Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

VAC

Létrehozva: 2007. március 26. Létrehozta: Tsokee Kategória: 40 hozzászólás

Szerintem nem mindig müködig 100% a VAC mert tapasztalom hogy VAC-os serveren cheatelnek!!!

biglacika május 14. 19:25 5 hozzászólás 10936.
meg hogy hova kéne írnom hogy valamit kezdjenek ezzel?
biglacika május 14. 19:25 5 hozzászólás 10936.
meg hogy hova kéne írnom hogy valamit kezdjenek ezzel?
biglacika május 14. 19:24 5 hozzászólás 10936.
nekem egy olyan problémám lenne hogy feltörték a freemail címem elfelejtetem a steam jelszavam és így nem tudok emlékeztetőt kérni hogy lehetne azt megoldani hogy kapjak egy másik freemailra egy jelszó emlékeztetőt megtudok adni minden adatot a cél érdekében még fényképes igazolványt is valaki segítsen már pls
digitron április 28. 13:13 1 hozzászólás 20231.
Sziasztok.Uj steam es vagyok es sokat halotam a vac rol!!lene 1 kerdesem!!Letezik olyan cfg steam 1.6 ra ami legalis es valamilyen precizebb lovest tartalmas,no recoil vagy valami??Amitol 1 kicsit joban adja,es persze vac ban ne jarjon erte??!!!ha van valakinek akk pls jelolj skypen es dumalunk! krysty,slyn
flatline 2011. június 30. 183 hozzászólás 1741.
A vac nem azonnali kitiltást használ, hanem megjelöli a csalókat és elég hamar vac bant is kapnak.
Gogo199432 2009. március 29. 7 hozzászólás 9270.

Helósztok

Nekem 1-2 hónapa elveszett az accountom.Azóta visszaszereztem,de Vac-olva vagyok.Nem tudtok valamit,hogy lehet tudatni velük hogy nem csítelek,még csak nem is scriptelek?(egyébként mért nincs 1 komment se a source sdk-s fórumra?)

were 2008. június 7. 846 hozzászólás 418.
Valószínü hogy a szerver leállások és átalakítások során néhány információ összekeveredett és a legközelebbi szinkronizálásnál helyre is állt a probléma...
"Ha lenni akarsz valaki, ne próbálj valakinek látszani."
2008. június 5. hozzászólás .
már semmi ujra raktam az egész steamet cs-vel eggyüt és már nem irja ki de nem értem mi baja lehetett.
rendesen kiirta hogy vac ban-t kaptam de a vac status az normalis volt...
de mostmar jó hála istennek.de azér elég furcsa, hogy történhetett ilyen???!?!!?!?
were 2008. június 5. 846 hozzászólás 418.
Mit ír ki?
2008. június 4. hozzászólás .
hi az miért van tesomnak az accján ma délutánra vac ban lett
de a vac status az normális nem jelzi hogy vac banos lenne tehát ...
nem értem hogy most mi van...ha nem jelzi hogy vac banos akkor hogy lehet az?!?!?? egyszerüen nem engedi fel vacos szerora kiirja hogy...............
were 2008. április 23. 846 hozzászólás 418.
Válasz Peffy #0. hozzászólására
Én speciel CS:S-ben sok svájci szerverről bannolva vagyok, mert simán leszedtem az adminokat rajta. Érdekes, hogy ilyen okért még a haveromat is kidobták... vagy csak nem szeretik a külföldieket :)
Ez nem érdekes hanem ilyen... én is ismerek olyan magyar szervert ami egyből bannolja a nem magyar ip-vel rendelkezőket. A saját szerverén  mindenki eldöntheti hogy kikkel játszon
Peffy 2008. április 23. 184 hozzászólás 1731.
Én speciel CS:S-ben sok svájci szerverről bannolva vagyok, mert simán leszedtem az adminokat rajta. Érdekes, hogy ilyen okért még a haveromat is kidobták... vagy csak nem szeretik a külföldieket :)
blinky 2008. április 23. 2 hozzászólás 14272.
A probléma a társadalommal csak annyi, hogy leszed mindenki mindenféle scriptet, még ha nem is lövőscript vagy cheat, csak éppen van benne valami csalás, utána meg jön mindenki sirni, hogy én nem csiteltem, de mégis VACbant kaptam! 1 éve megy az accom, nem használok semmit, nem bannoltak eddig sehonnan!

A vállalkozó kedvű scripttestereknek csak annyit üzenek, lassan kezdjenek el vásárolni 5-6 steamaccot :)

Asmodeus 2008. február 5. 1 hozzászólás 15918.
A "nem csaltam mégis kitiltott a VAC" emberekhez menne a kérdés: nem használja/használta más is az accotokat? Pl haver, testvér, rokon ...stb? Mert, ha haverotok csítel, akkor is ki lesz tiltva az accotok...

Azt meg meg tudjátok nézni, hogy csak 1 szerverről vagy mindenhonnan tiltva lettetek-e, ha bementek a Beállításokba és ott a VAC Status részt megnézitek...

http://cs.lap.hu - A Legjobb oldalak 1 helyen!
2008. január 23. hozzászólás .
Válasz Qper27 #0. hozzászólására
Üdv skacok!

Ma újratelepítettem a gépem,és felraktam a CSé-t,de a VAC-os szerverekre nem enged be!!!
Mitől lett ez?2éves az accom!
Azóta 1xvolt újrarakva az XP-m.Akkor semmi gáz nem volt,csak most!!

V.ki tudna segíteni??
Köszi

csaltál, bűnhődsz
Qper27 2008. január 23. 1 hozzászólás 17258.
Üdv skacok!

Ma újratelepítettem a gépem,és felraktam a CSé-t,de a VAC-os szerverekre nem enged be!!!
Mitől lett ez?2éves az accom!
Azóta 1xvolt újrarakva az XP-m.Akkor semmi gáz nem volt,csak most!!

V.ki tudna segíteni??
Köszi

HeNtEs 2007. december 28. 8997 hozzászólás 4.
Örökké
HeNtEs csak egy van...
2007. december 26. hozzászólás .
örökkkön örökké
2007. december 25. hozzászólás .
A VAC örökre bannol vagy 1 évre....?
Peffy 2007. december 3. 184 hozzászólás 1731.
Ha globális Ban-t kaptál, akkor csak csináltál vmit. Ha pedig csak egy szerverről vagy bannolva, akkor vicces kedvű lehet az admin.

Speciel én a legtöbb svájci szerverről bannolva vagyok, mert nem tetszik nekik, hogy túl jó vagyok :)

2007. december 3. hozzászólás .
hali nem tud vki segiteni bannoltak nem tom mért nem cheateltem nem értem csak egyik pillanatrol a másikra éskicsit viccces hogy nem is csináltam semmit és banolnak vki segitsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HeNtEs 2007. május 19. 8997 hozzászólás 4.
Válasz PunkZoli #0. hozzászólására
metil alkoholt, de sokat!
Ja vagy bármit ami kemény sósav király víz bármi..
HeNtEs csak egy van...
PunkZoli 2007. május 18. 1670 hozzászólás 183.
Válasz _sziszee7 #0. hozzászólására
Tegnap felmentem a szerverre és átláttam a falon át..Ezt hogy lehet kikapcsolni?
oO :)

metil alkoholt, de sokat!
#frag-guild @quakenet
furcsa, hogy idejönnek csomóan, hogy nekik nincs csítjük mégis bannoták őket. 4 éve van accountom, nem csíteltem, és még mindig teljesen ép...
R_Schumi 2007. május 12. 12 hozzászólás 7505.
csá eggyik barátom cheatelten és sajna örökre bannolták nem lehet valamit csinálni??? Előre is köszi :)
Válaszoljatok!
GeRgO 2007. április 15. 2222 hozzászólás 115.
csodák vannak :D
ˇPIPI^ - www.carportal.hu - www.web7.hu
2007. április 15. hozzászólás .
Válasz GeRgO #0. hozzászólására

Omfg oltás on :D

Egyébként szerintem VAC ban ellen nincs mit tenni! Szerintem azt a jó isten se szedi le rólad...

1 vagy nem vacos szerveren játszani

2 új key

ő azér lehet...:)
GeRgO 2007. április 13. 2222 hozzászólás 115.

Omfg oltás on :D

Egyébként szerintem VAC ban ellen nincs mit tenni! Szerintem azt a jó isten se szedi le rólad...

1 vagy nem vacos szerveren játszani

2 új key

ˇPIPI^ - www.carportal.hu - www.web7.hu
2007. április 11. hozzászólás .
Vegyétek meg újra a játékot és csaljatok kevesebbet.
2007. április 10. hozzászólás .
Hello , nekemis ugyanez a dolog van , hogy beléptem steambe  és VAC ban , a lofaszér , ilyenkor mittudok csinálni ? Mert kurvára irritál a dolog
2007. április 9. hozzászólás .
Miért van az hogy vac bann-t kapok a semmi miatt? Semmi csitem nincs meg semmi... erre vac bann omfg?! hol lehet reklamálni?
NaRaNcS 2007. április 7. 498 hozzászólás 750.
Válasz _sziszee7 #0. hozzászólására
Tegnap felmentem a szerverre és átláttam a falon át..Ezt hogy lehet kikapcsolni?

a szerverre és átláttam a falon át.. 
faszán tudsz fogalmazni...
Ha beindul a mókuskerék, nincs megállás!
_sziszee7 2007. április 7. 2426 hozzászólás 102.

Aki hülye haljon meg!
2007. április 6. hozzászólás .
Hellosztok!
Van egy problémám egy hülye **** ellopta az accom:(
És sikerült vissza szereznem nagy nehezen de bannolta a vac(az a hülye bannoltatta:( ) Ilyenkor mit lehet tenni mer nagyon kéne az acc. Van valami megoldás hogy ne legyen rajta bann?:S
pls help fontos

VENOM_tm_ 2007. március 28. 214 hozzászólás 1561.
Válasz -SPARCO- #0. hozzászólására
én voltam!:(:D SharedBans nem jó VAK^^helyett
nem hinném, hacsak nem fricc IP-d van O.o....

lst.hu@quakenet
sick 2007. március 28. 111 hozzászólás 2492.
cs2hun volt egy srác tegnapelőtt asszem.. kis aim, speed.. magyar is volt. higany is volt :x
-SPARCO- 2007. március 27. 2615 hozzászólás 86.
Válasz VENOM_tm_ #0. hozzászólására
Nekünk ma mixen jött az ember, 1 kis AImmal O.o, kb 10 Mp alatt halottak voltunk :D

én voltam!:(:D SharedBans nem jó VAK^^helyett
C-Walk 4 life! Crip Walk Star
VENOM_tm_ 2007. március 27. 214 hozzászólás 1561.
Nekünk ma mixen jött az ember, 1 kis AImmal O.o, kb 10 Mp alatt halottak voltunk :D

lst.hu@quakenet
HeNtEs 2007. március 27. 8997 hozzászólás 4.
Hát tény, hogy nem a legaktívabba a VAC de ha ennyire se lenne aktív akkor hol tartanánk? bele se merek gondolni.
HeNtEs csak egy van...
2007. március 27. hozzászólás .
#1 Mindenhol csítelnek.