Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Half Life 2 végigjátszás

Létrehozva: 2006. november 4. Létrehozta: eLioT Kategória: HL2 389 hozzászólás

Ha valahol elakadsz a játékban, és a végigjátszás menü sem segít.

marcus15 2011. december 25. 218 hozzászólás 1511.
Válasz huszka #388. hozzászólására
Bocsi tudom h nem ide tartozik de az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy ha elindítok egy non-steam hl2-t akkor fut és mikor rámegyek h newgame és game start egyszer csak kivág semmi ok nélkül. Steamen nincs meg de ha valaki tudna nekem kölcsön adni egy vacbannos accot amin csak ez van nagyon megköszönném mert kiszeretném játszani csak semelyik nonsteam nem indul el és régi nagy kedvencem volt ez a játék
Nekem is volt Non steam verzióm és simán átvittem azzal is, úgyhogy szerintem vagy a gépedbe hiányzik valami mondjuk Virtual c++ vagy megfelelő verziós DX 9 vagy pedig másikat kéne lehúznod.
Wake up Mr.Freeman, wake up and smell the ashes!
huszka 2011. december 20. 32 hozzászólás 4815.
Bocsi tudom h nem ide tartozik de az lenne a kérdésem hogy miért van az hogy ha elindítok egy non-steam hl2-t akkor fut és mikor rámegyek h newgame és game start egyszer csak kivág semmi ok nélkül. Steamen nincs meg de ha valaki tudna nekem kölcsön adni egy vacbannos accot amin csak ez van nagyon megköszönném mert kiszeretném játszani csak semelyik nonsteam nem indul el és régi nagy kedvencem volt ez a játék
marcus15 2011. augusztus 10. 218 hozzászólás 1511.
Válasz csab2 #384. hozzászólására
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elnézést, ha volt már róla szó!
A napokban letöltöttem a Steam-et és regisztráltam. Megvásároltam a Half Life 2-t, ami szépen lejött és fel is települt a gépre. A steam.magyaritasok.hu-ról letöltöttem hozzá a magyarítást is. Működött is rendesen a játék. Az elején. Kicsit később azonban jelentkezett egy olyan probléma, hogy a kép "kivilágosodott", az árnyékok nagy része eltűnt.
A beállításaim azok, amiket a program a gépemhez ajánl. Ezeken nem módosítottam. 32 bites Win7 az oprendszer. A hardvert ugye a Steam lecsekkolta, nem jelzett problémát. Játék előtt közölte a Steam, hogy ezt a videókártyát nem ismeri és megkérdezte, hogy segítek-e.... Igent nyomtam. Mondom eleinte nem is volt gond.
A kérdéses videókártya egy integrált Intel G41 Express.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!
G41 es grafkártyán HL2-nek kéne menni legalábbis nekem ment esetleg próbáld meg ujra letölteni a játékot de ne telepítsd fel a magyarosítást hogy úgy mit fog vele kezdeni.
Toby20 2011. augusztus 10. 4 hozzászólás 11510.
Hát én egy kicsit szégyelem magamat mert letöltötem egy savegame csomagot és beraktam a hl2 save mappába és már ki is akkasztotam. :-(
csab2 2010. július 11. 2 hozzászólás 14405.
Itt van két kép példaként:
http://farm5.static.flickr.com/4102/4783335069_8876b2cae6_b.jpg
http://farm5.static.flickr.com/4080/4783968886_96f2dfa47f_b.jpg
csab2 2010. július 11. 2 hozzászólás 14405.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Elnézést, ha volt már róla szó!
A napokban letöltöttem a Steam-et és regisztráltam. Megvásároltam a Half Life 2-t, ami szépen lejött és fel is települt a gépre. A steam.magyaritasok.hu-ról letöltöttem hozzá a magyarítást is. Működött is rendesen a játék. Az elején. Kicsit később azonban jelentkezett egy olyan probléma, hogy a kép "kivilágosodott", az árnyékok nagy része eltűnt.
A beállításaim azok, amiket a program a gépemhez ajánl. Ezeken nem módosítottam. 32 bites Win7 az oprendszer. A hardvert ugye a Steam lecsekkolta, nem jelzett problémát. Játék előtt közölte a Steam, hogy ezt a videókártyát nem ismeri és megkérdezte, hogy segítek-e.... Igent nyomtam. Mondom eleinte nem is volt gond.
A kérdéses videókártya egy integrált Intel G41 Express.
Mi lehet a gond?
Segítségeteket előre is köszönöm!
marcus15 2010. május 28. 218 hozzászólás 1511.
Válasz Obscure797 #382. hozzászólására
Köszi szépen a segítséged! Mindössze annyi bökkenő van,hogy nekem hackelt a játék,nem eredeti steamos.
Ebben az esetben nem fognak műkődni a modok, mert csak Steam kliensen keresztül futnak rendesen.
Válasz marcus15 #381. hozzászólására
Természetesen leírom:
Keresd meg a C:Program files/steam/SteamApps/SourceMods mappát, ha a mod .rar vagy .zip kiterjesztésű akkor ebbe a SourceMods nevű mappába kicsomagolod ujraindítod a Steamklienst és már a játékaid között is lessz a mod.Ha esetleg a mod .exe kiterjesztésű akkor indítsd el a telepítést és ezt az útvonolata add meg.Persze ez az útvonal az alapesetben van ha máshova telepítetted a kliensed akkor abban a mapában szintúgy a SourceMods almappának ott kell lennie és oda teszed a modokat.És még töltsd le a Source SDK-t mert a legtöbb modhoz ez is kell ezt megtalálod a Steam kliens-ben a Játékok fülön a Játékkönyvtár megtekintése menüben a Kellékeknél. Sok sikert!
Köszi szépen a segítséged! Mindössze annyi bökkenő van,hogy nekem hackelt a játék,nem eredeti steamos.
marcus15 2010. május 26. 218 hozzászólás 1511.
Válasz Obscure797 #380. hozzászólására
Üdv! Valaki lenne olyan kedves,és megmondaná hogyan kell a modokat betölteni a játékban?
Természetesen leírom:
Keresd meg a C:Program files/steam/SteamApps/SourceMods mappát, ha a mod .rar vagy .zip kiterjesztésű akkor ebbe a SourceMods nevű mappába kicsomagolod ujraindítod a Steamklienst és már a játékaid között is lessz a mod.Ha esetleg a mod .exe kiterjesztésű akkor indítsd el a telepítést és ezt az útvonolata add meg.Persze ez az útvonal az alapesetben van ha máshova telepítetted a kliensed akkor abban a mapában szintúgy a SourceMods almappának ott kell lennie és oda teszed a modokat.És még töltsd le a Source SDK-t mert a legtöbb modhoz ez is kell ezt megtalálod a Steam kliens-ben a Játékok fülön a Játékkönyvtár megtekintése menüben a Kellékeknél. Sok sikert!
Üdv! Valaki lenne olyan kedves,és megmondaná hogyan kell a modokat betölteni a játékban?
M__t__ 2010. április 4. 80 hozzászólás 2947.
Nekem is történt már ilyen, h Alyx nem szál be a liftbe.Csak bekel tölteni az egyik előző mentést, vagy a fejezetet előröl kell kezdeni.
gereisti 2009. augusztus 3. 139 hozzászólás 2093.

valaki nem tudja a half life 2 vege fele csak negy ember kovethet

Barney Calhoun: And if you see Dr. Breen, tell him I said: "F... you!"
-KRISZ- 2009. augusztus 2. 105 hozzászólás 2548.
Válasz gereisti #0. hozzászólására

Valaki tudna segiteni nekem megvan az episode two es a vegen Alyxnak be kellene szalnia velem egy liftbe de sehogy se szall bele ?????? Mit tegyek??????

Lehet hogy kifagyot a játékmenet.probáltad az előzö betöltésnél betölteni?

gereisti 2009. augusztus 2. 139 hozzászólás 2093.

Valaki tudna segiteni nekem megvan az episode two es a vegen Alyxnak be kellene szalnia velem egy liftbe de sehogy se szall bele ?????? Mit tegyek??????

Barney Calhoun: And if you see Dr. Breen, tell him I said: "F... you!"
marcus15 2009. június 20. 218 hozzászólás 1511.

Először meg kell keresni egy biztosíték dobozt amit meg kell csinálni a liftől egy drót megy a plafonon azt kell követni és megtalálod az biztosíték dobozt akkor elindul a lift lefelé és egy rakás mindenféle zombi fog jönni ki kell tartani míg leér a lift.De itt fedezni kell Alyxot mert könnyen meghalhat és vége a játéknak.Sok szerencsét!!!!

Bench 2009. június 19. 550 hozzászólás 671.
Válasz brobis80 #0. hozzászólására

Sziasztok!

Episode One, a parkolóházat már megcsináltam (a fsz.-en lévő lyukakra autókat kellett tenni, ahonnan jöttek a bogarak), ettől egy kicsi tovább van egy nagy belső tér az egyik végén egy lift előtte ajtó, és egy idő után minden elsötétül. Ha elfogya flashlight, akkor mindig jön egy zombi. Itt merre kell tovább menni?

Köszi

Ha jól emlékszem meg kell várni a liftet, de nem biztos.

/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./
brobis80 2009. június 19. 3 hozzászólás 12182.

Sziasztok!

Episode One, a parkolóházat már megcsináltam (a fsz.-en lévő lyukakra autókat kellett tenni, ahonnan jöttek a bogarak), ettől egy kicsi tovább van egy nagy belső tér az egyik végén egy lift előtte ajtó, és egy idő után minden elsötétül. Ha elfogya flashlight, akkor mindig jön egy zombi. Itt merre kell tovább menni?

Köszi

marcus15 2009. június 14. 218 hozzászólás 1511.
Válasz Karhel #0. hozzászólására

Helló sziasztok! Nagyon nagya problémám van! Leszedtem a Half Life 2-őt el kezdtem vele jáccani és állandóan az a probléma merül fel hogy megáll a játék (de nem lefagy) mert nem szál be a csaj a liftbe. És csak ott áll és nem történik semmi. Akármeddig várok nem történik semmi és így nem tudok tovább jutni... Nincs valami javítás patch amivel meg lehet oldani ezt a problemt ??

A választ előre is köszönöm!
ÜDV!

nyomd be az F6-ot és utána F9-et aztán menni fog.Ez mindkét liftes jelenetnél használ.De ha akarsz modokat is felinstalálni akkor tényleg vedd meg az originál játékot mert nem fognak máskülömben a modok menni.

Bench 2009. június 14. 550 hozzászólás 671.
Válasz Gman #0. hozzászólására

volt eredetivel is ilyen gond.véálasz.nyomj ott egy mentést és utána nyomd be újra és menni fog

Azt már kijavították.

Gman 2009. június 13. 1219 hozzászólás 276.

volt eredetivel is ilyen gond.véálasz.nyomj ott egy mentést és utána nyomd be újra és menni fog

Bench 2009. június 13. 550 hozzászólás 671.
Válasz Karhel #0. hozzászólására

Helló sziasztok! Nagyon nagya problémám van! Leszedtem a Half Life 2-őt el kezdtem vele jáccani és állandóan az a probléma merül fel hogy megáll a játék (de nem lefagy) mert nem szál be a csaj a liftbe. És csak ott áll és nem történik semmi. Akármeddig várok nem történik semmi és így nem tudok tovább jutni... Nincs valami javítás patch amivel meg lehet oldani ezt a problemt ??

ÜDV!

Ez csak a tört verzióval történik, vedd meg a játékot.

Karhel 2009. június 13. 1 hozzászólás 17432.

ÜDV!

marcus15 2009. június 11. 218 hozzászólás 1511.

Bocs az előző hozzászólásomért már magam is megtaláltam a hibát.Akit érdekel annak leírom hogy csupán a Steam Interféjsz nyelvét vissza kell dobni angolra és minden Steames játéknak menni kell.

marcus15 2009. június 10. 218 hozzászólás 1511.

Nincs valakinek ötlete hogy a Half-Life 2 és a Half-life 2: Lost Coast miért nem megy Steamen keresztül?Folyton azt írja ki hogy Platform Error.Már frissítettem a videodriveremet és az sem használt.Megköszönném ha valaki tudna tanácsot adni.

marcus15 2009. június 9. 218 hozzászólás 1511.

Én nemtudom mi a baj de én se tudok letölteni.

M__t__ 2009. június 7. 80 hozzászólás 2947.

nem tudja valaki hogy miért nem birok half-life 1 mod-okat letölteni innen???????

lehet keverem de az nem opposing forceban van? vagy abban pont ezt a részt látjuk katonaként? hmm. :D

marcus15 2009. június 1. 218 hozzászólás 1511.

nem vagyok biztos benne de asszem, hogy valahol kell lennie egy résnek a falak mentén ami be van valamivel szőve de azt ki tudod lőnni és be tudsz menni abba a repedésbe.

ááá, most esik le hogy a hl1-ről beszélsz:D:D:D

én msot így hirtelen ne mtudom mit kell csinálni,de így már valószínűleg tudnak segíteni:)

Mancaa 2009. május 31. 2 hozzászólás 14106.

igen,repkedem az ürben:))

van két kissebb meg egy  nagyobb föld darabka! a nagyba belsejébe be tudok menni,meg vannak szörnyek,de ennyi,mást nem tudok csinálni!

nem tudom,hogyan tovább!

egy olyan helyről kerültem ide,ahol kis szörnyek repkedve támadtak és volt két tudos! az egyik elindította a valamit :)) amibe beleugrottam,mert csak igy maradtam életben és akkor betöltötte ezt az űr micsodát:))

nem biztos,h érthető vagyok,bocsi:))

M__t__ 2009. május 29. 80 hozzászólás 2947.

az űrbe???????

Mancaa 2009. május 29. 2 hozzászólás 14106.

sziasztok!

kezdő játékos vagyok és elakadtam...:(

kilőttem magam az űrbe és fogalmam sincs mit is kéne csinálnom...

ha valaki tudna segíteni ,megköszönném:))

jah...nem tudom melyik epizód...bocsi:))))

marcus15 2009. május 27. 218 hozzászólás 1511.

A felsőbb szinteken is vannak autók azokat is letudod lökni és akkor egyáltalán nemjönnek és tuvább tudsz menni.A felsőbb szintekre a ledőlt gerendákon fel tudsz jutni.

M__t__ 2009. május 25. 80 hozzászólás 2947.

VAN LENN KÉT RONCS,AZZAL DUGASZOLJ ELL 2 LYUKAT,AKKOR MÁR KEVESEBB FOG JÖNNI

a szinteken vannak a kocsik és azokat a gravitációs fegyverrel lökd rá a lyukakra amikből a bogarak kijönnek!

brobis80 2009. május 24. 3 hozzászólás 12182.

Sziasztok!

Én a HL2 Episode One-ban akadtam el. Van egy többszintes garázs a földszinten rengeteg bogár van, ami a földből folyamatosan jön elő. A legfelső szinten van egy rácsos kapu amit egy kör alakú eltekerhető csappal kellene kinyitni, de a nő nem bírja olyan gyorsan lőni a bogaragat, és ha énhozzám egy bogár hozzáér, akkor a kapu mindig lecsukódik!

Légszi segítsetek!

Köszi

Barney 2009. április 17. 12 hozzászólás 7444.

Én mindent tudtam sehol sem akadtam el.De a Hl2 two része kicsit nehéz volt amikor dobálni kellet az óriás lábuakra olyan nehéz volt

gonzo1 2009. március 13. 2 hozzászólás 14050.

Sziasztok

segítségre lenne szükségem, mert elakadtam.A pontos hely:

episode one; LOWLIFE; Szellőzőből lemászva egy szobában.A szoba felénél láthatatlan "fal".Nem tudom, hogyan lehet átjutni. Ha valaki tudja a megoldást, kérem írja meg. Köszönöm a segítséget ! gonzo1

Bench 2009. március 6. 550 hozzászólás 671.
Válasz AlyrArkhon #0. hozzászólására

Sziasztok! Tudna vlaki küldeni nekem HL2 mentést? Entlangementtõl?

Egy pillanat és lementek egyet.

EDIT: KLikkó

AlyrArkhon 2009. március 5. 3 hozzászólás 12305.

Sziasztok! Tudna vlaki küldeni nekem HL2 mentést? Entlangementtõl?

M__t__ 2009. február 25. 80 hozzászólás 2947.
Válasz Ngyuri #0. hozzászólására

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A episode one-ben mit kell csinálni azután, hogy raketavetővel leszedtük a Gunshippet? A kórházban vagyunk, olyan padlásrészen. Alyx ott van, de ő sem csinál semmit.

Üdv: Gy

mert lehet hogy amiatt van ez a probléma

M__t__ 2009. február 24. 80 hozzászólás 2947.
Válasz Ngyuri #0. hozzászólására

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. A episode one-ben mit kell csinálni azután, hogy raketavetővel leszedtük a Gunshippet? A kórházban vagyunk, olyan padlásrészen. Alyx ott van, de ő sem csinál semmit.

letöltöttél hozzá valamit?

Ino_Kurawa 2009. február 23. 350 hozzászólás 1029.

ha leszedted a gunshipet akkor alix mond vmit és lent kirobbantják a combineok az ajtót

Ngyuri 2009. február 23. 1 hozzászólás 17285.

Sziasztok!

Csoi 2009. január 31. 282 hozzászólás 1235.
Válasz tiamat #0. hozzászólására

Sziasztok!

Most regeltem ide és örülök , hogy megleltem ezt a fórumot. Valamikor tavaly februárban végigjátszottam a HL2-t és most kezdeném el az Episode One-t. Ott tartok, hogy Alyxszal meg a robotkutya haverjával lementünk a párkányra, közvetlenül az indulás utás és Alyx beszállt a romautóba amit a kutty dobott oda nekünk. Na most nekem be kellene szállnom mellé, de nem tudok. Hogyan lehet? Segítsetek, mert nem tudok így elindulni a gémmel. Köszönöm szépen!

Nézd meg mire van beállitva az USE . Azután meg meny az anyósüllés felöli oldalra (Alyx-é a kormány :) Rég játszotam vele de lehet, hogy magától beszál ha közel van hozzá, ha nem akor nyomj egy use-t.

Hogy kel-e nekem AIM ?! Kismókus nekem olyan hackom van, hogy a fejedet a puskám csőve elé húzza!!!
M__t__ 2009. január 30. 80 hozzászólás 2947.
Válasz tiamat #0. hozzászólására

Sziasztok!

Most regeltem ide és örülök , hogy megleltem ezt a fórumot. Valamikor tavaly februárban végigjátszottam a HL2-t és most kezdeném el az Episode One-t. Ott tartok, hogy Alyxszal meg a robotkutya haverjával lementünk a párkányra, közvetlenül az indulás utás és Alyx beszállt a romautóba amit a kutty dobott oda nekünk. Na most nekem be kellene szállnom mellé, de nem tudok. Hogyan lehet? Segítsetek, mert nem tudok így elindulni a gémmel. Köszönöm szépen!

véletlenül nem te kültél az e-mail emre ezt a kérdést????,

tiamat 2009. január 29. 1 hozzászólás 17250.

Sziasztok!

M__t__ 2009. január 27. 80 hozzászólás 2947.
Válasz Bench #0. hozzászólására

Ha jól emlékszem valahol vannak arrafele rollermine-ok (guruló robotguba gubarobotok) és oda kell vinni neki egyet.

jól mondja ki kell ott mászni valahogy,utánará kell ugrani egy bazinagy cucra (az leszakad) arról át a párkányra,megnyomsz egy gombot,potyog a sok áramlabda,kabd el az eggyiket a gravifegyóval,a liftel fe,tádá

Bench 2009. január 26. 550 hozzászólás 671.
Válasz geefka #0. hozzászólására

Én a Half-Life 2 Episode 1el  akadtam el még a legelején amikor még csak gavigun om van és alyx nem tudja kinyitni ajtót akkor elküld valahova de nemtom h hova tud vki segíteni?

Ha jól emlékszem valahol vannak arrafele rollermine-ok (guruló robotguba gubarobotok) és oda kell vinni neki egyet.

geefka 2009. január 25. 4 hozzászólás 11046.
Válasz Csoi #0. hozzászólására

Azért ez nem volt szép dolog. Lehet hogy a tag elöször játszik vele. Sztem tese boldugolnál egy oylan játékal ami full ismeretlen számodra. Én mikor játszotam a HL1 el a leg jelentéktelenebb részen akatam el (Hivatalban) . Azitem hogy öszzekel gyüjtenem azokat a kis lámpákat hogy 100% kos legyen az a kis villogo ember ( utobb rájötem hogy az a pajzsom szitjelzője) és tovább jutok.

Én a Half-Life 2 Episode 1el  akadtam el még a legelején amikor még csak gavigun om van és alyx nem tudja kinyitni ajtót akkor elküld valahova de nemtom h hova tud vki segíteni?

Kisss My New Yorkass!!!!!!!!!!!