Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Hogy is működik az idle?

Létrehozva: 2010. november 16. Létrehozta: shokka Kategória: TF2 3 hozzászólás

Nem rég bent hagytam a karaktert achievement_idle mapon, az előtt kb fél hétig fel sem néztem a játékra. Amikor megnéztem mivel lettem gazdagabb asszem 6 tárgy volt, nem túl értékesek, 1 metal, 4 fegyó, 1 buff banner. Ürültem is, ilyenek még nem nagyon voltak nálam. Ezért másnap is bent hagytam 3 óra volt az is mint az előbbi, de 0 tárgy. És tegnap előtt is bent hagytam, akkor is 0 tárgy esett. A többinél vagy leállt a gépem, vagy előjött egy ablak és az volt meg a hátterem, tehát csak a tálcán volt a tf. Nem értem hogy működik ez pontosan. Számít, hogy hányan vannak, vagy, hogy meik achievement map? mit kell figyelembe venni ahhoz, hogy sikerrel járjak?

Emyl 2011. január 31. 217 hozzászólás 1551.
Válasz LoGi #2. hozzászólására
bocs ha én tudom rosszul, de nem 15 óra és nem item a limit? :D
megnézve a többit, milyen hsz vadász troll vagy már te ember? :D hónapos fórumokra válaszolni :D
Ahól tudok segítek. Máskülönben meg: Trololo :D
LoGi 2011. január 30. 1823 hozzászólás 161.
Válasz Emyl #1. hozzászólására
Manapság, már nem számít, hogy szerencsés vagy e a tf2 idle -ben. Van egy adott, heti limit, amit ha átlépsz, nem kapsz több itemet. Ez kb. heti 15 item. Ez, minden hét csütörtökén, lenullázódik, s akkórtól, újra szedhetjük az itemeket. Már nem nagyon éri meg idlézni, mert úgy se kapsz több itemet, mintha játék közben adná a rendszer. Ám ha te nem bírsz várni, akkor elég csütörtök este otthagynod spec -ben egy idle szerveren az accodat, s reggelre, valószínüleg 10-15 itemmel leszel gazdagabb.
bocs ha én tudom rosszul, de nem 15 óra és nem item a limit? :D
megnézve a többit, milyen hsz vadász troll vagy már te ember? :D hónapos fórumokra válaszolni :D
A moha déli oldalán mindig fa nő.
Emyl 2011. január 30. 217 hozzászólás 1551.
Manapság, már nem számít, hogy szerencsés vagy e a tf2 idle -ben. Van egy adott, heti limit, amit ha átlépsz, nem kapsz több itemet. Ez kb. heti 15 item. Ez, minden hét csütörtökén, lenullázódik, s akkórtól, újra szedhetjük az itemeket. Már nem nagyon éri meg idlézni, mert úgy se kapsz több itemet, mintha játék közben adná a rendszer. Ám ha te nem bírsz várni, akkor elég csütörtök este otthagynod spec -ben egy idle szerveren az accodat, s reggelre, valószínüleg 10-15 itemmel leszel gazdagabb.