Rádió Nézet Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Counter-Strike 1.5- Baj van!

Létrehozva: február 17. 14:21 Létrehozta: unt3r Kategória: CS 179 hozzászólás

Counter Strike 1.5 haldoklik.

azt tolja amit mondassz csak aliasokat bekell adni neki
Válasz ViBE #177. hozzászólására
nem, szerintem nem teljesen érted, hogy mire gondolok. ilyen pld. 1.6-ban:
bind "/" "vesthelm;hegren;sgren;defuser;nvgs"
ez így működik is, de 1.5-ben nem vágom, hogy mi kell a parancsok közé, hogy mindet értelmezze.
Example: If you are a CT and you press "F3" it will buy an M4a1, ammo, and armor. But if you are a Terrorist it will buy an Ak47, ammo, and armor by pressing the same key as well.

The same applies with the Sig and Aug, press "F4" and it will buy a Sig, ammo, and armor if you are a Terrorist. If you are a CT it will buy an Aug, ammo, and armor instead.

// buy rifle + Ammo + armor //
alias +SIGAUG "SIG; w2; AUG; w2; helm; arm; ammo1; mclr"
alias -SIGAUG "mclr; mclr; slot10; w2; slot10; qknif"
alias +M4AK "M4; w2; AK47; w2; helm; arm; ammo1; mclr"
alias -M4AK "mclr; mclr; slot10; w2; slot10; qknif"
bind "F3" "+M4AK"
bind "F4" "+SIGAUG"

// Quick Grenade buy //
alias +hegren "he" //buy grenade - $300
alias -hegren "mclr; slot10; w2; slot10"
bind "F5" "+hegren"

// Quick flashbang buy //
alias +flashg "flash" //buy flashbang - $200
alias -flashg "mclr; slot10; w2; slot10"
bind "F6" "+flashg"

// Quick smoke grenade buy //
alias +smokeg "smoke" //buy smoke grenade - $300
alias -smokeg "mclr; slot10; w2; slot10"
bind "F7" "+flashg"
; elválasztóval ugrik a köv parancsra csak mások az itemnevek mint látod 1.6-ban: hegren,sgren
1.5-ben: he,flash
Play Hard - Be UNHITABLE
Válasz FullMan #176. hozzászólására
ahogy leírtam bind után kicseréled a billentyűt tetszőlegesre és kész
nem, szerintem nem teljesen érted, hogy mire gondolok. ilyen pld. 1.6-ban:
bind "/" "vesthelm;hegren;sgren;defuser;nvgs"
ez így működik is, de 1.5-ben nem vágom, hogy mi kell a parancsok közé, hogy mindet értelmezze.
Beginner? Hülye vagy? Én lenni ADVANCED!
Válasz ViBE #175. hozzászólására
igen, ez eddig rendben van,d e hogyan lehet megvalósítani 1.5-ben, hogy ezek egy billentyűn legyenek?
ahogy leírtam bind után kicseréled a billentyűt tetszőlegesre és kész
Play Hard - Be UNHITABLE
Válasz FullMan #173. hozzászólására
// Quick Grenade buy //
bind "F5" "+hegren"

bind "F6" "+flashg"

bind "F7" "+flashg"
igen, ez eddig rendben van,d e hogyan lehet megvalósítani 1.5-ben, hogy ezek egy billentyűn legyenek?
Válasz davidson_ #171. hozzászólására
honnan a p*csából szedjem le?:D
adhatok linket, FTP-n van, a kérdés az, hogy lejön-e
http://vibe.site88.net/Counter-Strike/Counter-Strike%201.5/CSTRIKEUK.zip

aztán pedig itt vannak hozzá a hivatalos patch-ek is:
http://vibe.xszerver.hu/u/?path=./Counter-Strike/Counter-Strike%201.5/
Válasz ViBE #170. hozzászólására
sajnos, de jó lenne, ha lenne hozzá valami patch, amivel ez megoldható. sőt, most szerintem fel is nézek, csak előtte írok kicsit config-ba. ha valaki vágja, hogy hogyan lehet egy billentyűre bindelni gránátokat és lőszert, annak örülnék.
// Quick Grenade buy //
bind "F5" "+hegren"

bind "F6" "+flashg"

bind "F7" "+flashg"
Play Hard - Be UNHITABLE
Válasz davidson_ #171. hozzászólására
töltsd le az alap half-life -ot szerintem a mod még valahol fent van :)
Play Hard - Be UNHITABLE
Válasz FullMan #169. hozzászólására
Akkoriban nem nagyon voltak widescreen-ek ezért nem is supportálja :/
sajnos, de jó lenne, ha lenne hozzá valami patch, amivel ez megoldható. sőt, most szerintem fel is nézek, csak előtte írok kicsit config-ba. ha valaki vágja, hogy hogyan lehet egy billentyűre bindelni gránátokat és lőszert, annak örülnék.
Válasz ViBE #168. hozzászólására
ezt én sem vitatom. nekem csak a szélesvászon hiányzik belőle. és kb. évek óta mindig az 1.5 volt, amit elsőként feltoltam a gépre.
Akkoriban nem nagyon voltak widescreen-ek ezért nem is supportálja :/
Play Hard - Be UNHITABLE
Válasz FullMan #167. hozzászólására
jobb volt mint az 1.6 szerintem :/
ezt én sem vitatom. nekem csak a szélesvászon hiányzik belőle. és kb. évek óta mindig az 1.5 volt, amit elsőként feltoltam a gépre.
Válasz ViBE #166. hozzászólására
mi ez az 1.5-özés kölkök? :vigyor: mondjuk semmi baj ezzel, csak furcsa.
jobb volt mint az 1.6 szerintem :/
Play Hard - Be UNHITABLE
mi ez az 1.5-özés kölkök? :vigyor: mondjuk semmi baj ezzel, csak furcsa.
köszönöm az ip ket
Válasz SKORI #162. hozzászólására
1234-56789-0123

tessék :) nekem viszont ip kéne :DD
80.249.165.118 asszem Ecsi szerója
Válasz SKORI #162. hozzászólására
1234-56789-0123

Csak a LameWorldon találkoztam tegnap emberekkel, de egyébként:

87.229.45.225:27015 [LameClub] -=lameWorld=- 1.5 Public [NoWON]

RETECH.HU:27333 -=reTECH=- Counter-Strike [1.5]

Kösz a keyt
Válasz Go_Get_It #158. hozzászólására
CD key kellene 1.5 hoz! Sűrgős!
1234-56789-0123

Válasz -LP- #160. hozzászólására
google it
3333333333333 13 db 3 as cd key
Válasz Go_Get_It #158. hozzászólására
google it
van aki 1.3?
Válasz raymi #140. hozzászólására
"Valójában már a mai AK olyan, hogy a kommandósok városban nem használják mert simán átlő még pár falat a gyanúsítotton kívül.
Amúgy folyamatosan fejlesztik, hogy minél komolyabb páncélt üssön át, akár 100 méterről is. Illetve fejlesztik úgy is a fegyvereket, hogy minél könnyebb legyen."

Vannak fizikális adatok, hogy milyen anyagot hány centi vastagon visz át pl az AK-47 is! 20-30 cm beton nem akadály vagy 1 méter vastag döngölt homokfal vagy jég stb. ! utána járhatsz, meglepődnél ,hogy milyen hatékonyak ezek a fegyverek a valóságban! És ugye tompulva mennek át a golyók a falon, nem sebez olyan sokat, ami jó egy 7 éves játéktól, szerintem jól meg van oldva!
Nekem csak a HEG falon át robbanása nem tetszik, amit egy patchel simán meg lehetne oldani...
Nem kell patch, szerintem ez a játék teljesen jó így ahogy van.
Nézd meg a source-t kiadták majd írtak hozzá 1 updatet amitől 1 kalap fos lett.
Persze a bugokat kikell javítani, de 1.6 maradjon 1.6!
ABASE
Válasz raymi #140. hozzászólására
"Valójában már a mai AK olyan, hogy a kommandósok városban nem használják mert simán átlő még pár falat a gyanúsítotton kívül.
Amúgy folyamatosan fejlesztik, hogy minél komolyabb páncélt üssön át, akár 100 méterről is. Illetve fejlesztik úgy is a fegyvereket, hogy minél könnyebb legyen."

Vannak fizikális adatok, hogy milyen anyagot hány centi vastagon visz át pl az AK-47 is! 20-30 cm beton nem akadály vagy 1 méter vastag döngölt homokfal vagy jég stb. ! utána járhatsz, meglepődnél ,hogy milyen hatékonyak ezek a fegyverek a valóságban! És ugye tompulva mennek át a golyók a falon, nem sebez olyan sokat, ami jó egy 7 éves játéktól, szerintem jól meg van oldva!
Nekem csak a HEG falon át robbanása nem tetszik, amit egy patchel simán meg lehetne oldani...
Az ak47 első kiadása 7.62 es lőszerel működött ez gyenge volt emberek ellen mivel akadálytalanul hatoltt át az emberi szöveten és nem pusztitott ak74 a 2. kiadás 5.56 os lőszerel ami sokkal jóbban kárositja a lágy szőveteket ami például közelharcba sokkal elönyösebb .szal megint butaságott irtál:D:D
Most viszont az a probléma hogy nincs 1 szerverse még a retech is azt irja hogy nemtudok felcsatlakozni pedig 16 /14 vagy mennyi van nemtommár..

aki tudna aktív 1.5 ös szerver ipt küldeni annak megköszönném
Válasz Killerbeat2222 #153. hozzászólására
configba
kössz

hálául itt egy szám A:SD:ASD:A

http://www.youtube.com/watch?v=iBuV_f2a9Wk&feature=related
Válasz skoriE #152. hozzászólására
ezt a configba irjam be ? AUTOEXEC? vagy config.cfg legaljára?
configba
Válasz tmky #150. hozzászólására
consol 1
ezt a configba irjam be ? AUTOEXEC? vagy config.cfg legaljára?
Legjobb verziója a csnek, ami még be is ad valamit
Válasz SKORI #149. hozzászólására
valaki help 1.5 el kapcsolatos kérdéseimre keresem a választ :D

na szóval kéne konzol ez az első hogy mindent be tudjak állítani és egyszerűen nem tudom hoyg kell megnyitni

vagy valami config amiben alap beállítás van konzollal együt az adjon már valami löket linket :D

kössz all cső
consol 1
High vagyok , és szupersztár .
valaki help 1.5 el kapcsolatos kérdéseimre keresem a választ :D

na szóval kéne konzol ez az első hogy mindent be tudjak állítani és egyszerűen nem tudom hoyg kell megnyitni

vagy valami config amiben alap beállítás van konzollal együt az adjon már valami löket linket :D

kössz all cső
Válasz ViBE #147. hozzászólására
okézsoké. kösz!
ja és tgf nincs most a klánba mert régi arcokból "rakjuk" össze de majd titeket is összeszed valaki : )
Counter-Strike 1.5 e-sports.atw.hu
Válasz unt3r #146. hozzászólására
http://forumlesz.atw.hu/
létrejött ezis...
jó foum lett sztem lehet dumálni kérdezni meg minden mást is^^ : )
okézsoké. kösz!
Válasz ViBE #144. hozzászólására
pár nappal ezelőtt voltunk fent páran, lényegébe nem nagyon játszottunk, de figyeltem a ping-geket és nem igazán volt nagy. a többi részét nem igazán értem, mert amikor Én voltam fent, szinte alig volt valaki. szóval volt olyan nap, amikor voltak elegen?
http://forumlesz.atw.hu/
létrejött ezis...
jó foum lett sztem lehet dumálni kérdezni meg minden mást is^^ : )
Válasz ViBE #142. hozzászólására
most ezt nem értem. szerinted laggos és csak "f*szok" vannak a szerveren???
igen a server laggos időnként szőrnyen és faszok az ottani emberek a többit meg már lszr elmondta:P:)
Válasz lszr_ #143. hozzászólására
ja, úgy értette és kb igaza is van, bár én a faszok helyett a hozzá nem értőket használnám illetve akik leszarják azt, hogy szarhent van és csak a statra hajtanak, mert ők attól lesznek nagy, híres és sztár emberek, de azért vannak kivételek is
pár nappal ezelőtt voltunk fent páran, lényegébe nem nagyon játszottunk, de figyeltem a ping-geket és nem igazán volt nagy. a többi részét nem igazán értem, mert amikor Én voltam fent, szinte alig volt valaki. szóval volt olyan nap, amikor voltak elegen?
Válasz ViBE #142. hozzászólására
ja, úgy értette és kb igaza is van, bár én a faszok helyett a hozzá nem értőket használnám illetve akik leszarják azt, hogy szarhent van és csak a statra hajtanak, mert ők attól lesznek nagy, híres és sztár emberek, de azért vannak kivételek is
forever 1.5 --> www.retech.hu
Válasz unt3r #141. hozzászólására
Ecsi:

Én beválalnám az adminságot szívesen : )

szerveren voltam már fen de senki más nem volt akk : (

lc sztem senki nemenje szarlaggos + faszok az ottaniak^^
vegyél fel msn-enre légyszi ecsi: unterke@hotmail.com
Válasz Ecsi #131. hozzászólására
A szerver nekem nem laggolt.Max 3-4 hitbe hal mki.Ám az alap mapokon kivül most is fent van a 2 legkedveltebb map CS 1.5ben.Aim_map és természetesen az Iceworld :) Tuscannal az a baj , hogy nagy méretű és CS 1.5 sajnos nem tudja mi az a gyors letöltés ... és szerintem seki se akar 20 - 30 perceket töltögetni ... A cél egyelőre legyen az , hogy játszunk a szerón ...

Mellesleg kéne több admin is... Valaki bevállalná ? :/
Ecsi:

Én beválalnám az adminságot szívesen : )

szerveren voltam már fen de senki más nem volt akk : (

lc sztem senki nemenje szarlaggos + faszok az ottaniak^^
vegyél fel msn-enre légyszi ecsi: unterke@hotmail.com
Válasz ViBE #139. hozzászólására
személy szerint Én látok az 1.5-ben és az 1.6-ban is fantáziát, de sok maradi nem tud elszakadni az átlőhető falaktól. Én meg attól nem tudok elszakadni, hogy a lakásba hiába lövöldöznék a betonfalra, nem menne át a golyó csak úgy rajta és beomlás nélkül a gránát se okoz nekem fájdalmat. kiakarnám próbálni, de anyámé a lakás és Ő nem engedi. biztos tudja, hogy dust 2-ben simán át lehet lőni a 30-40 centiméteres falakat is, ezért nem bízik bennem :xD:

Apád! ritikűűűl??? Low vagy nem szamár!
Válasz raymi #138. hozzászólására
áhh, németek alapvetően többen vannak, nagyobb ország, több a player! Itthon csak az 1.5 nek volt kultúrája, ami áttevődött az 1.6 ba! Másik az, hogy csak a CZ vagy Source miatt nem vesz senki accot,
a volt 1.5, 1.6 osok próbálják ki ezeket, akik már nem látnak fantáziát, s az előrelépés lehetőségét az előbbi gémekben! KODIAK is azért Sourceozott, mert kinőtte már az itthoni 1.6-ot! :D
személy szerint Én látok az 1.5-ben és az 1.6-ban is fantáziát, de sok maradi nem tud elszakadni az átlőhető falaktól. Én meg attól nem tudok elszakadni, hogy a lakásba hiába lövöldöznék a betonfalra, nem menne át a golyó csak úgy rajta és beomlás nélkül a gránát se okoz nekem fájdalmat. kiakarnám próbálni, de anyámé a lakás és Ő nem engedi. biztos tudja, hogy dust 2-ben simán át lehet lőni a 30-40 centiméteres falakat is, ezért nem bízik bennem :xD:
Válasz ViBE #121. hozzászólására
a CZ is nagyon jó, csak sokan maradiak és nekik az már "csicsás" holott, szinte ugyanaz, csak kicsit jobb a fizika, meg szebb is egy fokkal. sőt, Én azt is szívesen nyomtam/nyomom, csak tényleg nem akar senki sem játszani, itthon. de a németek érdekes módon torzulnak vele, mint állat. szóval ez hozzáállás kérdése.
áhh, németek alapvetően többen vannak, nagyobb ország, több a player! Itthon csak az 1.5 nek volt kultúrája, ami áttevődött az 1.6 ba! Másik az, hogy csak a CZ vagy Source miatt nem vesz senki accot,
a volt 1.5, 1.6 osok próbálják ki ezeket, akik már nem látnak fantáziát, s az előrelépés lehetőségét az előbbi gémekben! KODIAK is azért Sourceozott, mert kinőtte már az itthoni 1.6-ot! :D
Apád! ritikűűűl??? Low vagy nem szamár!
Válasz Ecsi #135. hozzászólására
A CS 1.5 mapok különböznek a CS 1.6-tól ! :S Pl.: Inferno-n banán ...
amúgy az alapmapok ja, de akkor is egy tuscant elég átmásolni csak 1 hibája van bugos 1- növény azt annyi
A szerver nekem nem laggolt.Max 3-4 hitbe hal mki.Ám az alap mapokon kivül most is fent van a 2 legkedveltebb map CS 1.5ben.Aim_map és természetesen az Iceworld :) Tuscannal az a baj , hogy nagy méretű és CS 1.5 sajnos nem tudja mi az a gyors letöltés ... és szerintem seki se akar 20 - 30 perceket töltögetni ... A cél egyelőre legyen az , hogy játszunk a szerón ...

nem lehetne elérhetővé tenni a pályákat, mint mondjuk a tuscan-t? aztán csak be kellene írni a motd-ba, hogy van olyan map, amit célszerű letölteni, mert azt nehezen tölti le a játék.. amúgy az adminkodás az nem nagy tudomány.
Válasz lszr_ #133. hozzászólására
csak átmásoltam egyik könyvtárból a másikba és nem kell töltögetni:P
azt hittem ez így egyértelmű:P
A CS 1.5 mapok különböznek a CS 1.6-tól ! :S Pl.: Inferno-n banán ...
www.csmix.hu - Csak addolnék csmixre :] !
Válasz bohocZ_-_almale #132. hozzászólására
napot

majd pls vki egy IP-t toljon nekem is, mert lemaradtam, hogy melyiken vagytok ... :) pm-be, ha kerhetnem. ;)

bb
Itt : http://www.counter-strike.hu/clans/content/9469/CS_1.5_Pub_Nesztek__megerkezett_
elolvashatod hol is vagyunk.

csak átmásoltam egyik könyvtárból a másikba és nem kell töltögetni:P
azt hittem ez így egyértelmű:P
napot

majd pls vki egy IP-t toljon nekem is, mert lemaradtam, hogy melyiken vagytok ... :) pm-be, ha kerhetnem. ;)

bb
by boho'cZ - almale'
Válasz lszr_ #125. hozzászólására
kipróbáltam az 1.5s szerót nem tudom, hogy ki volt player néven de picit most sajnálom:P

elég jól osztja kicsit laggos volt, de hát még így is kevesebb kell az emberbe, mint bárhol máshol, szóval én szívesen waroznék is rajta akár vagy csak pub szóval gyertek gyertek vagy legalább retekre esetleg lc-re, de ott vigyázni, mert, ha igazat is szólsz is kapod az ilyen 5 perces bant

update: pár mapot sztem pluszba fel lehetne rakni :) cpl, tuscan, aim mapok esetleg, meg a fos icet imádják de kurvára napi 26 órában képesek lennének ott körönként 5 gránáttal futkározni

Válasz lszr_ #128. hozzászólására
akkor lehet, hogy megint a fosupcvel volt gond

amúgy anno volt egy kis CZ pályafutásom egy régi 1.5s klánnal neveztünk úgy a semmiből CZ ligára soha nem játszott senki nagyon közülünk avval sőt nekem még külön is kellett hozzá vennem cdkulcsot, mert nem volt cz-m :) elmentünk 1.5ről és megnyertük, nem volt nagy kihívás az a magyar cz scene tele volt ilyen 12-14 év körülivel akik nyávogtak meg minden kb
viszont a külföldi tényleg ott van játszottunk pár wart és voltak durva ellenfelek, nem gondoltam volna, hogy bárhol ennyire skilles emberkék futkároztak volna ott, hisz nem igazán lett olyan népszerű a verzió
ja egyébként igen. a UPC lehet a gond, mert egyébként van, hogy szinte nincs ping, meg 20 alatt járkál.