Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Segítség!

Létrehozva: 2011. július 28. Létrehozta: Kazuki Kategória: TF2 37 hozzászólás

Üdv!

Azt szeretném megkérdezni, hogy eddig free to playes voltam TF2-ben de kb 5 napja megvettem a TF2-őt és felraktam. Ám 2-en használunk külön TF2-ős accot testvéremmel és neki is eredeti mivel ő is megvette de valamien oknál fogva ha játszunk ő kap cuccot szervereken ölésnél meg szinte minidg.
De én 2 napot végig játszottam megállás nélkül és semmi cucc O.o
Ha valaki tudna segíteni, hogy ez minek ez oka mivel mikor még Free to playes voltam kaptam én is cuccokat de most már nem kapok semmit amióta megvettem és felraktam.
Lehete az a gond, hogy 2 db eredeti premium account van egy gépen fent és bekavar a kettő egymásnak? vagy nem tudom mi lehet még a gond.
LÉcci aki tud segítsen

ELőre is köszönöm:
Kazuki

Ez nehezen tudna bekavarni, item drop ugyanis tudtommal mindenkinek van
sevven 2011. október 17. 1353 hozzászólás 246.
Válasz wrex #35. hozzászólására
steamen privát a profilod? mert ha igen, akkor az a baj.
public az inventory és a profil is. de közbe rájöttem. átállíottam a letöltési régiót és egyből megjavult :)
no holds barred
wrex 2011. október 16. 443 hozzászólás 842.
Válasz sevven #34. hozzászólására
nekem olyan kérdésem volna, hogy tudnám előhozni az inventoryt. mert steamen nem mutatja, a játékból nem elérhető, ahogy a man co store se. mint kiderült ez csak nálam van így... én látom más inventoryját, de ők nem az enyémet. kipróbáltam hogy portal 2 látja-e, mert van pár sapi amit ott is használhatok, és minő meglepetés, az el se indult... valaki tudna segíteni? ha lehet steamen: seven920805. előre is köszönöm
steamen privát a profilod? mert ha igen, akkor az a baj.
8)
sevven 2011. október 16. 1353 hozzászólás 246.
nekem olyan kérdésem volna, hogy tudnám előhozni az inventoryt. mert steamen nem mutatja, a játékból nem elérhető, ahogy a man co store se. mint kiderült ez csak nálam van így... én látom más inventoryját, de ők nem az enyémet. kipróbáltam hogy portal 2 látja-e, mert van pár sapi amit ott is használhatok, és minő meglepetés, az el se indult... valaki tudna segíteni? ha lehet steamen: seven920805. előre is köszönöm
no holds barred
slowhand_ 2011. október 2. 98 hozzászólás 2708.
Válasz zsoltiii #32. hozzászólására
és akkor alapból eredeti lesz?
igen.
zsoltiii 2011. október 2. 264 hozzászólás 1327.
és akkor alapból eredeti lesz?
wrex 2011. október 2. 443 hozzászólás 842.
Válasz zsoltiii #30. hozzászólására
Srácok tudnátok segiteni, abban, hogy én ingyenesen vettem meg a játékot és hogy erről h kell eredetire váltani, hogy tudja ismeröseimmel cuccokat cserélni ?

előre is köszi
venned kell valamit a mann co storeba játékon belül, szerintem a kulcs éri meg :P
8)
zsoltiii 2011. október 2. 264 hozzászólás 1327.
Srácok tudnátok segiteni, abban, hogy én ingyenesen vettem meg a játékot és hogy erről h kell eredetire váltani, hogy tudja ismeröseimmel cuccokat cserélni ?

előre is köszi
gafasom 2011. október 1. 6 hozzászólás 9927.
Újabb nem életbevágó problémám adódott: Láttam az egyik szerón hogy egy fickó engineer ként letett 4 sentry-t viszont az sztem nem a szerver csinálta mert mindenki más csak egyet tudott letenni azt hogyan csinálhatta?
NapSt_R iz bAck!
Protein. 2011. szeptember 17. 38 hozzászólás 4539.
Válasz gafasom #27. hozzászólására
Az a baj hogy most már nem csak ez a probléma hanem az is hogy nem enged be egyáltalán se szerverekre se a Mann Co-ba :S mert elvileg valami frissítés előtti verzió és nem tudom hol lehet updatelni :(
Lépj ki a játékból és update-elni fogja magától a Steam.
gafasom 2011. szeptember 17. 6 hozzászólás 9927.
Az a baj hogy most már nem csak ez a probléma hanem az is hogy nem enged be egyáltalán se szerverekre se a Mann Co-ba :S mert elvileg valami frissítés előtti verzió és nem tudom hol lehet updatelni :(
NapSt_R iz bAck!
wrex 2011. szeptember 15. 443 hozzászólás 842.
Válasz gafasom #25. hozzászólására
Bakker megtelt az invertorym hogyan tegyem premiummá a f2p accom és mennyiért?
valamit vegyél a storeba. szerintem a kulcs éri meg :kacsint:
8)
gafasom 2011. szeptember 15. 6 hozzászólás 9927.
Bakker megtelt az invertorym hogyan tegyem premiummá a f2p accom és mennyiért?
NapSt_R iz bAck!
Eddie0518 2011. augusztus 15. 151 hozzászólás 2000.
Válasz RidiCk. #23. hozzászólására
kössz!!! Tanulom de csak alapfokon kezdtem és elég szar az angol tanárom :S
Amúgy addig másoltad volna be újra meg újra míg valaki választ nem ad rá?
RidiCk. 2011. augusztus 15. 165 hozzászólás 1883.
Válasz Minisun_ #22. hozzászólására
Ahhoz, hogy aktiválni tudd a kódot, előbb egy eredeti Rift tulajdonosa kell hogy legyél a Steam-en. Ha nincs meg a Rift, akkor a kóddal semmit nem tudsz kezdeni (ahogy az emberek 99%-a). Ha netalán mégis meglenne (amit kétlek, mivel ahhoz ha jól tudom még ennél is "nagyobb" angoltudás kell), akkor játékon belül, a főmenüben a "Promotional codes" menüpont alatt tudod aktiválni. Amúgy meg ideje lenne nekiállni tanulni az angolt, mert anélkül már szart sem ér az ember...
kössz!!! Tanulom de csak alapfokon kezdtem és elég szar az angol tanárom :S
Minisun_ 2011. augusztus 14. 43 hozzászólás 4275.
Válasz RidiCk. #21. hozzászólására
Hello!

Segítséget kérnék abban ,hogy kaptam egy aranycédulát ami egy kódot tartalmazott meg is van még a kód csak nem tudom hogy hol használjam fel mert úgy tom h sapkát lehet rajta kapni vagy ilyenek....
Ha valaki betudná linkelni az oldalt nagyon megköszönném!!!!!!!!

lehetőleg közvetlenül azt a linket ahova akódot kell írni kösszi!!!!!!!!!!
Ahhoz, hogy aktiválni tudd a kódot, előbb egy eredeti Rift tulajdonosa kell hogy legyél a Steam-en. Ha nincs meg a Rift, akkor a kóddal semmit nem tudsz kezdeni (ahogy az emberek 99%-a). Ha netalán mégis meglenne (amit kétlek, mivel ahhoz ha jól tudom még ennél is "nagyobb" angoltudás kell), akkor játékon belül, a főmenüben a "Promotional codes" menüpont alatt tudod aktiválni. Amúgy meg ideje lenne nekiállni tanulni az angolt, mert anélkül már szart sem ér az ember...
RidiCk. 2011. augusztus 14. 165 hozzászólás 1883.
Hello!

Segítséget kérnék abban ,hogy kaptam egy aranycédulát ami egy kódot tartalmazott meg is van még a kód csak nem tudom hogy hol használjam fel mert úgy tom h sapkát lehet rajta kapni vagy ilyenek....

lehetőleg közvetlenül azt a linket ahova akódot kell írni kösszi!!!!!!!!!!
Válasz RidiCk. #19. hozzászólására
Hello!

http://tf2.com/post.php?id=4965

Állítólag itt lehet valahol aktiválni.
Hello!

Szerintem Gabe papa kipécézett magának. Nem lennék a helyedben...
Válasz Eddie0518 #16. hozzászólására
NEM mivel ha tudnál egy 2-3 szót angolul akkor megértenéd mi van oda írva
Akk lécci magyarázd el mit csináljak
Eddie0518 2011. augusztus 14. 151 hozzászólás 2000.
Válasz RidiCk. #15. hozzászólására
nem nagyon vágom azt nem tod belinkelni ahova a kódot kell írni??
NEM mivel ha tudnál egy 2-3 szót angolul akkor megértenéd mi van oda írva
Válasz Eddie0518 #14. hozzászólására
http://wiki.teamfortress.com/wiki/RIFT_Well_Spun_Hat_Claim_Code !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444444444444444444!!!!!!!NÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGY
nem nagyon vágom azt nem tod belinkelni ahova a kódot kell írni??
Eddie0518 2011. augusztus 14. 151 hozzászólás 2000.
Válasz RidiCk. #13. hozzászólására
Hello!

Ha valaki betudná linkelni az oldalt nagyon megköszönném!!!!!!!!!
http://wiki.teamfortress.com/wiki/RIFT_Well_Spun_Hat_Claim_Code !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444444444444444444444!!!!!!!NÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGYNÉGY
Hello!

Ha valaki betudná linkelni az oldalt nagyon megköszönném!!!!!!!!!
valesh 2011. augusztus 2. 157 hozzászólás 1956.
Nekem működik
nadorij 2011. augusztus 2. 25 hozzászólás 5554.
Hajhó
Érdekelne, hogy mennyit ér a Steam accom, de folyton 0€, vagy 0$ ír ki. Nem kevés vásárolt játék van rajta.
Működik egyáltalán?
EvoLa 2011. augusztus 1. 3 hozzászólás 13202.
Nekem ezt irja ki a steam amikor be akkorok lepni:
Steam is having trouble connecting to the Steam servers
Szerintetek mi a problema?Valaszotok elore is kosz.
Kazuki 2011. július 29. 5 hozzászólás 10852.
Na megnéztem ma felmentem és alapba 5 cucc várt rám :)
és utánna 1 óra játékkal +4 cuccot kaptam fasza :) :D
Kazuki 2011. július 28. 5 hozzászólás 10852.
okés köszönöm a segítséget remélem kapni is fogok akkor cuccokat, majd holnap eldöl ha játszok vele mivel sajna ma nem vagyok otthon
Bytek 2011. július 28. 135 hozzászólás 2175.
Válasz PozitiveRP #5. hozzászólására
:bocs: milyen időzónában? keleti vagy nyugati part?

Kazuki: Amúgy szerdáról csütörtökre lépve szerintem.
00:00 GMT (szerdáról csütörtökre)
"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."
fogalmam sincs meik időzóna :O
amúgy okés majd holnap meglátom hátha akkor már droppolnak :)
PozitiveRP 2011. július 28. 1123 hozzászólás 303.
Válasz LazZer #3. hozzászólására
Ez azért nem teljesen így van, 30 perc a legkevesebb, amennyi idő alatt új dropot kapsz, és 70 perc a maximum. Ha az ember többet játszik, mint megközelítőleg 10-13 óra egy héten, akkor több cuccot nem kap. A számlálók újraindítása mindig csütörtök 01:00-kor történik meg. Tehát az lehet a baj Kazuki, hogy bőven többet játszottál, mint 10-13 óra, ezáltal nem kapsz tárgyakat. Várd meg a csütörtököt, és elvileg megint kéne, hogy kapj. Mellesleg az accountoknak nem kéne egymás közt zavarodást okozni. Remélem segítettem.
:bocs: milyen időzónában? keleti vagy nyugati part?

Kazuki: Amúgy szerdáról csütörtökre lépve szerintem.
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
Értem köszi, de a Csütörtök 01:00-át hogyan érted? úgy hogy szerdáról átlépve csütörtökre vagy csütörtöről átlépve péntekre 01:00? :)
LazZer 2011. július 28. 45 hozzászólás 4176.
Válasz PozitiveRP #1. hozzászólására
Üdv!
Csupán a véletlen műve ez, mivel bár megadott cuccot kapsz bizonyos idő (talán 2 hét) alatt, lehet hogy hétfőn és kedden nem kapsz semmit, szerdán meg sokkal többet, mint egy átlagos nap. Türelem, és fogsz te is kapni. :mosoly:

Üdv:
Pozitive
Ez azért nem teljesen így van, 30 perc a legkevesebb, amennyi idő alatt új dropot kapsz, és 70 perc a maximum. Ha az ember többet játszik, mint megközelítőleg 10-13 óra egy héten, akkor több cuccot nem kap. A számlálók újraindítása mindig csütörtök 01:00-kor történik meg. Tehát az lehet a baj Kazuki, hogy bőven többet játszottál, mint 10-13 óra, ezáltal nem kapsz tárgyakat. Várd meg a csütörtököt, és elvileg megint kéne, hogy kapj. Mellesleg az accountoknak nem kéne egymás közt zavarodást okozni. Remélem segítettem.
Köszönöm a választ. És remélem, hogy igazad van és majd kapok cuccokat is :)
PozitiveRP 2011. július 28. 1123 hozzászólás 303.
Üdv!
Csupán a véletlen műve ez, mivel bár megadott cuccot kapsz bizonyos idő (talán 2 hét) alatt, lehet hogy hétfőn és kedden nem kapsz semmit, szerdán meg sokkal többet, mint egy átlagos nap. Türelem, és fogsz te is kapni. :mosoly:

Üdv:
Pozitive
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."