Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Kamu SteamCommunity

Létrehozva: 2011. október 14. Létrehozta: NoneSz Kategória: CS 5 hozzászólás

Sziasztok!
Azért nyitom ezt a témát mert úgy gondolom, hogy mostanában elég sok embernek lopták el az accját azért mert egy kicsit figyelmetlen volt. Manapság már nem nagy dolog létrehozni egy olyan oldalt ami kinézetre teljesen megegyezik az eredeti SteamCommunity oldallal. A trükk nem a designban hanem az oldal tartalmában van. Az oldalon beírod a felhasználóneved, jelszavad és kiad egy hibaoldalt, hogy ez-az nem jó, közben már valószínűleg kezdhetsz búcsúzni az accodtól. Ma délután rámírt egy srác Steamon, hogy kapok plusz játékokat az accomra. Rögtön tudtam, hogy ez is egy acclopós küldetés, rá sem figyeltem.
Lényeg: Ha valakitől kaptok egy ilyen üzenetet akkor inkább töröljétek az illetőt mert sok tapasztalatlan ember azt hiszi, hogy ez valóban bejön.
Steam beszélgetés:

Never tell your password to anyone.
25fps RicKar^ : GET FOR FREE 3 FROM THESE 24 GAMES IN YOUR LIST STEAM GAMES ! : www.community-games.store24.org
25fps RicKar^ : GET FOR FREE 3 FROM THESE 24 GAMES IN YOUR LIST STEAM GAMES ! : www.community-games.store24.org
NoneSz. kiraklak cshu-ra
NoneSz.: :):):)
NoneSz.: de most komolyan
NoneSz.: kajak ennyire fogyatékosnak nézel?
25fps RicKar^ is now Offline.
Steam profilja:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198038509057/
Ennyit szerettem volna, remélem, hogy aki ezt olvassa azt nem fogják ilyen dolgokkal átejteni.
Köszi, hogy elolvastad!

kr1sz. 2011. október 14. 122 hozzászólás 2345.
MeNtHa MIX? TGF? : GET FOR FREE 3 FROM THESE 24 GAMES IN YOUR LIST STEAM GAMES ! : www.community-games.store24.org
kriszkeee.
Ezek már annyira régiek,akik meg bedőlnek ennek azokat nem tudom sajnálni.
NoneSz 2011. október 14. 14 hozzászólás 7254.
Válasz ViBE #2. hozzászólására
van már megfelelő téma. csak az konkrétan az ilyen nyomorékokat célozza meg. de hááá, minek az?
Akkor bocs, 12percet kerestem, nem találtam. Majd legközelebb...
ViBE 2011. október 14. 2940 hozzászólás 71.
van már megfelelő téma. csak az konkrétan az ilyen nyomorékokat célozza meg. de hááá, minek az?
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!