Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Pimp my mobile

Létrehozva: 2011. június 29. Létrehozta: Lacc Kategória: CS 7 hozzászólás

Úgy tűnik a sima mobiltelefonok helyét lassan átveszik az okostelefonok, legalábbis a fiatalabb korosztály esetén mindenképp. Ezek a telefonok általában iOS, illetve Android rendszert futtatnak. Sokan valószínűleg nem is gondoltak még bele, hogy az ilyen készülékeket - épp, mint a számítógépeket - szinte teljes mértékben testre lehet szabni. Mivel az asztal testreszabós topik elég népszerű, valamint elég sok fórumozó rendelkezik ilyen készülékkel, ezért azt hiszem, hogy ennek a topiknak van itt létjogosultsága :) Tehát, hasonlóan a másik topikhoz: - küldjétek be a ti is a saját screenshotjaitokat - kérdezzetek, illetve kérjetek segítséget, ha nem megy valami. A különböző platformok szidását, egymáshoz hasonlítgatását (az így induló vitákat) pedig mellőzzük. Android típusú készülékekhez a 2. kommentben találsz leírást.

-henna- 2011. augusztus 16. 282 hozzászólás 1260.
ViBE 2011. június 29. 2940 hozzászólás 71.

annyi hozzáfűznivalóm volna, hogy az említettek közül egyiket sem nevezném "okosnak". csicsás és egyszerű inkább. hardver van, de a kezelőfelület/szoftver az kötött.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
cube. 2011. június 29. 1442 hozzászólás 227.
Válasz Lacc #4. hozzászólására
Ennyi erővel a pimp my desktopnak sem kéne fórum :) Blog pedig csak azért, mert kommentbe túl hosszú lett volna a leírás.
miért is nem kéne a pimp my destkopnak topic?
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
Lacc 2011. június 29. 1871 hozzászólás 154.
Válasz cube. #3. hozzászólására
de emiatt blog+fórum?:D
Ennyi erővel a pimp my desktopnak sem kéne fórum :) Blog pedig csak azért, mert kommentbe túl hosszú lett volna a leírás.
_yzEk_: idegen FASZ NEM FASZ nekem
cube. 2011. június 29. 1442 hozzászólás 227.
de emiatt blog+fórum?:D
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"