Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Nem csalok!

Létrehozva: 2011. május 18. Létrehozta: Bubicica Kategória: TF2 15 hozzászólás

Tudom mit sugdolóznak a hátam mögött és azt kell állítanom, hogy ez bizony aljas rágalom. Én egyáltalán nem csalok! Azért lövök úgy, ahogy lövök, mert sok éves gyakorlást (ó az ifjúságom:( ) öltem bele. Az ETF2L 9. szezonja is bizonyítja, hogy nem csalok, hiszen még mindig részt veszek a ligában. További bizonyíték, hogy sem ma, sem tegnap nem bannolták a Steam accountomat. Végül itt egy screenshot is arról, hogy éppen nem csalok: http://noob.hu/2011/05/18/bizonyitek.jpg
Igen, sötét a múltam. A Super Mario Bros második pályáján igenis bementem a cső mögé és a negyedik világba mentem, mej ott a 4-2 es pályáról a 8-as világba rövidítettem. Igen, ítéljétek csak el. De ma már ezt nem tenném, a becsület szétszakítja mártír lelkem.
Ha valaki pedig nem hiszi el, hogy nem csalok, csak nézze meg pubon, hogy milyen siralmasan célzok. Tessék, állok elébe.

Na helló!

hykleri 2011. május 20. 229 hozzászólás 1485.
Válasz PozitiveRP #14. hozzászólására
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba...
Egy részlet egy szabályzatból:
"A 'cheats on public' neither interests..."
mi.
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba...
Egy részlet egy szabályzatból:
"A 'cheats on public' neither interests..."
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
FLushR 2011. május 20. 29 hozzászólás 5196.
Válasz n1ven #10. hozzászólására
Gúnyolódj csak, de mikor kihívtunk titeket nem jöttetek, mondván, hogy raider csal.
Mer régen csalt is lehet h most nem de régebben igen és ez a lényegen nem változtat a bélyeg örökre rajta marad.
kappan 2011. május 20. 742 hozzászólás 489.
Gúnyolódj csak, de mikor kihívtunk titeket nem jöttetek, mondván, hogy raider csal.
Szólj az óvónéninek akkor!
"Bunfi gondolatainak magyar hangja" by Pozi
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
azgáz.
Zsák a foltját - Road to fanatiqz
n1ven 2011. május 20. 249 hozzászólás 1393.
Ötletes, jó lett! :vigyor: :kacsint:
"Minden problémánál felsejlik a megoldás reménysugara; és a szilárd bizonyosság, hogy semmi sem biztos vagy megváltoztathatatlan."
Ötletes, jó lett! :vigyor: :kacsint:
Hydee 2011. május 19. 210 hozzászólás 1582.
Válasz kappan #6. hozzászólására
kérésed számomra narancs: http://img845.imageshack.us/img845/4194/bizonyitek.jpg

@Bubi: Remélem az idők végezetén, az égiek eltekintenek attól, hogy LoLoztál, és megkönyörülnek a lelkeden.
SO MUCH WIN
kappan 2011. május 19. 742 hozzászólás 489.
Válasz Hydee #4. hozzászólására
:DDD
jó a háttérkép. csak kéne rá valami felirat..
kérésed számomra narancs: http://img845.imageshack.us/img845/4194/bizonyitek.jpg

@Bubi: Remélem az idők végezetén, az égiek eltekintenek attól, hogy LoLoztál, és megkönyörülnek a lelkeden.
"Bunfi gondolatainak magyar hangja" by Pozi
moRtimer 2011. május 19. 88 hozzászólás 2870.
Supportolnam a championod, ha erted mire celzok
Hydee 2011. május 18. 210 hozzászólás 1582.
:DDD
jó a háttérkép. csak kéne rá valami felirat..
FLushR 2011. május 18. 29 hozzászólás 5196.
Kódhekk gyanús...engem nem győztél meg nemvolt meg a kisugárzásod
PingWIN7 2011. május 18. 44 hozzászólás 4220.
Ott egy LOL kliens ami csalást takarhat!
Bubicica 2011. május 18. 173 hozzászólás 1816.
és mej egyenlő majd