Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

SEGÍTSÉG!!!!!!!!

Létrehozva: 2009. július 17. Létrehozta: mrs._cannibal Kategória: 226 hozzászólás

Kérlek segítsetek!

Ellopták az account-omat. Elküldtem a Steam-nek a levelemet, hogy segítsenek, mire új jelszót kaptam. Végre sikerült belépnem, azonban míg nem játszottam aki ellopta a accountomat kapott egy Vac bant. Most mit lehet ilyenkor csinálni????

Tonic április 15. 12:06 2 hozzászólás 15584.
Meg amúgy,ha engem VAC bannoltak akkor a VAC ban mikor jár le?
Tonic április 15. 12:05 2 hozzászólás 15584.
Na ha valaki nemtudja a jelszavát de a felhasználói nevét igen és megvan egyes játéknak a cd-kulcsa akkor
erre az oldalra menjen fel és eszerint a videó szerint visszatudja szerezni a lopott (vagy elfelejtett) accountját.
http://videosmart.hu/video/hogyan-szerezzuk-vissza-ellopott-steam-hozzaferesunket
Legi23 április 11. 21:53 11 hozzászólás 7878.
Sziasztok!Lenne egy nagyobb gondja egyik személyes jó barátomnak van egy jó kis accja csak már több éve nem használta és most szeretne velem játszani megint!Sajnos a acc nevét és felhasználói nevét és email címét is elfelejtette....viszont a játék kulcsok megvannak és ha ez írnék az ő nevébe egy email a termék kulcs alapján után tudnának nézni mi lehet az accneve?Kösz választ!Sziasztok!
Takenhun április 11. 00:26 1 hozzászólás 20188.
Üdv!

Nem tudom már hova forduljak, így megpróbálom itt is. Az van h több mint egy egy hete ellopták a Steam accountomat. Több mint 200 ezer ft értékű játék gyüjtemény volt rajta.
Az egész úgy történt h egyik reggel kaptam egy mailt h sikeres pass és mail változtatás történt. Csak néztem ki a fejemből h én ilyet biztos nem kezdemlnyeztem. Egyből hívtam a bankot h tiltsák le a bankkártyámat, majd írtam a supportnak, szépen h baj van, segítsenek. Teltek a napok nem történt semmi. Már teljesen lemondtam az accountról. Hisz egy WoW-ban anno az ellopott accomat 3 órán bellűl vissza szerezték. Pedig ott közel sincs ekkora pénzekről és szolgáltatásról szó. Többször is írtam nekik h hahó, tenni kéne vmit. Elküldtem nekik minden adatomat, h biztosan tudják az én accom volt. Válaszra sem méltattak. Egészen mostansáig. Pár perce kaptam egy mailt amiben válaszoltak. A levélben a következő állt: ( rövidítés magyarul ) "ha nem tudja regelni a rendszerünkben vásárolt termékét kérjük fényképézze le a serial számot és a blokkot amit a vásárlásnál kapott, majd küldje el hozzánk. Köszönjük."

Mondanom sem kell néztem ki a fejemben h WTF? pedig érthetően és tisztán le írtam h ELLOPTÁK AZ ACCOUNTOMAT...Már teljesen belenyugodtam h nem lesz meg az acc, de ezzel most nagyon felbosszantottak..Ennyit a steam supportjáról..soha többé nem fogok náluk vásárolni. Több mint 200ezer forintnyi értéket loptak el tőlem az Ő rendszerükön keresztül és még csak el sem szarják. Nem tudom mennyire hivatalos ez az oldal, de ha valamelyik admin bármi féle kapcsolatban áll a Steamesekkel akkor nagyon megköszönném ha tudna segíteni. bár valszeg már 5xör eladták az accomat vmi madárnak....

Köszönettel G. Ádám
Zoltann27 április 9. 09:07 1 hozzászólás 20082.
Helló mindenki !!! segitséget Kérnék!!! Megvan eredeti lemezen a Red Orchestra Ostfront 41-45 játék , egy ideig használtam is , de aztá sajnos töröltem az email címet amelyre beregisztráltam a játékot, azóta lértehoztam egy másik Steam fiókot de nem engedi regisztrálni a játékot mert azt írja hogy egy másik felhasználó már regisztrálta a játékot, de az email cím már nem létezik, hogy lehet ezt kikorigálni? elöre is köszönöm :-)
harangz március 31. 21:13 1 hozzászólás 20160.
sziasztok

Valaki tud segiteni a Steam hez kene a kodom hova kell irjak Mert kijottem Kanadaba es uj a gepem ezen nincs megjegyeztetve a jelszavam Viszont ha kerek uj jelszoemlekeztetot akkor a regi email cimemre megy ami mar megszunt ilyenkor mi a teendo

Kosszi elore is
justonez március 28. 23:00 2 hozzászólás 15568.
sziasztok

Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném tanácstalan vagyok. Megvettem a Call of Duty Modern Warfare 3 -at és szuperül müködött semmi probléma nem volt netezgettem, és tegnap a steam frissitette magát és kilépett, hát nem lepődtem meg gondoltam visszalépek és folytatom a játékot, de nem tudtam belépni nem fogadta el a jelszavamat a steam! Kértem jelszóemlékeztető emailt de nem érkezett próbáltam sok mindent gyalultam a gépet is de semmi haszna nem volt ugyanugy nem tudok belépni. Ha valaki tudna bármit is segíteni vagy merre induljak nagyon megköszönném!!!!
Jan__ka március 22. 18:24 1 hozzászólás 17663.
Üdv!Nekem is problémám van.Steamen online vettem egy játékot de a bank valamiért nem fogadta el az adatokat.Így hatszor próbálkoztam hatodjára sikerült is de 6-szor vette le ugyanazt az összeget.Nem tudom hogy mit lehetne ezzel kezdeni mert nem kevés pénzem lett oda!SEGÍTSETEK!!!
-fuckR- február 19. 23:01 113 hozzászólás 2474.
Válasz superfire19 #217. hozzászólására
Helló!Nemtudok a steambe belépni , mivel újra lett rakva a gép és kéri a Guard kódot . De sajnos amire regisztrálva volt a steam az a e-mail cím már nem él! ha valaki tud segíteni megköszönném.
attól tartok hogy buktad az accountod :(
superfire19 február 14. 16:41 2 hozzászólás 15530.
Helló!Nemtudok a steambe belépni , mivel újra lett rakva a gép és kéri a Guard kódot . De sajnos amire regisztrálva volt a steam az a e-mail cím már nem él! ha valaki tud segíteni megköszönném.
tibiraj123 február 8. 19:28 2 hozzászólás 15513.
Sziasztok!

Kéne egy kis segítség,nagyon fontos lenne! Valaki valahogy feltörte a steamem és most nem tudom mit kéne tenni, hogy visszaszerezzem Pls segítsetek CD key Cs megvan. ttom a felhasználó nevet és az emailcimet megváltoztatták pls segítsetek, köszi előre is
RoeSS február 7. 18:16 3 hozzászólás 13333.
Üdv!
Problémám lenne a Serious Sam 3 játékkal. A sztori:
Megvettem hardverapron a SAM3mat VPNes. Megkaptam a leírást de az első lépésnél probléma akadt. Egy bizonyos 'USAIP.pbk' fájlt nem tölt be 711-es hiba. Késöbb támadt egy ötletem.Át mentem laptopra ugyan ezt csináltam ott sikeresen aktiváltam töltöttem is lefele. Át mentem most a PCmre. Belogoltam rámentem a játékra instal. Ekkor egy hiba megint: 'Nem abban a fölrdrajzi régióban vagy ahol a termékkulcsot aktiválták'
Valahol olvastam hogy a 711es hiba orvoslása a vezérlőpult-felügyeleti eszközök-szolgáltatásokban a :
Plug and Play
Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője
Távelérési csatlakozáskezelő
Telefonos szolgáltatások
elindítása. Oké ebből a 2. és a 3. nem tudom elindítani mert 1068as hibát ír ki. Illetve ezek a Secure Socket Tunelling Protocol(SSPT) szolgáltatást függvényében vannak. Ez sem volt elindítva elindítom.1079es hiba..

megoldást pirviben pls:D
werq február 5. 21:28 1 hozzászólás 20065.
Sziasztok!! Az lenne a problémám hogy nincs elég hely a "C" meghajtómon a TF2 letöltésére.Nem tudok csinálni sem mert nem hagytam annyit rajta. Hogyan tudom átállítani a steam-em hogy a másik meghajtóra mentesen játékokat??? Előre is köszi!!
MOTiONX január 2. 14:58 2 hozzászólás 15485.
Sziasztok!

A problémám elég bizarr,de hát ez van.Na a lényeg hogy úgy 2 éve megvettem és felraktam a Call Of duty:Modern Warfare 2 nevű játékot.Steam-re regisztráltam egy új e-mail címmel,amit csak akkor használtam mikor még játszottam és az e-mail címemet útközben törölték...Mondanom sem kell hogy a bejelentkezési nevemet sem tudom.Valakinek van valami ötlete hogy hogyan tudnék újra játszani?

Válaszaitokat előre is köszönöm!
aromano1 2011. december 13. 3 hozzászólás 13284.
Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni, mert egy olyan problémám van, hogy steamen keresztül játszottam a black ops-al prestige level 1 49-es szinten voltam amikor egyik játék alkalmával a fegyvereim megmaradtak (egy része), de elkezdte újra az 1-es szintről számolni, mintha akkor kezdtem volna a játékot. Ez mitől lehet és le lehet-e nullázni az accountomat?
Nazguls 2011. december 9. 7 hozzászólás 9417.
Emberek... Ha valaki újrarakta a gépét de a steam nem működik akkor formázza újra a gépét. Ilyenkor a Steam nem keresi a gépet igazoló adatokat hanem az e-mail címre küldi el az új számítógép azonosítót. Ezután bármikor használhatod a steam-edet. Így nem vesznek el azok a játékok amelyeket a steam/re vettél. :vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor::vigyor:
vinidepu 2011. december 6. 179 hozzászólás 1766.
üdv.! lenne egy olyan problémám hogy 1év múlva beléptem steambe. kiírt nekem olyat hogy kér kódot amit mailben elküldött. hát megkaptam a mailt benne a kódot. megváltoztattam a mailt(amire változtattam azon volt másik account) újratelepítettem a steamet és most nem küldi el a kódot. CD key nincs mert accountra vettem a játékot. valami segítség vagy elérhetőséget a steamnek. segítsetek kérlek!
geri665 2011. november 11. 1 hozzászólás 18902.
Sziasztok, nekem lenne 1 kis problémám, az a helyzet hogy hitelesítettem a steam accomon az email címemet(aminek tudom is jelszavát stb..), de szeretném megváltoztatni az emailt, ugyanis nekiadtam unokaöcsémnek az accountot és szeretnénk átrakni az ő emailjére. Próbáltam megváltoztatni eszerint: - beállításokban kontakt email csere, itt kérte a jelszót, megadtam majd kérte az emailre kiküldött kódot, azt is megadtam ezután pedig 2x bekellett irni az újat. Az új emailre jött is 1 levél amiben volt 1 link és elméletileg avval beaktiválná, rá is mentem kiírta hogy sikeres email aktiválás, de mégis a régi email maradt a kontakt email az accon :/. Valaki tudna erre valami megoldást esetleg?
hegyig 2011. október 15. 1 hozzászólás 19781.
Én meg megvettem a l4d2-t már régen és normálisan ment is, csak kellett a hej a gépen ezért leszedtem, de mikor vissza akartam rakni akkor nem a cdről rakta fel hnem elkezdte letölteni. Így több mint 6 óra alatt már játékképes, de mikor először tettem fel fél óra alatt kész volt. Mit csináljak?
zoleee74 2011. október 14. 1 hozzászólás 19580.
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom, hogy megvettem a játékot, fiókommal aktiváltam.
Aztán újra kellett húznom a gépet,és amikor felakartam tenni a gamet ismét kérte a széria számot.
Aztán kiírta, hogy ez már regisztrálva lett egyszer.
De könyörgöm én regisztráltam ugyanezzel a felhasználói fiókkal!!!
Egyszerűen nem értem,hogy nem jegyezte meg az aktiváláskor a felhasználó nevemet?
Valaki segítsen,mert az agyamra megy ez a steam!!
zoli
eps001a 2011. október 12. 3 hozzászólás 13260.
Szia légyszives ird le hol irtál a supportnak és mennyi idő volt mire válaszoltak előre is ty
kovacsj27 2011. október 9. 1 hozzászólás 18609.
Sziasztok
Úgy kezdődőzz hogy elvitterm a meloba a gépet rádugtam a netre hogy biztonsági mentést csináljak mielött újra rakom, belépek és nem tudom elmenteni csak az ingyenes játékot a többit nem, azt irta ki hogy zárolva van!
Mi van ilyenkor?
extazEE 2011. október 9. 219 hozzászólás 1537.
accot cseréltem... az email cím megvolt sikeres lépnék be de nem küldi el a steam guardos jelszót mi a f*sz van?? a steam szar v buktam az accom? gmail-os vagyok help pls....

megoldódott
paulmarlow 2011. október 7. 1 hozzászólás 19763.
Sziasztok olyan problémám lenne hogy 1 steamen szereplő játékot korongos formában vettem meg és szeretném a steam en regisztrálni hogy dlcket tudja hozzá venni.Ez a játék a Fable 3 lenne, tisztában vagyok vele h az alapon GfWL os de szeretném msot az akcióban megvenni hozzá a dlcket de azt sajna nem tudom emrt a listámban nem szerepel a játék,ha pedig beteszem a játékot a librarymbe attól nem oldódik emg ez a probléma.

Tudtok vmi ötletet ahhoz hogy miként tudnám aktiválni a steambe ezt a játékot?

Bocs h ide írok de vmi oknál fogva nem nyit új témát az oldal.
Sabenn77 2011. október 7. 6 hozzászólás 10124.
Nekem is megjött ma a kód, és nem fogadta el. :S
charon32 2011. október 7. 1 hozzászólás 19756.
Hali!
Nekem is hasonló problémám van újra raktam a steam-et nekem ugyan elküldi a kódot de kb 3-6 óra között ér el hozzám az ismerősömnek megjött 5 perc alatt már ő fel is rakta, én meg 3 napja szívok vele mert hiába jön meg a kód nem fogadja el.Sok az idő ami eltelik a kód kérése között??? vagy mi a ....
Sabenn77 2011. október 6. 6 hozzászólás 10124.
Sziasztok!

Nekem a gondom az lenne, hogy a steamet újra raktam, de tegnap óta nem jön meg az e-mailemre a Guard kód...
valaki tudja mi lehet az oka.
atika80 2011. október 1. 1 hozzászólás 19737.
Válasz Eldacar123 #198. hozzászólására
Hozz létre új accountot másik emailel és tedd arra a játékodat amit megvettél!
Error: Steam kicking ''Szepfiu' Peck' for reason: 4
Hali nekem ez lenne a problémám segitség kellene MW2 COD 6 alteriwnet de nem enged belépni mert nekem az irja ki hogy bannolva vagyok ! please help ! Légyszi
Eldacar123 2011. szeptember 30. 2 hozzászólás 15377.
Válasz Stupid #196. hozzászólására
hy lenne egy nagy problémám az accom @hotmail.com emailra regeltem be es feltortek az emailom a steam guard a kodot oda küldi es igy nem tudok belepni mi a teendo steamnak irjak levelet? denincs semmi ami bizonyitana hogy az enyem mert egy sractol vettem kpba kéztol mi ilyenkor a teendo?
Hozz létre új accountot másik emailel és tedd arra a játékodat amit megvettél!
Eldacar123 2011. szeptember 30. 2 hozzászólás 15377.
SZiasztok! Lenne egy problem! Én Mount And BlADE Warbandos vagyok, és ezzel a játékkal van bajom. Szóval amikor el akarom indítani ilyen hibaüzenetet dob ki: Microsoft Visual c++ Runtime Library! Runtime Error! C:DOCUMENTUMS\Program files...

Aki tud ebben segíteni nagyon kérem szépen vegyen fel steamon: darklord_belenas és írjon!!!

Előre is köszönöm!
Stupid 2011. szeptember 15. 16 hozzászólás 6830.
hy lenne egy nagy problémám az accom @hotmail.com emailra regeltem be es feltortek az emailom a steam guard a kodot oda küldi es igy nem tudok belepni mi a teendo steamnak irjak levelet? denincs semmi ami bizonyitana hogy az enyem mert egy sractol vettem kpba kéztol mi ilyenkor a teendo?
theraptor 2011. augusztus 21. 1 hozzászólás 18964.
Sziasztok! Nekem olyan problémám merült fel, hogy STEAM letöltve/telepítve, minden jó, csak a CS-t nem engedi telepíteni, azzal az indokkal, hogy nincs elég hely... C, D, partíción is több mint 2 GB szabad hely van. Ezt a hogyan tudnám kiküszöbölni?
Rommel89999 2011. július 22. 3 hozzászólás 13214.
ujra zaklatlak titeket,bár látom nem túl nagy az aktivitás,vagy egyszerűen tojtok rá,de azért segitséget kérnék még valamiben:Megvettem a STALKERT(Chernobyl) steamen nagy nehezen patcheltem,egyébként csak a multi miatt vettem meg a single-t 2szer végignyomtam,és kér valami bullseye vagy mittomén milyen anticheat dll-t...............:@ Mondom oké irány a Gugli erre a hivatalos oldalon kiirja hogy a Stalkert már nem támogatja,ezzel most mit csonáljak???Vagy esetleg ha valamelyikőtök aki Stalkerezik elküldhetné az anticheathez szükséges fájlokat nagyon megköszönném:)Szép napot
Rommel89999 2011. július 21. 3 hozzászólás 13214.
Skacok örülnék ha sgitenétek!Megvenném steamen a FEAR packet 19.99 dollár,van annyi a kártyámon ezzel nincs baj,de az accomban nem is találja ott eurós cuccokat talál..A böngészőbe meg megtalálja de azt irja hogy probléma lépett fel irjon a supportnak.Irtam is nekik de szarnak válaszolni..Valami ötlet?kérlek segitsetek előre is kösz
Zolee73 2011. július 18. 1 hozzászólás 19627.
Sziasztok Zoli vagyok az lenne a Problémám feltörték accomat (nemadtam senkinek se jelszót)
30 játékkal és visszaszeretném szerezni csak aza baj hogy nemvagyok jó angolbol meg valaki segitsége kéne hogy hol kéne a steam nek szólni (Ha aktivációs kódót kérnek adhatom mind a 30 játékét) Lécci segitsetek. Elöre is köszi
Sziasztok!a segítségeteket kérném!Ma reggelre a steam teljesen felfüggesztette a fiókomat.Azt az üzenetet kaptam hogy vagy illetéktelen személy fért hozzá,vagy vitatott kifizetés kivizsgálása folyik.Múlt héten akciósan vásároltam cs sourcet az egyik saját részre paypal-on keresztül a másikat egy ismerősömnek vásároltam internetes vásárlásra alkalmas dombornyomot kártyával.A paypalon állítólag sikerült a tranzakció,visszaigazoló mailt is kaptam,de valami baj lehet mert azóta paypal fiókomba nem tudok belépni és lehet hogy paypal küldött valamit a steam felé.Szerintetek mit lehetne csinálni vagy hogy lehetne a steam felé elküldeni a visszaigazoló emailt,vagy mi ilyenkor a teendő?Segítségeteket előre is nagyon megköszönöm!!!!
Scout55 2011. július 14. 1 hozzászólás 19611.
sziasztok lenne 1 olyan problémám h tegnap a serverünk befagyott cs1.6on és azóta azt írja h banned vok peig én bannolgattam aznap csak és nem bannoltam magam ez h lehet?? levettük ipről idről mindenről és még mareggel is azt írta h banned... Ebben szeretném vki segítségétkérni h ez h lehet?
acura13 2011. június 17. 2 hozzászólás 15257.
sziasztok..

letöltöttem a Stalker Call of Pripjaty játékot...

Elinditáskor azt irj aki a videokarin nem megfelelö, vegyem lejjebb a beállitásokat..de kitesz az asztalra, hol állitsam ha nem enged belépni????? amugy a CDs verzio vigan futott 1280*1024 en !!!!!! Radeon X1950 Prom van
syks11 2011. május 24. 22 hozzászólás 5917.
Sziasztok!
Nekem az a bajom van a tf2vel hogy elinditom tudok is játszani vele játszok vele 10percet és lefagy kiirja , hogy hl2.exe nem válaszol és leáll. :S játékot és a windowst már újra telepitetem többször is. Ha valaki tud segíteni lécci írjon!
Előre is Köszi!
Beloo 2011. május 24. 3 hozzászólás 13180.
Válasz ERR0RSTAR #184. hozzászólására
valószinűleg csaltál wele... és lebannolták a accod... ez annyit jelent hogy a profilodon felvan tüntetve hogy csalás miatt kitiltva...
Nekem ugyanez a problemmmm... csak anyiba más h én nem tudom az email cimemm mi volt már :SS és nem vágom mi legyen ha valaki tud irjon plss....
denyz 2011. május 18. 1 hozzászólás 19493.
Szevasztok! Most regeztem az oldalra és 1 fontos kérdésem lenne plz válaszoljatok miné elöbb!
Van pár letöltött játékom steamen és mikor jáccani probáluk rajtuk kiválasztom a szerot csatlakozok és leforditottam azt irja h ezt az acountot más gépen használják. Ami hülyeség hiszen akk már feltörtek és ráadásul a jelszavam is megváltoztattam. Ötletek h mi lehet a gond?
Sziasztok! Aztszeretném kérdezni, hogy amikor rámegyek a STEAM-re akkor kiirja, hogy ERROR: Steam.exe (main exception): To run Steam, you must first connect to the Internet. És nemtom, hogy mitcsináljak vele.. Reseteltem Modemet, Routert, Újraraktam 2x is Steamot.. De sehol semmi. Annyit tudok, hogy azt írja, hogy csatlakoznom kell az Internethez.. De fentvok neten.. Aki tudja, hogy mitlehet ezzel csinálni az írjon légyszives! Előre is kösz.!
ERR0RSTAR 2011. április 21. 17 hozzászólás 6625.
Válasz N00B1998 #183. hozzászólására
sziasztok. nekem még új a steam. belépek cs-be és kiírja h VAC ban. valaki tud segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?:D
valószinűleg csaltál wele... és lebannolták a accod... ez annyit jelent hogy a profilodon felvan tüntetve hogy csalás miatt kitiltva...
N00B1998 2011. április 19. 20 hozzászólás 6167.
sziasztok. nekem még új a steam. belépek cs-be és kiírja h VAC ban. valaki tud segíteni, hogy ilyenkor mi a teendő?:D
ERR0RSTAR 2011. április 19. 17 hozzászólás 6625.
Válasz szegletes #181. hozzászólására
helpppp
sziasztok remélem tudtok segyteni! fontoslenne...
cseréltem 1 accot és a srácnak az e-mail címére van aktiválva a steam. és elvileg átírtuk az enyémre... és ujjra tettem a cs-t és amikor bejelentkezek kér 1 kodot amit az email címre küld a steam... de ... nemküldi se az enyémre se az ővére... és nembasz át a srác mert nála voltam amikor megprobáltuk és télleg nemküldi az email címére... ilyenkor mi a teendő? fontos lenne kérem segítsen vki! :(
szegletes 2011. április 15. 2 hozzászólás 15047.
Válasz szegletes #180. hozzászólására
Sziasztok mivan akor ha ujra raktam a gépem és utána raknám fel a STEAM ot de aszt ir ja hogy uj gép röl jelentkezek be azért az emaill om ra küldöt 1 kodot amit bekel ir nom bejelentkezéskor de ot a baj hogy az emaillom meg szünt ézért nem tom a kodot MI TÉVŐ LEGYEK SEGICSETEK!!!!!!!!!!

Sziasztok HELP
helpppp
szegletes 2011. április 15. 2 hozzászólás 15047.
Sziasztok mivan akor ha ujra raktam a gépem és utána raknám fel a STEAM ot de aszt ir ja hogy uj gép röl jelentkezek be azért az emaill om ra küldöt 1 kodot amit bekel ir nom bejelentkezéskor de ot a baj hogy az emaillom meg szünt ézért nem tom a kodot MI TÉVŐ LEGYEK SEGICSETEK!!!!!!!!!!

Sziasztok HELP
cicero 2011. április 15. 2 hozzászólás 15046.
Nos rájöttem mivolta baj XNA Framework 3.1. kelet csak fel tenem és ment is . sajna nem tudom törölni az elözö hozzászólást ezért szolok hogy meg oldódót. de azért köszi
cicero 2011. április 15. 2 hozzászólás 15046.
Helosztok .Steamröl vásároltam 1 játékot csak amikor indult volna 1 bizonyos dolgot fel akart telepíteni én nem találtam fontosnak ezért nem is hagytam neki . Játszottam vele 1-2 órát közben meg kiléptem a játékból meg vissza és minden játék inditásnál azt a progit ki dobta valmi hibája volt és fel kínálta lehetőségnek hogy javítás vagy eltávolítás gondoltam eltávolitom azt újból rakom majd ha ujab indításnál felkinálya le is szettem . Elindítom a játékot hogy megint kidobja azt a kis progit amit eddig is szokót de most meg sem jelent és azóta el sem indul a játék . ujra raktam már játékot a steamet . regisztrációs takarítást is csináltam a gépen hátha valamit meg marat és az miat nem indul Win7 csak anyit mond hogy "Magicka működése leállt " . Amúgy ez az első Steames játékom lehet valamit elbasztam volna lehet hogy fontos az a progi sajna nem is emlékszem a nevére ?? Amúgy a játék Magicka . Tényleg nem tudom mit kéne csinálni remélem hogy valakinek eszébe jut valami vagy volt hasonló eset . választ előre is köszönöm .
zomgzerg 2011. április 14. 832 hozzászólás 426.
Válasz David0722 #176. hozzászólására
Helosztok! lene 1 problémám nekem az accountomat senki nem vette ell csak az a gond hogy nem tudod játszani a cs source val mert vac bant kaptam és nem tom miért semi hakcem nincs a gépen semit nem csináltam és még azt se tom hol lehet irni a steam nek mert az jo lene ha valaki megirná hogyhol lehet irni nekik köszi elöre is.
vac ban végleges, nincs hova írni miatta. vagy te, vagy vki más csalt az accounttal az elmúlt hetekben.