program is, amivel egy klikk, de mondja valaki a frankót, mert nekem az United-el nincsenek ilyen gondjaim...
Na most nézem, hogy megvolt az a heti pontlevonás, veszettem kb 350 pontot, viszont mind a világ, mind a magyar, mind a budapesti ranglistán (igaz ott csak egyet) előrébb léptem, ez így nem is olyan rossz. :D
Igen ilyen is előfordult már nem egyszer és ahogy mondod utána gyorsan visszaléptem és ellenőriztem, hogy minden megvan-e, hát nem mindig volt meg sajnos. Azóta ha egy pálya végén viszonylag sok pontot kapnék, utána még megvárom, hogy betöltse a következő pályát, esetleg még egy kört is megyek rajta és csak utána lépek ki.
Úgyúgy! Ezt én is mindig így csinálom, csak eszembe se jutott megemlíteni, olyan természetes nekem...
Igen ilyen is előfordult már nem egyszer és ahogy mondod utána gyorsan visszaléptem és ellenőriztem, hogy minden megvan-e, hát nem mindig volt meg sajnos. Azóta ha egy pálya végén viszonylag sok pontot kapnék, utána még megvárom, hogy betöltse a következő pályát, esetleg még egy kört is megyek rajta és csak utána lépek ki.
Hmm ez megint jó, tegnapról mára (csütörtök) megint eltűnt kb 100 LP-m, ami azért nem olyan sok ha a tegnapi kb 71200 LP-hez viszonyítjuk, de viszont úgy meg elég sok, ha az ember olyan helyen "kénytelen" játszani, ahol nála a ranglistán 3-4-szer jobb helyen lévő játékosok vannak, akik kívülről fújják az éppen aktuális pálya minden kanyarját, én viszont minden pályán először megyek (bocs a nyavalygásért), ebből kifolyólag örültem, ha egyátalán utolsó előtti tudtam lenni és laza 6-7 verseny alatt összekapartam azt az elveszett 100 pontot és csak utána tudtam elkezdeni érdemben játszani.
Nem tudom, de ha jól vettem ki a szavaidból (arthur877), akkor csak heti egy ilyen pontlevonásnak kellene lenni és annak is valamikor a hét végén ( inkább vasárnap), nem pedig a hét közepén.
Végül is mindegy, de most direkt megnéztem, ma este pontosan(!) 71400 LP-vel léptem ki, meglátjuk, hogy ez holnapra mennyivel fog megváltozni, remélem semmivel. :bocs:
Vannak ilyen bugok sajnos még a ledderben. Hogy hétköznap is kevesebb lesz a pontod egyik napról a másikra. De ezt nem a nadeo csinálja. Ez ezért van mert a szervererről rosszul léptél ki vagy a szerver valmiért úgymond nem volt hivatalos módban mikor kiléptél és ilyenkor hiába mutatja neked, hogy ennyi meg annyi pontod van valszeg kevesebb van mint amit kiír. Én is jártam már így.
Ha pontos infót akarsz akkor miután kiléptél a gaméból lépj vissza pár perc múlva és meg tudod nézni mennyi valójában a pontod.
Igen, hetente csak egy levonás van, mégpedig csak és kizárólag a ROC után vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Egy időben nekem is úgy tűnt, hogy mindig tűnik el LP, de nem tud, csak a rankod visszaesése miatt érzékcsalódásod van. Ha felírod minden este, meglátod! :mosoly:
A pályákra a megoldás, hogy ugyanarra a szerverre kell járni, és akkor Te is kívülről fogod fújni a mapokat, és odaérsz az elejére a versenyeken.
Ha már ROC akkor csak szólok, hogy holnap már 16:00-19:00-ig lesz a ROC Time!!!!!!
Azért azzal tisztában vagyok, hogy visszaeshetek a ranglistán egyik napról a másikra (ezt már korábban is leírtam), de esetleg előrébb is kerülhetek, mert frissülhet a ranglista az előző naphoz képest, nem is ezzel volt gondom. Most reggel suli előtt gyorsan fölmentem és megnéztem, hogy megmaradt -e minden pont és hála istennek megmaradt, de ezt még este is leellenőrzöm majd.
Viszont mától elérhetővé vált a Batllefild 3, szóval azt hiszem most arra fogok inkább koncentrálni. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki segített nekem megértetni a helyzetet.
Hmm ez megint jó, tegnapról mára (csütörtök) megint eltűnt kb 100 LP-m, ami azért nem olyan sok ha a tegnapi kb 71200 LP-hez viszonyítjuk, de viszont úgy meg elég sok, ha az ember olyan helyen "kénytelen" játszani, ahol nála a ranglistán 3-4-szer jobb helyen lévő játékosok vannak, akik kívülről fújják az éppen aktuális pálya minden kanyarját, én viszont minden pályán először megyek (bocs a nyavalygásért), ebből kifolyólag örültem, ha egyátalán utolsó előtti tudtam lenni és laza 6-7 verseny alatt összekapartam azt az elveszett 100 pontot és csak utána tudtam elkezdeni érdemben játszani.
Nem tudom, de ha jól vettem ki a szavaidból (arthur877), akkor csak heti egy ilyen pontlevonásnak kellene lenni és annak is valamikor a hét végén ( inkább vasárnap), nem pedig a hét közepén.
Végül is mindegy, de most direkt megnéztem, ma este pontosan(!) 71400 LP-vel léptem ki, meglátjuk, hogy ez holnapra mennyivel fog megváltozni, remélem semmivel. :bocs:
Igen, hetente csak egy levonás van, mégpedig csak és kizárólag a ROC után vasárnapról hétfőre virradó éjszaka. Egy időben nekem is úgy tűnt, hogy mindig tűnik el LP, de nem tud, csak a rankod visszaesése miatt érzékcsalódásod van. Ha felírod minden este, meglátod! :mosoly:
A pályákra a megoldás, hogy ugyanarra a szerverre kell járni, és akkor Te is kívülről fogod fújni a mapokat, és odaérsz az elejére a versenyeken.
valamennyivel biztosan hisz a vilagranglistan bizonyos helyezest esel vissza mivel ugye tobb millioan jatszunk a jatekkal igy még te pl alszol addig valaki eléd kerul :)
Igen korábban én is láttam, hogy egy magyar srác, ezek szerint ez a Kajczy, vezette a ranglistát. És ha jól emlékszem Magyarország is volt első a nemzetek között. Rendben, akkor még egy darabig ezzel nem kell foglalkoznom.
De tudsz valami oldalt, ahol hivatalosan le vannak írva ennek a pontlevonásos dolognak a részletei?
Én ezt találtam:
http://en.tm-ladder.com/index.php
Igen korábban én is láttam, hogy egy magyar srác, ezek szerint ez a Kajczy, vezette a ranglistát. És ha jól emlékszem Magyarország is volt első a nemzetek között. Rendben, akkor még egy darabig ezzel nem kell foglalkoznom.
De tudsz valami oldalt, ahol hivatalosan le vannak írva ennek a pontlevonásos dolognak a részletei?
Én ezt találtam:
http://en.tm-ladder.com/index.php
Hmm érdekes, köszönöm, pont ilyen dolgokra gondoltam, ezekről nekem fogalmam sem volt. Ha ez tényleg így van, akkor ezt elég nagy bunkóságnak tartom, értelmesebb lett volna még magasabbra tolni a max ponthatárt, mondjuk 1000.000-ra. Jó annyira azért még nem megy a játék, hogy a 100.000 LP-ért játszhatnék, ahhoz azért nagyon kell tudni játszani. Mondjuk én maradtam a 70.000-es határ fölött, szóval nem estem ki abból a 10.000 emberből.
Még azt kérdezném, hogy mi az a "ROC" (gondolom, hogy valami verseny), én például részt tudnék-e venni rajta és, hogy erről a pontlevonásos dologról létezik-e valami hivatalos oldala a Trackmania-nak?
Ezentúl azt hiszem, ha viszonylag előre kerülnék a ranglistán inkább lefotózom :P
"ROC"= Race Of Champions= Bajnokok versenye szabadon fordítva.
A lényeg, hogy a 90.000 LP-t elért játékosok vasárnap a "ROC"-on szerezhetnek pontot a 90 K felett is, sőt éppen Kajczy barátom hosszú "világegyeduralma" alatt/miatt akár 100.000 felett is!
Ugyebár normál esetben a szervereket maximum 90 k-igra lehet beállítani, az felett csak a NADEO által engedélyezett spéci szervereken szigorú előírásoknak megfelelve lehet pontot szerezni ebben a heti 3 órában!
maximum 8 játékos lehet egyszerre, az utolsó kettő legrosszabbat ki kell tennie spect-be(feltéve ha van játékra várakozó a szerveren), a mapok minimum 45 sec vagy az felettieknek kell lenniük, csak round módban lehet versenyezni, és még biztos van valami, ami éppen most nem jut eszembe!
Ha ROC-ozni szeretnél, csináld meg a 90 K-t először, mert ez az első etikai kívánalom, hogy ne vegye el a lehetőséget egy 70-80 ezres player attól, akinek a maximuma van meg a versenyzéshez!
Hmm érdekes, köszönöm, pont ilyen dolgokra gondoltam, ezekről nekem fogalmam sem volt. Ha ez tényleg így van, akkor ezt elég nagy bunkóságnak tartom, értelmesebb lett volna még magasabbra tolni a max ponthatárt, mondjuk 1000.000-ra. Jó annyira azért még nem megy a játék, hogy a 100.000 LP-ért játszhatnék, ahhoz azért nagyon kell tudni játszani. Mondjuk én maradtam a 70.000-es határ fölött, szóval nem estem ki abból a 10.000 emberből.
Még azt kérdezném, hogy mi az a "ROC" (gondolom, hogy valami verseny), én például részt tudnék-e venni rajta és, hogy erről a pontlevonásos dologról létezik-e valami hivatalos oldala a Trackmania-nak?
Ezentúl azt hiszem, ha viszonylag előre kerülnék a ranglistán inkább lefotózom :P
Ez a játék ilyen! Minden hétfő hajnalban levonják, ha jól emlékszem 5%-át a pontoknak.
Mindenkitől!:mosoly::kacsint:
A játék lényege, hogy nem lehet több LP-je senkinek sem mint 100.000. A vasárnap 17:00-20:00-ig tartó 3 órás "ROC" alatt ezt a ponthatárt át lehet lépni, de hétfő hajnalra a NADEO levon pontokat a következőképpen.
A legtöbbet gyűjtőnek lehet csak és kizárólag 100.000 LP-je, ezért elkezd úgy levonni pontokat, hogy csak 100 embernek lehet 90-100 K között, 1000 embernek lehet 80-90 K között 10.000 embernek lehet 70-80 k között az LP-je.
A te esetedben ez nem is olyan sok. Akinek megvan a 90 K-ja de nem szerez LP-t a ROC-on, annak közel 1.500-at von le minden hétfő hajnalban a NADEO!
Én ezt elneveztem "pontlopás"-nak anno...