Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Videókészítés, vágás, movie szerkesztés!

Létrehozva: 2009. november 16. Létrehozta: LnK Kategória: CS, movie, szerkesztés 436 hozzászólás

Szeretnél találni valakit, aki elkészíti a csapatod videóját? Nem tudsz valamit beállítani Sony Vegasban? Elakadtál a bmp-k összepakoláskor? Esetleg még demót sem tudsz felvenni, hogy megörökítsd hihetetlen skilledet?! Itt a helyed, kérdezz bátran. Szakértőink válaszolnak, persze az sem árt, ha előtte itt szétnézel: http://www.titusmedia.atw.hu/

Sanyika88 május 13. 09:02 1 hozzászólás 20254.
Movie készítők figyelmébe ajánlom a következő zenét

http://www.youtube.com/watch?v=UWZtD7IUNr4
supradominik április 30. 14:23 4 hozzászólás 11941.
A falcon-eSports MULTIGAMING movie makert keres!

Feltételek - Sony Vegas használata
-+16
-Értelmes design, jó ízlés
http://falcon-esp.tk/
Steam: domika971
bhL április 18. 15:21 95 hozzászólás 2765.
Válasz sEnnz. #259. hozzászólására
hali tegnap előtt összedobtam egy ilyet, jöhet persze minden vélemény, (kb 1,5 hete csinálgatok movikat)
http://www.youtube.com/watch?v=CW19dG1j5jk

csá nekem lenne egy 2 3 perces videomat ha érdekel akkor megbeszélhetjük steamen:necris915
bRAZER. április 16. 19:44 105 hozzászólás 2599.
movie makert keresek. :mosoly:
bhL április 5. 19:59 95 hozzászólás 2765.

sziasztok! movie maker-t keresek aki megcsinálná a videómat kb 2-3 perces videóról lenne szó. Amit kérek hogy legyen benne vmi jó map skin és campath-ok, akit érdekel az vegyen fel steamre: necris915
bhL április 5. 19:59 95 hozzászólás 2765.

sziasztok! movie maker-t keresek aki megcsinálná a videómat kb 2-3 perces videóról lenne szó. Amit kérek hogy legyen benne vmi jó map skin és campath-ok, akit érdekel az vegyen fel steamre: necris915
bhL április 5. 19:36 95 hozzászólás 2765.
kazi_ április 1. 09:08 346 hozzászólás 1054.
Válasz k0ma.ezm #427. hozzászólására
Egy jó tanács : A világnak ne videóval mutasd meg hogy mit tudsz pár hltv-s warról összedobva. Menj el lanozni, esl-re és ott lődd meg! Ott ha meglövöd , az ellenfél biztos elismer és továbbadja a hírt hogy te mekkora sztár vagy. :kacsint:

btw : én szívesen vállalok videókészítést bárkinek, elérni a következő steamen lehet : zozoka21412
++++
k0ma.ezm április 1. 08:42 72 hozzászólás 3239.
Válasz SCHOO_MAN #418. hozzászólására
Szia. Én aszt szeretném mondani , hogy tudnál csinálni a fragg moviet nekem ? Meg szertnem mutatni a világnak , hogy mit tudok ! Irj ha van kedved hozzá! Elöre is köszi ! :nyelves:
Egy jó tanács : A világnak ne videóval mutasd meg hogy mit tudsz pár hltv-s warról összedobva. Menj el lanozni, esl-re és ott lődd meg! Ott ha meglövöd , az ellenfél biztos elismer és továbbadja a hírt hogy te mekkora sztár vagy. :kacsint:

btw : én szívesen vállalok videókészítést bárkinek, elérni a következő steamen lehet : zozoka21412
brekego március 30. 16:48 220 hozzászólás 1536.
Válasz egy törölt hozzászólásra
Ez a hozzászólás törlésre került, ezért a tartalmát nem lehet megtekinteni.
OK markeloff!
brekego március 30. 14:21 220 hozzászólás 1536.
Válasz EfikszenFXN #423. hozzászólására
Hali
Egy videokeszitot keresek aki osszevagna a demomat.
Van egy par 4 es,ACE, stb aki elvalna irjon pm
kosz elore is
Te kicsit sem érzed magad gáznak?
bhL március 29. 19:14 95 hozzászólás 2765.
szaisztok movie makert keresek,aki tud valami jo map skint bele tenni pár campath-ot kb ugy 2-3 perces videoról lenne szó!
ha érdekel akkor vegyél fel steamre: necris915
EfikszenFXN március 23. 18:38 319 hozzászólás 1132.
Hali
Egy videokeszitot keresek aki osszevagna a demomat.
Van egy par 4 es,ACE, stb aki elvalna irjon pm
kosz elore is
DaxHu március 3. 16:15 6 hozzászólás 10168.
Csáó én BF3 hoz keresek egy olyan programot amivel lehet videót felvenni vagy ha van console parancs annak is örülnék ! Előre is kösz!!!
Gdavid január 21. 01:14 1 hozzászólás 18433.
Válasz Bartha97 #412. hozzászólására
Hali én tudok profi moviet késziteni ingyen,a Sony Vegas progival dolgozom...Ha érdekell irj!
Itt van egy oldal amin ha lenneb gőrgetsz akkor látsz egz vidit amit én modifikáltam...
http://phgpteam.ucoz.hu/
Hello!

Tudnál segíteni klán videót készíteni nekünk, olyan 5 percesben van bőven hltv anyag ahonan lehet kiveni jó pár részletett.Ha úgy gondolod hogy segítesz nekünk akkor vegyél fel steamon.
Steam név amin keresztül feltudsz venni: niptuck3
asntw január 20. 17:34 83 hozzászólás 2956.
Helló !
Videókészítőt keresek, aki megcsinálná nekem a 4-eseimet-5-öseimet és pár 1 hit-et. Ez egy 3 perces Movie lenne, szép edit-et és minőséget várok el. Aki megtudja csinálni, az írjon PM vagy Steam:necris915
Pénzt is adnék, ha kell ! 2-3-4 ezret attól függ.
viktor_ január 20. 16:35 526 hozzászólás 710.
Helyesíró verseny :wtf:
SCHOO_MAN január 20. 09:23 2 hozzászólás 14961.
Válasz Bartha97 #412. hozzászólására
Hali én tudok profi moviet késziteni ingyen,a Sony Vegas progival dolgozom...Ha érdekell irj!
Itt van egy oldal amin ha lenneb gőrgetsz akkor látsz egz vidit amit én modifikáltam...
Szia. Én aszt szeretném mondani , hogy tudnál csinálni a fragg moviet nekem ? Meg szertnem mutatni a világnak , hogy mit tudok ! Irj ha van kedved hozzá! Elöre is köszi ! :nyelves:
SCHOO_MAN január 17. 13:12 2 hozzászólás 14961.
Sziasztok. Én aszt szeretném mondani , hogy jo lenne ha valaki nekem meg csinálni a fragg moviemet !! Aszt sem tudom , hogy , hogy fogjak neki !! :wtf: Ha lehetne nekem valaki el keszitené ?? Nagyon meg köszöném ! :bocs: !
Feriii január 13. 02:40 111 hozzászólás 2504.
Moviemakert keresek. Van 2 acem , az egyik m4 ace kb. 3 masodperc alatt , a masik egy awp ace
syabolcs január 12. 22:03 506 hozzászólás 738.
moviemakert keresek, aki szívesen megcsinálja a recordokat.^^
// többnyire wmskill van, de akad madfragger is! :$$
Szerinted a macskákat zavarja a meztelenkedés?
hunnii január 11. 16:33 2112 hozzászólás 127.
én is valami moviemakert keresek, egy fragshowt szeretnék, effectek nélkül (illetve, ha máshogy gondolod, akkor rád bízom). van egy rakat demóm. kontaktot pmben vedd fel, és megbeszéljük a többit.
köszönöm előre is
if y'all don't like me, BLOW ME!
Egy jo videoszerkesztot keresek aki oszevagna nekem egy kis fragg moviet.

Van par ACE,4 esek....meg ieneke.
Aki elvalalna es megtudna jol szerkeszteni legyszives irjon PM
Bartha97 2011. december 25. 6 hozzászólás 10157.
Válasz asntw #411. hozzászólására
Csá ! Profi Movie Maker-t keresek, aki megcsinálná demoból meg hltv-ből a 4-eseimet, 5-öseimet,
szép lövéseimet ! Olyat keresek, aki tényleg megcsinálná profi jó edit-tel jó minőségben!
Fizetnék is érte ha kell, 3-4-5 ezret attól függ ! Írj ha érdekel !
asntw 2011. december 24. 83 hozzászólás 2956.
Csá ! Profi Movie Maker-t keresek, aki megcsinálná demoból meg hltv-ből a 4-eseimet, 5-öseimet,
szép lövéseimet ! Olyat keresek, aki tényleg megcsinálná profi jó edit-tel jó minőségben!
Fizetnék is érte ha kell, 3-4-5 ezret attól függ ! Írj ha érdekel !
sevven 2011. december 24. 1353 hozzászólás 246.
Válasz keShA #408. hozzászólására
ventri?:DD
én max ha steamre felmegyek :D de különben is sok tennivalóm van a sok trade ugye
no holds barred
pedalgep 2011. december 24. 702 hozzászólás 514.
Válasz keShA #404. hozzászólására
lehet papa nagyon nyan-nyan vagyok de szeretem a kényelmességet mindneböl:DDD
tehát azt szeretném hogy valami csoda movie maker rám irjon "Szia isten!Miben kellene a segítségem?Szolgád vagyok.En elmondom neki hát te nyan-nyan rabszolga gyere fel ventrire ide és ide és magyarázd el nekem hogy a rákba vágjam meg a mini moviemat,vagy a kinyan-nyanott acemet?:DDD
Az úgy nem lesz egyszerű, még karácsonykor sem.
keShA 2011. december 24. 55 hozzászólás 3778.
Válasz sevven #407. hozzászólására
csak úgy random tuti nem magyarázza el senki :D tanúsíthatom mert én tudom hogy kell a demótól a vegasig eljutni de olyan sokáig tart leírni hogy megse éri
ventri?:DD
Válasz keShA #406. hozzászólására
Várj teso!!:D
Most nagyon nagy igazságot mondok neked:D
A 21. században élünk ha jol tudom:D
Szoval minden ember ezen az alapon van "Pénz beszél kutya ugat":D
Oda megyek egy szegény emberhez fizetek neki 10.000ret még le is nyan-nyanozhatom:))
Hidd el nem csak akkor:D
csak úgy random tuti nem magyarázza el senki :D tanúsíthatom mert én tudom hogy kell a demótól a vegasig eljutni de olyan sokáig tart leírni hogy megse éri
no holds barred
Válasz sevven #405. hozzászólására
na ez lesz az amit csak akkor érhetsz el ha chuck norrisnak hívnak
Várj teso!!:D
Most nagyon nagy igazságot mondok neked:D
A 21. században élünk ha jol tudom:D
Szoval minden ember ezen az alapon van "Pénz beszél kutya ugat":D
Oda megyek egy szegény emberhez fizetek neki 10.000ret még le is nyan-nyanozhatom:))
Hidd el nem csak akkor:D
Válasz keShA #404. hozzászólására
tehát azt szeretném hogy valami csoda movie maker rám irjon "Szia isten!Miben kellene a segítségem?Szolgád vagyok.En elmondom neki hát te nyan-nyan rabszolga gyere fel ventrire ide és ide és magyarázd el nekem hogy a rákba vágjam meg a mini moviemat,vagy a kinyan-nyanott acemet?:DDD
na ez lesz az amit csak akkor érhetsz el ha chuck norrisnak hívnak
no holds barred
Válasz sevven #403. hozzászólására
cs movie making tutorial - google, youtube, tituson pedig elég sokminden van azt is használd később
Válasz keShA #402. hozzászólására
de a titusmedian nincs fent minden amire nekem válasz kéne:)
nekem alapokra van szükség nagyon alapokra:)
ezért kell a segitség
cs movie making tutorial - google, youtube, tituson pedig elég sokminden van azt is használd később
no holds barred
Válasz syabolcs #401. hozzászólására
titusmedia.atw.hu
titusprod.xzn.hu
de a titusmedian nincs fent minden amire nekem válasz kéne:)
nekem alapokra van szükség nagyon alapokra:)
ezért kell a segitség
syabolcs 2011. december 23. 506 hozzászólás 738.
Válasz keShA #400. hozzászólására
Üdv!
Valaki ha van olyan kedves segithetne nekem mer nem szeretnék másra várni saját ize szerint hogy ő készítse a videom.
Úgyhogy szeretnék meg kérni valakit aki el magyarázza nekem az egész movie készitést.
Üdv.kesha
titusmedia.atw.hu
titusprod.xzn.hu
Szerinted a macskákat zavarja a meztelenkedés?
keShA 2011. december 23. 55 hozzászólás 3778.
Üdv!
Valaki ha van olyan kedves segithetne nekem mer nem szeretnék másra várni saját ize szerint hogy ő készítse a videom.
Úgyhogy szeretnék meg kérni valakit aki el magyarázza nekem az egész movie készitést.
Üdv.kesha
pedalgep 2011. december 23. 702 hozzászólás 514.
Válasz GefroT #398. hozzászólására
konkréten tudsz mutatni párat?
Jó kérdés, nem vagyok otthon a stílusban. HLTV.org-os videókban találsz ilyen töltelékzenét, amennyit csak akarsz. Címeket is ki szokták írni :)
GefroT 2011. december 23. 1399 hozzászólás 234.
Válasz pedalgep #397. hozzászólására
A legnagyobb karácsonyi jóindulattal mondom, hogy ezt most gondold át még egyszer.

Amúgy meg valami random tüctüc szerintem.
konkréten tudsz mutatni párat?
CSHU kedvence :$
pedalgep 2011. december 23. 702 hozzászólás 514.
Válasz GefroT #396. hozzászólására
tudna valaki egy olyan zenét linkelni moviehoz, amire nem kell vágni? csak az lenne a lényeg hogy menjen valami a frag alatt..
A legnagyobb karácsonyi jóindulattal mondom, hogy ezt most gondold át még egyszer.

Amúgy meg valami random tüctüc szerintem.
GefroT 2011. december 23. 1399 hozzászólás 234.
tudna valaki egy olyan zenét linkelni moviehoz, amire nem kell vágni? csak az lenne a lényeg hogy menjen valami a frag alatt..
Ferii 2011. december 4. 124 hozzászólás 2319.
van egy m4 acem , 2mp alatt 5kill , havalakit erdekel pm.
jepuras 2011. december 4. 622 hozzászólás 587.
Köszi srácok :D
BrokeNNNN 2011. december 4. 709 hozzászólás 510.
Válasz jepuras #390. hozzászólására
Hali! csak 1 olyan kérdést tennék fel h mit kell beírni , hogy csak annak az embernek a fragjei látszanak akit felveszek és közbe meghalt más is de azt nem mutatja:D ??
mirv_listplayers beírod consoleba utána pedig akiknek nem akarod látni a fragjét azok számát írod be,így "mirv_cstrike_deathmsg block 1"
GefroT 2011. december 3. 1399 hozzászólás 234.
Válasz jepuras #390. hozzászólására
Hali! csak 1 olyan kérdést tennék fel h mit kell beírni , hogy csak annak az embernek a fragjei látszanak akit felveszek és közbe meghalt más is de azt nem mutatja:D ??
deathmsgbe kell blockolni
jepuras 2011. december 3. 622 hozzászólás 587.
Válasz DjPepsi #379. hozzászólására
Üdvözletem !
Olyan embert keresek aki ért az effekteléshez / CINEMA 4D programhoz , én még kezdő sony és photoshopos vagyok .. fogalmam nincsen mit hogyan kell itt .. nekem annyira lenne szügségem hogy amit találok animáció azt letudjam rendelerni valahogyan és a sony vegasba beilleszteni. Valahogy így javítsatok ki ha roszúl irtam le ..
itt van ez http://www.amateurmedia.net/transformers-titles-in-cinema-4d/
fogalmam sincsen mit magyaráz a srác stb..
Léccives segítsetek :( időm energiám van ehhez tanulni csak nem tudom hol kezdjem el .. jelenleg most ez az 1 effekt kellene !
Főleg 1.6 moviekat akarok csinálni.
Üdvözlettel Rick
Köszönöm a segítséget !
esetleg ilyenre gondolsz :DDD?

http://www.youtube.com/watch?v=tmiPnM05Gmc&feature=channel_video_title
jepuras 2011. december 3. 622 hozzászólás 587.
kevo. 2011. november 28. 57 hozzászólás 3686.
Válasz GefroT #388. hozzászólására
sima demóval akkor lehetséges ez, hogyha demó elinditása előtt beírod ezt konzolba.. : dem_forcehltv
ezután lehet campatheket is csinálni
ty. :D
GefroT 2011. november 28. 1399 hozzászólás 234.
Válasz kevo. #387. hozzászólására
hello. Azt szeretném kérdezni, hogy sima demoval hogy smootholjak??? vagy csak hltv vel lehet??
mert láttam olyat, hogy demoval smootholtak... hogy lehet ez??
sima demóval akkor lehetséges ez, hogyha demó elinditása előtt beírod ezt konzolba.. : dem_forcehltv
ezután lehet campatheket is csinálni
kevo. 2011. november 28. 57 hozzászólás 3686.
hello. Azt szeretném kérdezni, hogy sima demoval hogy smootholjak??? vagy csak hltv vel lehet??
mert láttam olyat, hogy demoval smootholtak... hogy lehet ez??
DjPepsi 2011. november 28. 35 hozzászólás 4715.
Válasz LIO4MADZ #385. hozzászólására
remélem nem a steam-es cs-del csinálod a movie-t.
nem , de ha ugy lenne miben számítana?