Üdv! Utóbbi időben olvasgattam, ezt azt műveltem és rájöttem hogy kéne egy új egér meg pad. Namost valami steelseriesre gondoltam, esetleg roccatra, de nemtudom mit ajánlanátok ti, kíváncsi vok. Nem akarok túl sokat rákölteni, de a minőség/ár arányt szeretném minnél fennébb tornászni.
A másik amiért írok, hogy eddig egy Icon7 D200-al játszodtam, 1600 dpi-n és 3.0 sensen, de rájöttem hogy mostmár oda fejlődtek a reflexeim hogy ha lennebb veszek a sensből akkor pontosabb leszek, nem meg jobb így. Eddig egérpad nélkül játszodtam, nem is éreztem szükségét, de ma beraktam egyet az egerem alá és mintha jobban menne. Tippeket kérnék, sensre :)
Ja és még valami. Olvastam ilyeneket hogy windowsban 6/11 sens a 400 dpi vagy hogy van, meg hogy az egér szöge vagy mi a csuda? Na ezzel tényleg nem vagyok témában... Valaki elmagyarázná ezt?:D
a vezetéknélküli egér a legszarabb!
a lézeres egér a legjobb! :)
én is váltottam :)
a vezetéknélküli az nem kapja rendesen az adást és mindig akadozik :(
soha nem fogsz hozzá drivert találni.... a kova egy ilyen eger, driver nélkül készült, minden opció előre bele van rakva, és különböző gomb kombinációkkal lehet állítani... ennyi. de google a barátod!
mx518at 7-8k! 14k-ért kettőt veszek:D nem off, nagyon jó egér, nekem kettő is volt:D
nekem is a 2. fut.. debrecenben 12k alatt nem nagyon kapsz.. sőt már mx518at sem nagyon.. nem gyárt többet a logitech, csak a raktáron levőket tudod megvenni:D
olvass utána a dolgoknak, ha jól akarsz dönteni. én azt mondom mx518, mert nekem jó, de lehet hogy neked katasztrófa lesz. ez bonyolult dolog, meg kell hozzá pár nap a mediamarktban...
fontos, hogy mekkora sensen játszol, csuklóból, vagy könyékből, érdemes olyan egeret választani, amivel ha jobbra akarsz fordulni akkor paintben mondjuk vízszintes vonalat húzol. ez ugye a fogástól is függ(van 3 féle) a mozgatásodtól... az optika helyétől... szóval olvass csak utána ha jót akarsz... a válasz az, hogy megfelelő, minőségi egeret a nagy márkák között keress. logitech, razer, microsoft intellimouse, meg van még 5000 "nagy" szóval van választék.
de _ne_ úgy vegyél egeret, hogy 15en mondták a razer copperheadet, 13an a deathaddert, 9en az mx518-at...
Mi az: nagy fehér, és megzavar ebéd közben? ... ... ... Lavina
soha nem fogsz hozzá drivert találni.... a kova egy ilyen eger, driver nélkül készült, minden opció előre bele van rakva, és különböző gomb kombinációkkal lehet állítani... ennyi. de google a barátod!
oké köszi mind1 mostmár egy színű.. alap kék aztán jó az nekem ;)
dpit meg ezeket meg tudom állítani szóval..:D
Teljesen felesleges 4234253dpi-s egeret venni, semmivel sem jobbak mint pl egy 400dpi-s Ms1.1a.
Ár/érték arányban egyértelműen ez a combo a nyerő:
Microsoft Intellimouse 1.1a + skate + QCK pad
dst: " mert mindenki aki tudott jatszani az abbahagyta, itt mar kapalozhattok...
Nekem jelenleg egy A4Tech X7 XL-747H-m van,szövet alátéttel.
100 - 3200 DPi,és kevesen lőnek be ;P
Mellesleg egy Logitech G5-öt adtam el,és abból vettem ezt. Esküszöm (és tudom hogy most kapni fogom a savat,hogy mekkora szar) hogy nagyon jó egér,nagyon pontos,van benne olyan,hogyha felemeled az egeret,akkor nem csúszik arrébb,mert van rajta alul kis érzékelő,és rögtön "blokkolja" az egeret.
De hát,ti tudjátok :D
meg annyi lemaradt még, hogy az egész került 7k-ba. és merem állítani,jobb mint a g5 vagy az mx518.
Gondolataim manifesztációi, mondatok formájában realizálódnak, limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak.
most ez az egér kábel tartó vagy micsoda lenne? nekem nem okoz gondot így se miért adnék érte 8 ezer ftot ki? vagy mire jó.. merthogy én a videóbol nem sokat értettem =)
egérből mindenféleképp Razer-t próbálj meg keresgetni (supergameren elég jó árba vannak, sry a reklám miatt), vannak ott padok is, mondjuk egy Razer DeathAdder + Steelpad Qck biztos adná az ívet, vagy Razer Lachesis + Razer Goliathus pad vagy Steelpad Qck vagy 4D
vagy kinzu + qck
Szóval egér vagy 1.1 vagy kinzu na szia
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
mekkora egérpad kell neked, mert ha kisebb fajta akkor ajánlom a SS mass-t nekem is az van,
egér(de csak ha újat akarsz venni): Microsoft Intellimouse 1.1 vagy SS kinzu
sens. meg ami neked a legjobb