Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

HA még nem müködik a steamed

Létrehozva: 2010. augusztus 23. Létrehozta: DEADLYM__smiagold Kategória: CS 10 hozzászólás

Sziasztok sokan felvettek az ugyben hogy mondjam el hogy kell megcsinálni de én nem akarom egyenként elmondani mindenki szóval! Start menű, futtatás ird be regedit Ok-old le [MINDIG A PLUSZ JELRE KATTOLJ] Na akkor: HKEY LOCAL MACHINE -> SYSTEM ->Currentcontrolset -> control -> Session manager -> Environment ! ezek után behoz sok piros és 2 db kék szinű szart a 2 db kéket töröld ki és menni fog a steam !

Regency 2010. szeptember 7. 12 hozzászólás 7669.
free shares ANNO 1777. Buy now stock holdings in the moust popular game in Europe. You can do real money. CODE OF INVITATION TO PLAY: http://www.anno1777.com/index.php?i=47601
Norbi____ 2010. szeptember 4. 131 hozzászólás 2233.
Válasz jN.- #7. hozzászólására
itt jelentkezz be http://store.steampowered.com/ én is itt szoktam :D
Köszi szépen így már sikerült :)
DARVEX 2010. szeptember 4. 1151 hozzászólás 297.
Válasz Norbi____ #6. hozzászólására
Csaó , nem akartam új témát nyitni és szerintem ide is illik a kérdésem szóval nem tudok avatart feltölteni mindig azt írja ki hogy : File was corrupt or not an image. próbáltam már kis képet nagyot de egyiket sem akarta feltölteni . Valami ötlet?
más formátum?
jN.- 2010. szeptember 4. 439 hozzászólás 848.
Válasz Norbi____ #6. hozzászólására
Csaó , nem akartam új témát nyitni és szerintem ide is illik a kérdésem szóval nem tudok avatart feltölteni mindig azt írja ki hogy : File was corrupt or not an image. próbáltam már kis képet nagyot de egyiket sem akarta feltölteni . Valami ötlet?
itt jelentkezz be http://store.steampowered.com/ én is itt szoktam :D
P L A Z M A : 09 es accal nem lehet így játszani!
Norbi____ 2010. szeptember 4. 131 hozzászólás 2233.
DEER.originals 2010. augusztus 23. 490 hozzászólás 763.
én erről lemaradtam xD
DEER^_^
breschkaDDDD 2010. augusztus 23. 1924 hozzászólás 145.
kösziiiiii :D nagyon sokat segitettél és muxik a steam;D
Válasz nemtudom #2. hozzászólására
Sajnos nekem is ez a gond újra raktam tehát nincs beni a Regizésem mappája igy nem jó ez a megoldás.
Ja és már a steamcommunity.com on ugy jelzi mintha accom se lenne mintha eltünt volna a semmibe x_X
akkor meg nem cs-zel (K):D
nemtudom 2010. augusztus 23. 1 hozzászólás 18678.
Sajnos nekem is ez a gond újra raktam tehát nincs beni a Regizésem mappája igy nem jó ez a megoldás.
Ja és már a steamcommunity.com on ugy jelzi mintha accom se lenne mintha eltünt volna a semmibe x_X
.