Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Portal HIBA

Létrehozva: 2010. március 6. Létrehozta: HungaryFox Kategória: HL2 3 hozzászólás

Hello mindenki!

Lenne egy olyan gondom, hogy Portal nem indul el, akár lemezről telepítem, akár letöltöm, mindig ablakban elfuttatja a legnagyobb felbontásban a Valve és a Source videót és ha véget ér, akkor kilép a program, vagy ha megnyomok egy gombot...

Mi lehet a hiba?!
Meg akarom szerezni az új rádiós achievementet és az új endingre is kíváncsi vagyok XD

Köszönöm!
HungaryFox

flatline 2010. július 22. 183 hozzászólás 1741.
Válasz marcus15 #2. hozzászólására
Szerintem próbáld meg a szokásos dolgokat tehát: futtasd ezzel a paraméterrel: -autoconfig, Steam-be Saját játékok a játékon-jobb klik-tulajdonságok-Helyi fájlok fül-A játék gyorsítótár épségének ellenőrzése illetve Cachefájlok töredezetségmentesítése. esetleg próbáld meg leellenőrizni nincs e videokártyádra újabb driver.
ha meg ezután sem mükszik, próbáld meg újratelepíteni a programot, hátha akkor működni fog. A rendszerkövetelmény am megfelelő?
marcus15 2010. március 14. 218 hozzászólás 1544.
Szerintem próbáld meg a szokásos dolgokat tehát: futtasd ezzel a paraméterrel: -autoconfig, Steam-be Saját játékok a játékon-jobb klik-tulajdonságok-Helyi fájlok fül-A játék gyorsítótár épségének ellenőrzése illetve Cachefájlok töredezetségmentesítése. esetleg próbáld meg leellenőrizni nincs e videokártyádra újabb driver.
Wake up Mr.Freeman, wake up and smell the ashes!
Gabbee 2010. március 14. 46 hozzászólás 4126.
http://aom.uw.hu/ nagyszerű stratégiai játék, nézd meg, próbáld ki te is!