Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Hibák,Error üzenetek

Létrehozva: 2009. március 29. Létrehozta: gyurika1986 Kategória: 134 hozzászólás

Minden ammi error ebbe a kakiban.

deeper01 május 21. 11:00 33 hozzászólás 4892.
Válasz csosz #130. hozzászólására
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.A steam-hiba Ez a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük próbáld meg újra máskor. Ez írja több hónap óta mi lehet a gond?
Javitsd a jatekot, vagy rakd ujra, ha nem jo, irj supportnak.
deeper01 május 21. 10:59 33 hozzászólás 4892.
Válasz csosz #130. hozzászólására
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni.A steam-hiba Ez a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük próbáld meg újra máskor. Ez írja több hónap óta mi lehet a gond?
Javitsd a jatekot, vagy rakd ujra, ha nem jo, irj supportnak.
homer97 május 18. 14:50 1 hozzászólás 20267.
Sziasztok!
Új vagyok itt azért regeltem hogy segítséget kérjek tőletek.Nem rég raktam újra a gépem(w7 32bitesről 64bitesre) és a videó kártyámat is kicseréltem(ATI Radeon 4850 HD-ról ATI Radeon 6850 HD-ra). Minden játék szépen fut csak az mw3 nem és nem tudom mi lehet a baja. Elkezdek vele játszani és kb 10 perc után mindig kifagy és pár perc múlva kidob és bezárja magát. Próbáltam már a safe módban más driverrel újra raktam a steamot is az mw3-at is többször de semmi változás.
Légyszi segítsetek mert semmi ötletem nincs.
tabi60 április 17. 21:53 3 hozzászólás 13364.
Azért, ha jól belegondolok, vannak itt érdekes dolgok. pl, hogy ELŐRE fizettetnek velünk, ilyen titkos dolgokat kérve, minr bankkártya szám, lakcím, telefon stb. És mit adnak? Itt olvasva a levélkéket ezekért cserébe valami nyegle, félig kész, bétaverziós sz...ságokat kapunk. Lehet, kimoderálják, de ez akkor sincs rendben. Nincs arányban a két dolog. A legcsúnyább azonban, hogy semmiféle felelősséget nem vállalnak, személyes kapcsolat nem lehetséges, miközben ők elkérik a legintimebb adatainkat. Hogy a francban van ez? Valószínű úgy, hogy mi hagyjuk. És milyen ciki, hogy egymás segítségét kell kérni, holott keményen fizettünk!!!
csosz április 17. 18:14 2 hozzászólás 15220.
tabi60 április 17. 17:04 3 hozzászólás 13364.
Válasz dave558 #128. hozzászólására
Hello!
Azt ugye tudod, hogy a steamot át lehet állítani Magyarra :)

A problémádra sajnos nem tudok választ de nekem is kivan a ***** néha steam marhaságaival!
Hali!
Át van állítva, ám a hibák többsége, a javító lépések angolul vannak. Ráadásul sokszor elküld angol nyelvű honlapokra. A legszörnyűbb az egészben, hogy majd minden játékkal van gond. Eddig nyeltem, mert biztos gyenge a videocari (ATI Radeon HD 5450, 1GB), de nehogy már több éves stratégiai játokból rendszeresen kilépegessen! A másik pedig, hogy meg vannak törten is a legtöbb játék, hogy net nélkül is tudjam használni alkalomadtán. Fele ennyi baj nincs vele. Kicsit ugrándozós, kicsit szaggat, de nem dobál ki állandóan. Nem értem, ha valami cég uralni akar egy piacot, miért nem törekszik arra, hogy minél nagyobb réteget megnyerjen. Hiszen nem csak szupergyors nettel, és atomgéppel rendelkezők szeretnének játszani. A vásárlás nagyon könnyű itt, a reklamáció meg -számomra eddig- megoldhatatlan. Itt nem élnek valami fogyasztóvédelmi dolgok? És a gondom még mindig fenn áll!
dave558 április 17. 15:54 2 hozzászólás 15581.
Válasz tabi60 #127. hozzászólására
Üdvözlök mindenkit. Új vagyok itt és elsősorban azért jelentkeztem be, mert egyike vagyok annak a néhány szerencsétlennek, akik még mindig nem perfectek angolból. Amióta használom a steamet, általában jók a tapasztalataim, ám ha probléma merül föl, akkor a támogatást nem nagyon tudom használni.
Most az a problémám, hogy megvettem a Soldiers Howw2 játékot a Steamen és installálás után azt írja ki, hogy "program will be terminated". Erre a hibaüzenetre nem találtam megoldást, és most ezért fordulnék hozzátok, hátha tudtok segíteni. Mivel új vagyok itt és az esetleges segítség mellett is elmennék, ezért megírnám a mail címemet, ha oda küldenétek esetleg:pinteer.csaba@gmail.com. (Gondolom, valami paranoid másolásvédelem miatt van, de hát itt a steamen vásároltam)Köszönöm.
Hello!
Azt ugye tudod, hogy a steamot át lehet állítani Magyarra :)

A problémádra sajnos nem tudok választ de nekem is kivan a ***** néha steam marhaságaival!
tabi60 április 17. 10:14 3 hozzászólás 13364.
Üdvözlök mindenkit. Új vagyok itt és elsősorban azért jelentkeztem be, mert egyike vagyok annak a néhány szerencsétlennek, akik még mindig nem perfectek angolból. Amióta használom a steamet, általában jók a tapasztalataim, ám ha probléma merül föl, akkor a támogatást nem nagyon tudom használni.
Most az a problémám, hogy megvettem a Soldiers Howw2 játékot a Steamen és installálás után azt írja ki, hogy "program will be terminated". Erre a hibaüzenetre nem találtam megoldást, és most ezért fordulnék hozzátok, hátha tudtok segíteni. Mivel új vagyok itt és az esetleges segítség mellett is elmennék, ezért megírnám a mail címemet, ha oda küldenétek esetleg:pinteer.csaba@gmail.com. (Gondolom, valami paranoid másolásvédelem miatt van, de hát itt a steamen vásároltam)Köszönöm.
azaghal5 április 15. 12:00 1 hozzászólás 20200.
..Sziasztok!A hiba:
elindítom a portal 2 őt,de amikor betöltödött két lehetőség van:
NO STEAM
KILÉPÉS

amikor a no steamre nyomok nem történik semmi,ezért csak kilépni tudok.
Mit csináljak?
dave558 április 13. 20:22 2 hozzászólás 15581.
Hellosztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!
A 2 nappal ez elött megvettem a Call of Duty MW2-t! Nagyon örültem meg minden be tettem a DVD-t a meghajtóba és elkezdtem a telepítést de hamar fancsali lett az arcom miután ezt a hibaüzenetet kaptam:

http://kepfeltoltes.hu/view/120413/Steam_error_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nah mondom sebaj megpróbálom letölteni steamon keresztül de abban az esetben is ez a probléma lépett fel! Míg nagy kínnal és keservvel sikerült felkönyörögni a multiplayer-t de mikor már kezdtem örülni és be akartam lépni Find Gaméba akkor a total players 0/0 volt és ez már napok óta így van és nem tudok vele mit kezdeni! Megpróbáltam ujra feltelepíteni de ugyanez a multi felmegy de single nem és a multiba a totalplayer még mindog 0/0!!!!

Netem az van hisz online vagyok mert a haverokkal beszéltem közben netem pedig 40 MB/s szóval még az se lehet kevés neki! sőt még a régiót is beállítottam és a forumokon olvasottakat is de semmi!

Valaki tudna nekem segíteni? Nagyon megköszönném!

Előre is köszönettel Dave
szabicodbo április 12. 14:01 1 hozzászólás 20191.
Sziasztok!
Nekem a problémám a következő: A Black Ops-ot feltelepítettem és minden jól ment még a frissítést is elvégezte. A baj a játék indításával kezdődött hogy a steam ezt irta: Ez a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük, próbáld meg újra máskor. Hogy lehetne megoldani ezt a gondot? A Válaszokra előre köszönet. :)
dede1996 február 15. 19:06 1 hozzászólás 20081.
sziasztok!

Nekem az lenne a problémám hogy mikor Cod MW2-t el akarom indítani ezt irja ki:Steam must be running to play this game.
golyo1983 február 13. 10:35 3 hozzászólás 13331.
Válasz bokenzoli666 #121. hozzászólására
Sziasztok,olyan gondom lenne hogy az MW3 multi inditáskor ezt írja ki:
Must be signed to steam in online mod to play
A játék eredeti,tegnap még ment.
ez még a kisebb gond jelentkezz be a steamba és ugy probáld nekem nem csatlakozik a steamhoz ujra raktam a gépet csatlakozott délelött délutántol semi 7-szer csináltam már felhúzott
bokenzoli666 február 12. 22:32 2 hozzászólás 15489.
Sziasztok,olyan gondom lenne hogy az MW3 multi inditáskor ezt írja ki:
Must be signed to steam in online mod to play
A játék eredeti,tegnap még ment.
Silverss február 12. 21:39 104 hozzászólás 2610.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban? [img]http://static.ogc.hu/images/smiley/bored.png" alt=""> [img]http://static.ogc.hu/images/smiley/crying.png" alt="">

RoeSS február 7. 18:17 3 hozzászólás 13333.
Üdv!
Problémám lenne a Serious Sam 3 játékkal. A sztori:
Megvettem hardverapron a SAM3mat VPNes. Megkaptam a leírást de az első lépésnél probléma akadt. Egy bizonyos 'USAIP.pbk' fájlt nem tölt be 711-es hiba. Késöbb támadt egy ötletem.Át mentem laptopra ugyan ezt csináltam ott sikeresen aktiváltam töltöttem is lefele. Át mentem most a PCmre. Belogoltam rámentem a játékra instal. Ekkor egy hiba megint: 'Nem abban a fölrdrajzi régióban vagy ahol a termékkulcsot aktiválták'
Valahol olvastam hogy a 711es hiba orvoslása a vezérlőpult-felügyeleti eszközök-szolgáltatásokban a :
Plug and Play
Távelérés - automatikus kapcsolódás kezelője
Távelérési csatlakozáskezelő
Telefonos szolgáltatások
elindítása. Oké ebből a 2. és a 3. nem tudom elindítani mert 1068as hibát ír ki. Illetve ezek a Secure Socket Tunelling Protocol(SSPT) szolgáltatást függvényében vannak. Ez sem volt elindítva elindítom.1079es hiba..

megodlást priviben pls
golyo1983 február 3. 16:05 3 hozzászólás 13331.
Válasz jhony_67 #91. hozzászólására
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
A múlthéten megvettem a COD3-at(lemezes)! Telepítettem-minden OK volt!
Péntektől ha indítom a Multiplayer-t akkor ez a hibaüzenet ugrik az arcomba:
"Ez a játék jelenleg nem érhető el. Kérjük, próbáld meg újra máskor."
Minden más része megy a játéknak!
Már ez is megmondja mit, mikor csináljak?
Előre is köszi!
sziasztok nekem a mw3 eredeti ugye semi gond nem volt vele fogta magát és nem akar a netre meni csak offline kapcsolodik a szerverhez majd azt irta ki nem bir kapcsolodni menyek a calofdutimw3/updatra
Ricsi-pyy február 2. 17:21 3 hozzászólás 13330.
Sziasztok. A problémám a következő: Minden megy normálisan belép stb.. de amikor keresne szervert semmit. Amikor másra csatlakozok semmi. Szóval pontosan az ,hogy nem talál egyetlen szervert sem és nemis csatlakozik egy szerverre sem. Légyszíves segítsetek. Már nagyon régóta szenvedek vele ,de meguntam. Ha segítesz és megoldjuk akkor jutalmat megbeszélhetünk. Akár steam játék akár amit kérsz. Ugyhogyha segítesz és sikerül akkor JUTALOM!!!!!:vigyor:
Kukalako január 30. 15:09 1 hozzászólás 20046.
sziasztok! Nekem az a problémám hogy belépnék a Counter-Strike-ba de azt irja ki hogy:SteamStartup(0xf,0x12fc74) failed with error 108: The local steam service is not running.Mit csináljak?Pls help.Előre is köszönöm.:mosoly:
Zentinel január 20. 17:45 1 hozzászólás 20032.
Sziasztok. Egy olyan problémám van, hogy ha nem a c meghajtóra telepítem a steam-et akkor a játék telepítéseknél azt írja, hogy a meghajtón 0mb szabad hely van. Windows 7 64bit. Előre is köszönöm, ha tud valaki segíteni.
bence2500 január 17. 19:37 1 hozzászólás 20028.
sziasztok nem tudjátok mitől lehet ha megvettem a counter strike sourcet és nem indul el letöltöm felteszi és bejön a videó és kilép.és havernak is megvan és elviekben nekem nem tölt le mindent fájlt :(
Valami megoldás???
Nazguls január 6. 13:33 7 hozzászólás 9417.
Válasz koliiiiiiiii #106. hozzászólására
Sziasztok lenne egy probléámám belépek a steambe beirom a felhasználónevemet és a jelszómat egy picit betölt utána pedig ezt irja ki
Steam error
Could not connect to steam network
This cold be due to a problem with your internet connection,or with the Steam network
:/ Lécii segitsetek :)
Mindenesetre :vigyor: erős internet kell hozzá. Sajnos a steam ömmagában 12% -os hálozathasználsággal rendelkezik plusz 55 MB RAM
Jobb internetkapcsolat kell.
Nazguls január 6. 13:32 7 hozzászólás 9417.
Válasz bokenzoli666 #109. hozzászólására
Sziasztok,nálam az van hogy megvettem a COD MW2-T a Steam-en,de nem tudom letölteni mert azt írja hogy túlterhelt a steam,de egész délután?
Ugyan ezért nem tudok játszani az MW3 multival sem,mert nem tud szinkronizálni a steam felhővel.
le tölteni csak onnét fogom tudni?
Nos , próbáld máskor letölteni. Lehet hogy a SteamCloudServer(SCS) nem tud szinkronizálni az mw-vel
Nazguls január 6. 13:31 7 hozzászólás 9417.
Válasz joco102 #110. hozzászólására
sziasztok nekem lenne egy olyan problémám , hogy : megvettem a mw2 játékot felraktam müködik semmi gond , aztán felraktam a tesom gépére egy uj steam cimmel vagy regisztrácioval , és se nekem se neki nem indul , ha tudtok segiteni az megköszönném.
A vásárlás licence csak arra jogosít hogy a saját gépeden a saját felhasználóddal játszd. Ha új felhasználó van akkor kénytelen vagy a játékot megint megvenni.
joco102 január 4. 20:15 1 hozzászólás 20000.
sziasztok nekem lenne egy olyan problémám , hogy : megvettem a mw2 játékot felraktam müködik semmi gond , aztán felraktam a tesom gépére egy uj steam cimmel vagy regisztrácioval , és se nekem se neki nem indul , ha tudtok segiteni az megköszönném.
Válasz modzsa #108. hozzászólására
csőcső...nekem olyan problémám van h azt írja ki a steam h :steam is having trouble connecting to the steam servers....ez mi gyerekek? vkisegitsen pls!!!
Sziasztok,nálam az van hogy megvettem a COD MW2-T a Steam-en,de nem tudom letölteni mert azt írja hogy túlterhelt a steam,de egész délután?
Ugyan ezért nem tudok játszani az MW3 multival sem,mert nem tud szinkronizálni a steam felhővel.
le tölteni csak onnét fogom tudni?
modzsa január 4. 19:19 1 hozzászólás 19734.
csőcső...nekem olyan problémám van h azt írja ki a steam h :steam is having trouble connecting to the steam servers....ez mi gyerekek? vkisegitsen pls!!!
gcheat január 2. 19:53 1 hozzászólás 19566.
sziasztok ugyanaz mint koliiiiiii nak, nekem is ezt a steam errort irja ki segitsetek :ddd
Sziasztok lenne egy probléámám belépek a steambe beirom a felhasználónevemet és a jelszómat egy picit betölt utána pedig ezt irja ki
Steam error
Could not connect to steam network
This cold be due to a problem with your internet connection,or with the Steam network
:/ Lécii segitsetek :)
MOTiONX január 2. 14:57 2 hozzászólás 15485.
Sziasztok!

A problémám elég bizarr,de hát ez van.Na a lényeg hogy úgy 2 éve megvettem és felraktam a Call Of duty:Modern Warfare 2 nevű játékot.Steam-re regisztráltam egy új e-mail címmel,amit csak akkor használtam mikor még játszottam és az e-mail címemet útközben törölték...Mondanom sem kell hogy a bejelentkezési nevemet sem tudom.Valakinek van valami ötlete hogy hogyan tudnék újra játszani?

Válaszaitokat előre is köszönöm!
zsigi97 2011. december 31. 2 hozzászólás 15481.
Válasz zsigi97 #103. hozzászólására
Helló emberek. Nekem egy nagyon súlyos probélmám lenne még pedig a Left4Dead 2-vel. Asszem, hogy kedden rendeltem meg a játékot cdgalaxison és csütörtökön ki is hozták. Én fel telepítettem már akkor aktiválva volt patcheltem, vagy 12 órán keresztül és mikor elindítanám, akkor jön a valve source kiírás utána a játék intrója, majd kilép és azt írja, hogy "A steam nem fut. Ehhez az alkalmazáshoz futtatni kell a steamet" csak angolul. De nem értem, hogy miért írja ezt, amikor a steamból indítom el és érzékeli is a játékban és kiírja jobb alsó sarokban, hogy "Hozzáférés a Steam közösséghez" vagy valami ilyesmi. Rengeteg dolgot megpróbáltam már, újratelepíteni a játékot, mondanom sem kell, hogy meddig tartott. Megpróbáltam töredezettség mentesíteni a játékot. Megpróbáltam felmérni az épségét kétszer is. Beraktam a cd-t hátha úgy elindul. Újra telepítettem a steamot is hátha jobb lesz. De minden egyes alkalommal ezzel a hibaüzenettel kilép a francba. 5500 Ft-t költöttem erre a játékra és nem azért, hogy csak a tokja legyen meg. PLs nagyon kérem valaki segítsen!
mégsem kell segítség megoldottam xd
zsigi97 2011. december 31. 2 hozzászólás 15481.
Helló emberek. Nekem egy nagyon súlyos probélmám lenne még pedig a Left4Dead 2-vel. Asszem, hogy kedden rendeltem meg a játékot cdgalaxison és csütörtökön ki is hozták. Én fel telepítettem már akkor aktiválva volt patcheltem, vagy 12 órán keresztül és mikor elindítanám, akkor jön a valve source kiírás utána a játék intrója, majd kilép és azt írja, hogy "A steam nem fut. Ehhez az alkalmazáshoz futtatni kell a steamet" csak angolul. De nem értem, hogy miért írja ezt, amikor a steamból indítom el és érzékeli is a játékban és kiírja jobb alsó sarokban, hogy "Hozzáférés a Steam közösséghez" vagy valami ilyesmi. Rengeteg dolgot megpróbáltam már, újratelepíteni a játékot, mondanom sem kell, hogy meddig tartott. Megpróbáltam töredezettség mentesíteni a játékot. Megpróbáltam felmérni az épségét kétszer is. Beraktam a cd-t hátha úgy elindul. Újra telepítettem a steamot is hátha jobb lesz. De minden egyes alkalommal ezzel a hibaüzenettel kilép a francba. 5500 Ft-t költöttem erre a játékra és nem azért, hogy csak a tokja legyen meg. PLs nagyon kérem valaki segítsen!
fntwoOw 2011. december 30. 1 hozzászólás 19984.
Sziasztok .. nekem az a problemam hogy bele lepek a steambe be irom kod mindent.. es keri aaazt a kodot .... amelyiket el "kellene kuldje" ... de nem kuldi el ... miert ?:( Ha valaki tudna segiteni irjon pls :( mert mar idegesito hogy nemjon meg az email..
Rihi83 2011. december 27. 1 hozzászólás 19962.
Sziasztok! nekem egy olyan problémám van, hogy megvettem az MW3-at, és ha multizok végig nyomunk egy harcot, utána a Windows kilép iw5mp.exe hibával! Ez mitől lehet?????????????????
Pedig lefrissítettem, ellenőriztettem a játékfájlokat, meg persze töredezettségmentesitettem is!!!!

Ha valaki tud valamit akkor írjon!
Előre is köszi
monsterdh 2011. december 10. 1 hozzászólás 19919.
Válasz rdent #99. hozzászólására
Sziasztok!

Játék közben áramszünet volt, a Steam postafiók most már jó, de a COD MW3 indításánál a következő hibaüzenetet kapom: Could not find zone 'code pre gfx mp.ff. Mi az isten haragja ez? Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
Szia!

Nekem is ezt írta ki amikor el akartam indítani csak nekem egy frissítés után történt ez meg...
megkerestem a file-t és nem találtam később kiderült hogy konkrétan a fél játék hiányzik :/
párat pótoltam de most meg azt írja ki hogy couldn't load image.
rdent 2011. december 6. 1 hozzászólás 19910.
Sziasztok!

Játék közben áramszünet volt, a Steam postafiók most már jó, de a COD MW3 indításánál a következő hibaüzenetet kapom: Could not find zone 'code pre gfx mp.ff. Mi az isten haragja ez? Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
aromano1 2011. november 25. 3 hozzászólás 13284.
Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni, mert egy olyan problémám van, hogy steamen keresztül játszottam a black ops-al prestige level 1 49-es szinten voltam amikor egyik játék alkalmával a fegyvereim megmaradtak (egy része), de elkezdte újra az 1-es szintről számolni, mintha akkor kezdtem volna a játékot. Ez mitől lehet és le lehet-e nullázni az accountomat?
poszika 2011. november 21. 2 hozzászólás 15439.
előbb elírtam nem black ops hanem special ops
poszika 2011. november 21. 2 hozzászólás 15439.
üdv mindenkinek!
nem müködötta multi az mw3 nál.....megoldás:steam törlés,steam ujratelepítés,jelszó váltás!
vigyázzatok nagyon macerás mindent tudni kell az accountodról!
valamint nagyon lassan telepíti újra a singlit kb 6óra és mindent újra kell játszani...
..ablack opsban megmaradtak az eredmények ,de 0 órát mutat a játékidő
a multiban minden megmaradt...
Nekem így már megy...
skhullya 2011. november 21. 1 hozzászólás 19874.
Sziasztok!
Új vagyok, és a Steam telepítése során valami gubancot jelez...
"Error 1316 A network error occured while attempting to read from the file: G:\resources\target.msi"

Nem tudom mért csinálja, a netem jó, szóval szerintem nem az lesz a hiba, de pls help!
Tommek86 2011. november 19. 1 hozzászólás 19866.
Sziasztok

Lenne egy olyan problémám, hogy letöltöm a steamet feltelepítem frissíti magát a frissítés 26% megy el és kiír egy ilyen hibát ( Steam.exe (main exception): ERROR: deleted Steam.exe but the file is still there). mit tudok vele csinálni, hogy fel tudjam tenni. Előre is köszönöm
marco0029 2011. november 16. 1 hozzászólás 19858.
Válasz jhony_67 #92. hozzászólására
Közben megvan a megoldás!!!! :vigyor:
Szia mi volt a megoldás mert nekem is hasonló a problémám . Előre is köszi
jhony_67 2011. november 15. 2 hozzászólás 15433.
Válasz jhony_67 #91. hozzászólására
Sziasztok!
Előre is köszi!
Közben megvan a megoldás!!!! :vigyor:
jhony_67 2011. november 15. 2 hozzászólás 15433.
Sziasztok!
Előre is köszi!
Zedden 2011. november 11. 2 hozzászólás 15428.
Válasz KardosBalazs #89. hozzászólására
Sziasztok tegnap megvettem az MW3-at.Feltelepítettem és multiztam egy kicsit. Ma amikor el akarom índítani azt írja hogy ez a játék jelenleg nem elérhető próbáld újra máskor.Most mit tegyek?
Sógoromnál meg a multi megy és a single nem. Mondtam neki, hogy húzza újra a steamet, hátha az segít.
KardosBalazs 2011. november 11. 1 hozzászólás 19841.
Sziasztok tegnap megvettem az MW3-at.Feltelepítettem és multiztam egy kicsit. Ma amikor el akarom índítani azt írja hogy ez a játék jelenleg nem elérhető próbáld újra máskor.Most mit tegyek?
Zedden 2011. november 11. 2 hozzászólás 15428.
Sziasztok, 2 gondom van. Sógor asztali gépén nem indul el az MW3, fut rajta, mert tegnap játszott a játékkal, most meg nem indul neki. Azt írja ki a steam, hogy a játék nem található. Mi lehet a baj?

A másik engem érint, hogy multi alatt egyszerűen fogja magát a játék és kilép, (kritikus hiba lépett fel, stb...) semmi hibakód, csak annyi, hogy a windows keresi a hibát és kész. Mitől lehet ez? Ebben a 2 kérdésben tudna valaki segíteni?
charliehun 2011. november 10. 2 hozzászólás 15427.
Üdv. Ma megrendeltem a CoD Black Opsot,fel is raktam,update megvolt... Mikor el akarom inditani ezt irja: játék Telepítés folyamatban...1% kb.1 perc után átvált erre: A Steam szerverek jelenleg túlterheltek a(z) Call of Duty Black Ops kérésed kezeléséhez,hibakód(55).1 órája probálgatom de még mindig ezt írja ki. valaki ha tud segitsen pls:( ja és ha beirom futtatásba C:\Program Files (x86)\Steam\bin\Steamservice.exe /Install nem mükszik mert azt irja hogy olyan helyre mutat ahol a merevlemez...
zotyesz16 2011. október 21. 2 hozzászólás 15390.
Válasz zotyesz16 #84. hozzászólására
Üdv mindenkinek!
Nekem az lenne a problémám hogy megvettem a shogun 2 a boltban már vagy fél éve,eddig úgy ahogy jól működött,nem volt sok hibajelentés.
De már kb 3 napja belépek,elkedzek játszani és 10-20 perc után kilép egy és csak annyi van kiírva hogy a shogun 2 működése leállt...
A játékot simán vinnie kéne a gépemnek úgyhogy fogalmam sincs mi vele a baj,már 2x újratelepítettem és semmi változás.
Légyszíves valaki segítsen!
És ezt írja ki:

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve:APPCRASH
Alkalmazásnév:Shogun2.exe
Alkalmazásverzió:1.1.0.0
Alkalmazás időbélyegzője:4e8f1284
Hiba – modul neve:MSVCR80.dll
Hiba – modul verziója:8.0.50727.6195
Hiba – modul időbélyegzője:4dcddbf3
Kivételkód:c0000005
Kivétel – eltolás:000173d0
Operációs rendszer verziója:6.1.7600.2.0.0.256.1
Területibeállítás-azonosító:1038
További információk 1:19e8
További információk 2:19e86f64243e74bab3d5f25191369b10
További információk 3:482e
További információk 4:482e2d7b01986ace16c589fbd77628e0
Pedo 2011. október 14. 1 hozzászólás 19777.
Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy most indítottam el a steamet kb 15perce és letöltöttem egy új frissítés ami miatt kidob a játék,behozza a képernyőt de még mielőtt megjelenne a menüsor kidob és ezt írja:Engine error,Connection on reaplay.dl failed:S:S ez vajon miért van? segítsetek ha tudok köszi