Csáó mindenki! :D
Demokat gyüjtök a Power sorozat harmadik és egyben utolsó részébe.
Remélem nem kell elmondanom, hogy milyen frageket kérek. Najó mégis. :D
-GYORS m4 vagy ak47 vagy mp5 5ös
-GYORS awp esetleg scout 5ös (duplák, triplák jöhetnek)
-GYORS pisztoly 5ösök (usp, dgl, glock)
-heg 5ös
ÉS AMI A LEGFONTOSABB: in-eye demokat használok fel csak. Ha esetleg in-eye és hltv demod is van a jelenetedről, akkor RAR fájlba mindkettőt beleteheted.
ÉS MÉG EGY DOLOG AMI FONTOS: a demo neve legyen a realnicked, és tegyél hozzá egy TXT fájlt, hogy mikor lőtted pontosan a fraget(nem hanyadik kör, hanem hanyadik perc!!!). Egy RAR vagy ZIP fájlba töltsétek fel data.hu-ra, vagy sendspace.com-ra!
Köszönöm szépen! :)
szerintem ha összevágnád az első kettővel együtt kapnál egy hosszabb moviet..::D
rövidben az a gond hogy nem dőlhet hátra az ember :s
szerintemis jobb mintha csinálnál egy másfél perces videót amiben te vagy meg pRED orszcid:DDD
inkább csinálj egy 6-8 perceset a 3ból. ja és kurva sok effektet használsz valahol világos valahol sötétek a helyszinek 1-2 free lookos cuccot meg kihagyhátnál főleg ha ellősz 2 testet.
egész jó :]
a 3 videobol talán ez lett a leggyengébb
a vágásokat és a színeket[sehol nem volt sötét, se világos] külön megemlíteném, azokat ügyesen megoldottad :)
gratula, továbbra is foglalkozz ezzel
,,szarrá van szerkesztve, túl sokat ügyelsz a zenére, nemhogy lenne vmi ordító rockzene, pl story of the year, stb..."
Én erre válaszoltam, de ha ennyire akarsz építőjellegű kritikát hát tessék:
Intro nincs, vagyis ami van, az annak nem nevezhető. Az egész movie értékéből levonja, hogy egy semmitmondó fehér szöveg van, 1-2 infóval és kész. Outro ugyanez. Az egész movie egyik legfontosabb darabja, mivel legelőször az ember az introt látja, amivel máris kialakul egy vélemény a videóról, itt most az ember nem tudja eldönteni, hogy lusta volt e az illetőt bevezetőt csinálni, vagy a videó lesz ennyire szar. Itt a lustaságra tippelek.
Vágással nagy gond nincs, de ez a sötétedés túl sok, és a kis vágásokkal is lehetne variálni, mert végül is ugyanazt csináltad végig. Természetesen erre a zenére ez nagyon illik, és így jó is, de ezt nem lehet mindegyiknél eljátszani. Effecteket tudsz a Video Copilotról tanulni, és nagyon jók vannak ott, hidd el hasznos lenne számodra. Színezéssel meg világítással nem volt semmi gond, ezeket eltaláltad. Kameramozgatásnál lehetsz kicsit bátrabb is, érdekesebb mozdulatokat is belevihetsz, ami a művedet a pozitív irányba is elviheti. Fragek teljesen megfeleltek, de ez nem rajtad múlott, hanem a beküldötteken, szóval erről nem is írok semmit.
Röviden így hirtelen ennyit tudtam hozzáadni, de remélhetőleg megfelel
szerintem félreértettél
KEVÉS A FREG, meg rövid a movie...
elmondtam, hogy marhára tetszik a szerkesztés
építő jellegű kritikába nem hiszem hogy bele kéne szólnod, inkább találj ki valamit te is, amivel segítheted zaphyr munkáját, hogy minél szórakoztatóbb vidit tudjon csinálni
,,szarrá van szerkesztve, túl sokat ügyelsz a zenére, nemhogy lenne vmi ordító rockzene, pl story of the year, stb..."
Én erre válaszoltam, de ha ennyire akarsz építőjellegű kritikát hát tessék:
Intro nincs, vagyis ami van, az annak nem nevezhető. Az egész movie értékéből levonja, hogy egy semmitmondó fehér szöveg van, 1-2 infóval és kész. Outro ugyanez. Az egész movie egyik legfontosabb darabja, mivel legelőször az ember az introt látja, amivel máris kialakul egy vélemény a videóról, itt most az ember nem tudja eldönteni, hogy lusta volt e az illetőt bevezetőt csinálni, vagy a videó lesz ennyire szar. Itt a lustaságra tippelek.
Vágással nagy gond nincs, de ez a sötétedés túl sok, és a kis vágásokkal is lehetne variálni, mert végül is ugyanazt csináltad végig. Természetesen erre a zenére ez nagyon illik, és így jó is, de ezt nem lehet mindegyiknél eljátszani. Effecteket tudsz a Video Copilotról tanulni, és nagyon jók vannak ott, hidd el hasznos lenne számodra. Színezéssel meg világítással nem volt semmi gond, ezeket eltaláltad. Kameramozgatásnál lehetsz kicsit bátrabb is, érdekesebb mozdulatokat is belevihetsz, ami a művedet a pozitív irányba is elviheti. Fragek teljesen megfeleltek, de ez nem rajtad múlott, hanem a beküldötteken, szóval erről nem is írok semmit.
Röviden így hirtelen ennyit tudtam hozzáadni, de remélhetőleg megfelel
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
ha szar moviet akarsz fogadd meg a tanácsait, ha viszont valami ütőset akarsz, akkor figyelj továbbra is a szerkesztésre, a vágásra. Nyilván minden embernek más az ízlése, de crusheré szar, szóval rá ne hallgass. Van érzéked hozzá, szóval hajrá.
szerintem félreértettél
KEVÉS A FREG, meg rövid a movie...
elmondtam, hogy marhára tetszik a szerkesztés
építő jellegű kritikába nem hiszem hogy bele kéne szólnod, inkább találj ki valamit te is, amivel segítheted zaphyr munkáját, hogy minél szórakoztatóbb vidit tudjon csinálni
őszintén: gecijól szerkesztesz, de nekem egyáltalán nem tetszik a videó!
szarrá van szerkesztve, túl sokat ügyelsz a zenére, nemhogy lenne vmi ordító rockzene, pl story of the year, stb...
kevés a freg...
szerkesztés 10/10
élvezhetőség 0/10
ha szar moviet akarsz fogadd meg a tanácsait, ha viszont valami ütőset akarsz, akkor figyelj továbbra is a szerkesztésre, a vágásra. Nyilván minden embernek más az ízlése, de crusheré szar, szóval rá ne hallgass. Van érzéked hozzá, szóval hajrá.
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
őszintén: gecijól szerkesztesz, de nekem egyáltalán nem tetszik a videó!
szarrá van szerkesztve, túl sokat ügyelsz a zenére, nemhogy lenne vmi ordító rockzene, pl story of the year, stb...
kevés a freg...
szerkesztés 10/10
élvezhetőség 0/10
Fejezzétek már be XD majd lanon megfejelitek egymást
már ha esetleg nem téged akarnak megverni mert beszoltáá nekik
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
na srácok :D
ma délután hazaérek, válaszolok minden PM-re, de kellenek még, és légyszi aszerint töltsétek fel őket ahogy leírtam, mert úgy megkönnyítitek a munkám!! köszi =D
mikorra csinálod meg?
10:55 PM - kHRIS=D *wasdhero.com*: nem emlekszem hogy a picsam kimosta volna
Az a gáz hogy te neked van kinzutól kezdve siberia meg minden faszom csak te azzal nem fregelsz nem lövöd meg...fasznyomorék senkiházi kurva anyád cső...
++:))
Soha nem próbálok semmit se kétszer, soha nem állok szembe a fénnyel, Nem én leszek ki a szarban majd térdel!
Az a gáz hogy te neked van kinzutól kezdve siberia meg minden faszom csak te azzal nem fregelsz nem lövöd meg...fasznyomorék senkiházi kurva anyád cső...
ennyi
Mi a szokásos lehetetlen? Hímvesszőböl kosarat fonni... (De ha mégis sikerül akkor lesz egy fasza kosarad!)
de te minek szólsz bele? honnan tudod te csicska geci
Haver, ez az internet dolog egy nagy szar. Komolyan nem vágom. Kibaszott millió kölyök baszakszik itt össze-vissza a billentyűzetével, meg panaszkodnak mindenről. Rinyál, hogy mi megy a tévében, meg ilyen hülyeségek. Seggarcok.
igen az egyik barátom csinállja(osztálytársam),1. movie-ja lesz de jónak igérkezik, faxa ötletei vannak és naggyát meg is tudja valósitani.btw, mért neked talán nincsenek barátaid vagy mi volt ilyen meglepő ezen ?
hát ha egy női gamer lennél nem lepőttem volna meg azon hogy a 'barátom csinálja', de így kicsit fura volt.
torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
igen az egyik barátom csinállja(osztálytársam),1. movie-ja lesz de jónak igérkezik, faxa ötletei vannak és naggyát meg is tudja valósitani.btw, mért neked talán nincsenek barátaid vagy mi volt ilyen meglepő ezen ?