Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Felhasználó váltás

Létrehozva: 2007. május 6. Létrehozta: bandee Kategória: 5 hozzászólás

Vettem egy 3D kártyát (használtat) amihez járt egy Condition Zero játék is. Be volt regelve a steamhoz. Hogy lehet átregeltetni saját steamhez?

flatline 2010. augusztus 10. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Republic #4. hozzászólására

Hello!

Az lenne a kérdésem (nem tom,hogy mennyire tartozik ide,de hasonló a probléma...)

Korábban volt 1-2 accountom amikre már sajna nem emlékszem, és valamelyiken regeltem egy half-life antológiát meg egy counter-strike antológiát, az a gond h. van egy accountom (amit fel is jegyeztem magamnak) és próbáltam telepíteni a half-life antológiát,de nem sikerült,mert azt írja,hogy már ezzel a CD key-jel már van regelve.

hogy lehet "felhasználót váltani"?

Előre is köszi!

Hello.

sehogyan, ha már egyszer az adott programot regisztráltad az egyik accodon azt nem tudod átttenni másikra.
Republic 2007. december 1. 6 hozzászólás 9787.

Hello!

Az lenne a kérdésem (nem tom,hogy mennyire tartozik ide,de hasonló a probléma...)

Korábban volt 1-2 accountom amikre már sajna nem emlékszem, és valamelyiken regeltem egy half-life antológiát meg egy counter-strike antológiát, az a gond h. van egy accountom (amit fel is jegyeztem magamnak) és próbáltam telepíteni a half-life antológiát,de nem sikerült,mert azt írja,hogy már ezzel a CD key-jel már van regelve.

hogy lehet "felhasználót váltani"?

Előre is köszi!

Hello.

loool :D egy Nomad :D
Aki hülye haljon meg!
HeNtEs 2007. május 7. 8997 hozzászólás 4.
Válasz Pega #0. hozzászólására
Jaaa és nem 90 napos a számlája. Szerintem nem tilos eladni a megunt játékot ezért más is találkozhat ezzel a problémával.
A helyes válasz erre : sehogyan

A Steam-es játékok nem átruházhatóak másik account-ra tehát teljes accountott lehet eladni.

HeNtEs csak egy van...
Pega 2007. május 6. 2 hozzászólás 13543.
Jaaa és nem 90 napos a számlája. Szerintem nem tilos eladni a megunt játékot ezért más is találkozhat ezzel a problémával.