Kedves fórumolvasók.
Előre szeretnék kérni mindenkit , hogy a flamet kerüljétek ebben a topicban , ugyanis ez nem azért jött létre.
Tehát amire szeretném felhívni a cshu adminok figyelmét , és pár szerverhoszting figyelmét , hogy a ZokNy féle banlist abszolut illegális , mivel a Valve szabályzatában benne van , hogy a tulajdonos beleegyezése nélkül az Steam ID-ket senki sem használhatja fel , semmilyen célra. Mivel én is szerepelek a ban listen , és tőlem senki sem kért erre engedélyt , így ebben a "levélben" szeretném megkérni ZokNy-t , hogy távolítsa el az ID-met az eddigi banlistjeiről , és a jövőre nézve semmiféle képpen ne hasznalja fel az ID-met. Ha ennek nem tesz eleget , így kénytelen vagyok a Valve-nak is levelet írni , és akkor kénytelenek lesztek pl.: mystifax ellen jatszani , ugyanis a listán szereplő egyének új ID-t fognak kapni.
Megérzéseteket előre is köszönöm , és további kellemes időtöltést az oldalon.: ArMaDa
Letölteni innen tudjátok a listát: http://inco.pene.hu/pub/zokny/CSPrivateBL/banid.cfg
A csaló Armada ID-je pedig a következő: STEAM_0:1:28926167
bocs de nemtudom kihagyni:D
"Megérzéseteket előre is köszönöm.."
meg nemazért de te lehet hogy nemvagy a listára való de beletekertem találtam aki sztem is odavaló :).(pl. ICZORE)
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
igen ismerjuk te kussolj el te kis 160 cm-s gyökér szar kapnál 1 állast meghalnál kis csicska geci
mekkora csira vagy 19 évet írsz a profilodba régen amikor játszottam veled kérdem hány éves vagy? 14
de szerintem még az is kamu JÁNOS :AS:DAS:DAS:DASD:D:SD
Na mostmár eleget oltottátok egymást:)
Egy Dolgot szeretnék mondani.
Ezen a listán a játékosok 70%-a azért van fenn mert zoknykának nem teccet a neve vagy belote vagy anyázott vagy csak nincs mit csinálnia a kis senkijének.
de hogy ilyenek mint Izcore meg im makker meg ilyenek fenn vannak az nem annyira gáz...:D
a-a, demó is ott van az ID-je mellet aki fent van legalábbis az utóbbi időben oda van rakva a kétkedők kedvéért hogy na vajon miért is kerül fel rá
Ezen a listán a játékosok 70%-a azért van fenn mert zoknykának nem teccet a neve vagy belote vagy anyázott vagy csak nincs mit csinálnia a kis senkijének.
de hogy ilyenek mint Izcore meg im makker meg ilyenek fenn vannak az nem annyira gáz...:D
haha :)
hát akkor nem véletlenül vagy fent:P -.-
de az előbbi komentelőnek igazat adok. "töröld a cs-d"
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
igeen. egy senki vagyok az életben tényleg.:DD
nézzmár magadra, animékre hokizol 17évesen. elég jó életed van, de csak pofázz cicám. akármikor nullába pakollak téged és a nyomorult spanjaidat..
nézzmár magadra, animékre hokizol 17évesen. elég jó életed van, de csak pofázz cicám. akármikor nullába pakollak téged és a nyomorult spanjaidat..
:D ezaz. lökd h tedd az agyad h vagy vki. the real HmR. olts lécci pls, annyira fáj, te homoru te kinek képzeled magad?:D Egyből arra jövök rá h te az életben egy nincstelen faszláma vagy, a CS-ben egy bot, aki a társaikkal játszik és sír ha fáj az igazság. na hali
Te egy ritka nagy csicska vagy. Pár napja amikor feljöttél ventrire pofázni hogy a spanod nemcsal, meghogy amígy nincs bizonyíték te addig nemhiszed el.:DDD Nézd már meg azt a hltvt és egyből rájössz, hogy milyen pofátlanul csal. Amúgyis nemtudom kinek képzeled magad, hogy nekünk pofázol te utolsó senki.
:D ezaz. lökd h tedd az agyad h vagy vki. the real HmR. olts lécci pls, annyira fáj, te homoru te kinek képzeled magad?:D Egyből arra jövök rá h te az életben egy nincstelen faszláma vagy, a CS-ben egy bot, aki a társaikkal játszik és sír ha fáj az igazság. na hali
Volt egy megoldatlan gondom akkor te droid, normális vagy vagy tényleg nem érted ?
edit.: ez a legnormálisabb offod vagy tényleg nem tudsz mást kitalálni? nagyon eredeti vagy...
Te egy ritka nagy csicska vagy. Pár napja amikor feljöttél ventrire pofázni hogy a spanod nemcsal, meghogy amígy nincs bizonyíték te addig nemhiszed el.:DDD Nézd már meg azt a hltvt és egyből rájössz, hogy milyen pofátlanul csal. Amúgyis nemtudom kinek képzeled magad, hogy nekünk pofázol te utolsó senki.
Az a gond,hogy nem vagy tisztába a dolgokkal, ahelyett ,hogy a csaló haverodat véded és egyből ellentámadásba lendülnél nézz a dolgok mögé, és nézz magadba, egyből rá fogsz jönni mire gondolok.
te meg ha lagg nélkül nem tudsz játszani töröld inkább a csét azt próbáld ki milyen a való élet
15:53 - huakaw @ QcK +: nah meek le mert a gép nem hagy tanulni
ha már úgyis ittvan ez a topis szeretném megkérni a cshu olvasókat hogy hunbanlisten igaz hogy fennvan uni1vx de ha megnézitek abba a demoba a nextgen insideot nemtudom én whval megnéztem mit művelt mert mindig feltűnő volt nekem és eléggé epic megérzései vannak hogy hova ne nézzen be meg mikor jönnek a hegek stb stb...
Az a gond,hogy nem vagy tisztába a dolgokkal, ahelyett ,hogy a csaló haverodat véded és egyből ellentámadásba lendülnél nézz a dolgok mögé, és nézz magadba, egyből rá fogsz jönni mire gondolok.
mintha éreztem volna hogy topicot kell nyitnom. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
megint sikerült ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Amugy zoknyt nem a Valve hatalmazta fel , hogy készitsen hun banlistet , tehat illegalis amit csinal.
Flameljetek tovabb.:DDDDDDDDDDDDDd
téged se a valve hatalmazott fel hogy csalj
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
Hát most azt h csaltam e vagy sem , azt 100%ra sem a valve , sem senki sem tudja bezonyítani.. :DDD
Mivel a Vac nem talalt semmit szóval ha írnék egy levelet , feltételezem hogy megnéznék a vac statust , ami ugye in good standingben van , szóval lehetséges hogy nem én járnék rosszul. Másik ha annyira érdekelne a dolog akkor már rég új accot vettem volna , és akkor nem lenne banlistes problémán. Elméleti síkon saját használatra készíthet banlistet , viszont ezt nem terjesztheti , nem publikálhatja , főleg nem közösségi portálon , de ez teljesen mind1. MÁR CSAK AZT KÉNE ÉSZREVENNI HOGY EZ EGY FUN TOPIC VOLT MERT KEVESEN NÉZTÉK AZ ADATLAPOMAT ÉS SZORÍT AZ IDŐ :DDDDDDDDDDDDDDDD
De mit is várjak , magyar színvonal.. :DDD
jah magyar színvonal élő példa rá : te, nah ennyit erről
Hát most azt h csaltam e vagy sem , azt 100%ra sem a valve , sem senki sem tudja bezonyítani.. :DDD
Mivel a Vac nem talalt semmit szóval ha írnék egy levelet , feltételezem hogy megnéznék a vac statust , ami ugye in good standingben van , szóval lehetséges hogy nem én járnék rosszul. Másik ha annyira érdekelne a dolog akkor már rég új accot vettem volna , és akkor nem lenne banlistes problémán. Elméleti síkon saját használatra készíthet banlistet , viszont ezt nem terjesztheti , nem publikálhatja , főleg nem közösségi portálon , de ez teljesen mind1. MÁR CSAK AZT KÉNE ÉSZREVENNI HOGY EZ EGY FUN TOPIC VOLT MERT KEVESEN NÉZTÉK AZ ADATLAPOMAT ÉS SZORÍT AZ IDŐ :DDDDDDDDDDDDDDDD
De mit is várjak , magyar színvonal.. :DDD
küld már Valvénak bazd+ küld már hagy lássuk .Szájhős.
nem értem,hogy nektek mér ér meg annyit ez a topic,hogy gépeljetek pár sort... sztem kurvára felesleges az ilyen nyomorékok miatt koptatni a bőrt az ujjaitokról... nem is érdemli meg.. :D
tenni úgysem tehet semmit... én csak röhögni tudok. :D
de itt a lehetőség hogy növeljem hozzászólásaim csekély számát.