Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Engine error

Létrehozva: 2010. február 27. Létrehozta: -KRISZ- Kategória: HL2 5 hozzászólás

Hello mindenkinek.Segítség kéne mert mikor elindítom magyar steam-en a HALF-LIFE 2-öt hirtelen kilép belöle és azt írja ki hogy: Platform Error:module failed to intilaize
A "0x241f94f7" címen található utasítás a 0x0e56f41c" memóriacímre hivatkozott. A memóraterületen nem végezhető el a következő művelet: read".
De az angol steam-el működik a játék, csak akkor nem működik a magyarosítás.Pls help

kotty 2011. január 11. 5 hozzászólás 10736.
a steamet szerintem olyan nyelven kell futtatni mint amien a játék nyelve.ha a steamed magyar akk állítsd át angolra v tölts le magyarítást..
flatline 2010. július 22. 183 hozzászólás 1741.
Nekem is volt ilyen problémám, feltettem a magyarosítást és rögtön működött. Szerintem próbáld meg te is.
Gabbee 2010. március 14. 46 hozzászólás 4126.
http://aom.uw.hu/ nagyszerű stratégiai játék, nézd meg, próbáld ki te is!
ADmiral 2010. március 2. 11 hozzászólás 7830.
cső, nekem az engine errort rendszeresen a gameoverlayiu.exe csinálja, amióta laptopom van azóta rendszeresen, 2 megoldás van, vagy kikapcsolod a steam settingsben a in game chat et vagy, amikor kiléptél a játékból, akkor a feladatkezelővel kézzel zárod be a hibás exet. (folyamat leállítása).
Ugyan akkor van a másik hiba amikor a magyarosítás csinálja a galibát, olyankor nincs mit tenni, marad az angol menü ha nem akarsz memória hibával szenvedni.
Nekem a mind a 2 probléma már előjött. Ez van.
Remélem sikerült megoldani a gondot.
vjghonny 2010. március 2. 2 hozzászólás 14523.
Hali.
Nekem is ugyanez a gondom.Amikor a steam lefrissíti,meg azt írja:A játék jelenleg nem elérhető,próbáld meg később.