Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Mitörténhetett?

Létrehozva: 2010. január 3. Létrehozta: siLky Kategória: TF2 6 hozzászólás

Üdv!

Tegnap megvettem a TeamFortress2-t a boltban, hazajöttem feltelepítettem, aktiváltam stb. Működött is, tetszett is, sőt ma is játszottam vele, kb. egy órát. Ugyanis miközben nagyban pörköltem az ellenséget a szerver kidobott és kaptam valami ilyesmi szöveget mellé: Ezzel a steam acc.-al már fent vannak a szerveren stb. stb. Persze angolul csak ennyi volt a lényeg, kiléptem nem véltem semmi változást, így újra elakartam indítani a játékot. Na itt jött rám a szívroham, ki írt egy hiba üzenetet: "Ez a játék jelenleg nem érhető el. Légy szíves, próbáld meg újra máskor."
Vártam, vártam, vártam és arra jutottam, hogy írok nektek, kinek milyen ötlete van. Valaki tapasztaltál már ilyet? Lehet, hogy sikerült 1 nap alatt ellopni az accom?

Előre is köszönöm a fejtöréseket!

flatline 2010. július 22. 183 hozzászólás 1741.
A hibaüzenetből ítélve az a gyanúm, hogy valaki v valakik feltörték az accodat,de ez nem magyarázza a másik hibaüzenetet, én a helyedben sürgősen írnék a supportnak, mielőtt még rosszabb lesz a helyzet.
Gabbee 2010. március 14. 46 hozzászólás 4126.
http://aom.uw.hu/ nagyszerű stratégiai játék, nézd meg, próbáld ki te is!
Megnézed Feladatkezelőbe hogy megy-e a hl2.exe (valószínűleg megy) --> feladat bezárása és tudsz játszani!
Vagy amit bytek mondott. Steam restart mindig segít!
Zsák a foltját - Road to fanatiqz
Bytek 2010. január 3. 135 hozzászólás 2175.
steamet bezár, clientregistry.blobot töröl a steam mappából, steamet elindít, profitál
"Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the light."
hykleri 2010. január 3. 229 hozzászólás 1485.
van hogy kiírja, hogy nem elérhető... várj, várj, restartolj stb, valamit ki is lehet asszem törölni, azt majd tesco bepötyögi.
Vady 2010. január 3. 3 hozzászólás 12788.
hát ez gáz (nem lehet hogy valakinek már ténneg volt ilyen acc.-ja) én nem tom