Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Account jelszó+felhsznév

Létrehozva: 2008. január 24. Létrehozta: kg2500 Kategória: 52 hozzászólás

Hali. Hatalmas hibát vétettem, nem használtam kb 1 hónapig Steam-et és elfelejtettem a jeszót, mégnagyobb hiba ugyan az a e-mail címemre a jelszó.
hogy tudnék hozzá jutni? valaki segítsen :((

enyim van : eredeti játék cd kulcsal + e-mail cím felhasználó nevem is volt már hasonló a rendszerben és javasolt egyet , de azérte azt választottam , de arra se emlékszem :(

flatline január 10. 12:43 183 hozzászólás 1741.
Válasz benkohunor001 #51. hozzászólására
Sziasztok!Megvettem a Counter Strike 1 antology-t!5 napott jatszotam rajta es egy reggel nem engedett be!Gondoltam nem jol irom a jelszot de nem feltortek es a emailom is!Segitetek Kerlek:ijratok::benkohunor@rocketmail.com vagy irjatoka magyar steam kozoseg email-jet ide KOSZI!!
Akko írj a steam supportnak, remélhetőleg megvan még a regisztrációs kódkártya amit adtak a játékhoz mert arra szükséged lesz bizonyítékként, hogy tényleg megvetted a játékotm mást nem nagyon tudnák javasolni, ha a support sem tud segíteni akkor csinálj új fiókot, ezúttal valami erősebb jelszóval ami nem egyezik semmi másnak a jelszavával.
Sziasztok!Megvettem a Counter Strike 1 antology-t!5 napott jatszotam rajta es egy reggel nem engedett be!Gondoltam nem jol irom a jelszot de nem feltortek es a emailom is!Segitetek Kerlek:ijratok::benkohunor@rocketmail.com vagy irjatoka magyar steam kozoseg email-jet ide KOSZI!!
KeS3 2011. november 24. 266 hozzászólás 1317.
Válasz Jezzahun #48. hozzászólására
Mindenkinek ajánlom aki elfelejti a steam jelszavát hogy amikor elkészíti a fiókot ÍRJA LE AZ ACCOUNT NEVÉT ÉS JELSZAVÁT EGY PAPÍRRA.
Vagy pipáld be az automata belépést,úgy nem sok baj lehet addig még nem rakod újra a gépet...
++
Jezzahun 2011. november 9. 55 hozzászólás 3774.
Válasz Belaba01 #42. hozzászólására
Sziasztok kérdésem lenne!
Ha veszek egy használt steam játékot amit már aktiváltak mit tehetek? (Azon kívül, hogy megkapom a mailcímet, kodot és felhasználónevet az előző tulajtól) Át lehet iratni új mailcímre a már aktivált játékot vagy van valami megoldás?
Válaszaitokat köszönöm
Hát az email címet meg tudod változtatni,de ahhoz az elöző tulaj email címének a jelszavát is kell tudni mert valami kódot vagy mit kér hogy írd be...
Jezzahun 2011. november 9. 55 hozzászólás 3774.
Mindenkinek ajánlom aki elfelejti a steam jelszavát hogy amikor elkészíti a fiókot ÍRJA LE AZ ACCOUNT NEVÉT ÉS JELSZAVÁT EGY PAPÍRRA.
Vagy pipáld be az automata belépést,úgy nem sok baj lehet addig még nem rakod újra a gépet...
starz 2011. október 28. 1 hozzászólás 19804.
hali 2 évig nem használtam a steamot mert nem tudtam mit csinálni vele haveromnak odaadtam és elfelejtette a speciális kódot és a titkos kérdést vele együtt a titkos választ is
És nekem megadta az accot csak kéri a speciális kódot amit ő elfelejtette MIT CSINÁLJAK?????
És nem kérhetek uj jelszót mert amint már leirtam nem tudja a titkos kérdést és választ
kérhetnék segitő üzenetet erre az emailra:starz92@freemail.hu
REckonFTW_ 2011. augusztus 18. 81 hozzászólás 3011.
hellosztok van egy kisgondom :(
elfelejtettem a jelszavamat és nem tudom a hitelesitő kódom mivel véletlen már 2 éve kidobtam ezért megkérném h adjanak a freemailemre:fakey_@freemail.hu
köszii előre is.
Scolopendra 2010. november 30. 3 hozzászólás 12966.
Na látom nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen Account és jelszó elvesztésben. Talán még az account stimmel is mert a régi vinyomon fent van a játék de a jelszót már sajna nem tudom se a titkos kérdést. És az email kiszolgáló azóta megszűnt. Cd kulcs gyári cd megvan de úgy látom nem sok pozitív visszajelzés érkezett ide a visszaszerzést illetően. Valaki nem tud egy jó hipnotizőrt ??? :D
flatline 2010. augusztus 10. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Fiveshot #41. hozzászólására
Szijasztok. Nekem az lenne a problémám hogy elfelejtettem a STeam jelszavam. És vele együtt a titkos válaszomat is. Mit tegyek ilyenkor ?? CD kulcs + Account név megvan.. Segítsetek légyszii
írj a supportnak, hátha tudnak segíteni.
flatline 2010. augusztus 10. 183 hozzászólás 1741.
Válasz Belaba01 #42. hozzászólására
Ha veszek egy használt steam játékot amit már aktiváltak mit tehetek? (Azon kívül, hogy megkapom a mailcímet, kodot és felhasználónevet az előző tulajtól) Át lehet iratni új mailcímre a már aktivált játékot vagy van valami megoldás?
Válaszaitokat köszönöm
nem különösebben, ilyenkor semmit sem tudsz csinálni szerintem, legalábbis nem sokmindent.
Belaba01 2010. február 21. 2 hozzászólás 14716.
Válaszaitokat köszönöm
Fiveshot 2010. február 2. 2 hozzászólás 14669.
Szijasztok. Nekem az lenne a problémám hogy elfelejtettem a STeam jelszavam. És vele együtt a titkos válaszomat is. Mit tegyek ilyenkor ?? CD kulcs + Account név megvan.. Segítsetek légyszii
cs1rk3 2009. augusztus 17. 7 hozzászólás 9312.
Válasz haha82 #0. hozzászólására

hi all! elfelejtettem a jelszavam steam-en de az account nevem és az email-em tudom mit tegyek h hozzájussak a jelszavamnhoz?

kér egy jelszó emlékeztetőt

haaxxx!
haha82 2009. augusztus 16. 1 hozzászólás 17938.

hi all! elfelejtettem a jelszavam steam-en de az account nevem és az email-em tudom mit tegyek h hozzájussak a jelszavamnhoz?

Trixosz 2009. július 13. 8 hozzászólás 8858.
Válasz Trixosz #0. hozzászólására

Cső all!
Na figyeljetek! az én problémám elég fura. Az a lényeg h cs1.6 steam-es wagyok. Nagyba zsír wolt a steamem meg minden... A gépem nagyon lelassult és ezért ujrapakoltam. Erre egy ideig nem olvasta be a steamet(karcmentes-.-) ezért letöltöttem egy steamet h legalább hátha ugy letudom az accommal tölteni a gamet. Amikor az uj steammel belementem az accomba: egy barátom nem wolt, nem woltak kedwenc szerók SEMMI! minden kitörlődött! Végre beolwasta a steames cs-t és felrakta és itt is semmi de még a kódo se fogadja el:S:S:S:S: Vki help pls!

Megoldódott semmi:D

Trixosz 2009. július 12. 8 hozzászólás 8858.

Cső all!
Na figyeljetek! az én problémám elég fura. Az a lényeg h cs1.6 steam-es wagyok. Nagyba zsír wolt a steamem meg minden... A gépem nagyon lelassult és ezért ujrapakoltam. Erre egy ideig nem olvasta be a steamet(karcmentes-.-) ezért letöltöttem egy steamet h legalább hátha ugy letudom az accommal tölteni a gamet. Amikor az uj steammel belementem az accomba: egy barátom nem wolt, nem woltak kedwenc szerók SEMMI! minden kitörlődött! Végre beolwasta a steames cs-t és felrakta és itt is semmi de még a kódo se fogadja el:S:S:S:S: Vki help pls!

D0BJ0C 2009. július 10. 1 hozzászólás 17978.

Hali, elfelejtettem a jelszavam, kiküldték a titkos kérdést amely a következő: What did customer support reset your passphrase to?  Ez lenne a titkos kérdés de nem nagyon értem mit akar ez jelenteni és milyen választ van erre xD Légyszíves valaki segítsen! Előre is THX!

zebco 2009. július 7. 5 hozzászólás 10563.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

Ugyan ez a problémám van nekem is de ez a segítség nem működik sajna. Vagy nam küldik el az új cimre a jelszót vagy csak a régire azt meg nem kapom meg mert megszünt a szolgáltató. Szerintem elbúcsuzhatsz Te is a Steam fiókodtól.

snyBoi 2009. július 5. 57 hozzászólás 3673.
Válasz Hartmann001 #0. hozzászólására

Üdv!

Az accountommal kapcsolatban mindent elfelejtettem,csak a termékkódom van meg.Tudom hogy kell ez alapján e-mailben lekérni a accountnevet és jelszót csak az a gond hogy az e-mail címet is elfelejtettem és a rendszer arra a régi e-mail címre küldözgeti az üzeneteket amivel anno regeltem.A kérdésem az hogy hogyan lehet elérni azt hogy az új e-mail címemre küldje?(az új e-mail kontakt nem működik ebben az esetben mert mikor termékkód alapján kérem a régi account adatokat előtte kilogol a rendszer mindíg-és ezért csak arra a címre küld mailt amivel régen regeltem)

Üdv!

Az accountommal kapcsolatban mindent elfelejtettem,csak a termékkódom van meg.Tudom hogy kell ez alapján e-mailben lekérni a accountnevet és jelszót csak az a gond hogy az e-mail címet is elfelejtettem és a rendszer arra a régi e-mail címre küldözgeti az üzeneteket amivel anno regeltem.A kérdésem az hogy hogyan lehet elérni azt hogy az új e-mail címemre küldje?(az új e-mail kontakt nem működik ebben az esetben mert mikor termékkód alapján kérem a régi account adatokat előtte kilogol a rendszer mindíg-és ezért csak arra a címre küld mailt amivel régen regeltem)

zebco 2009. június 25. 5 hozzászólás 10563.

Sajnos nekem nem sikerült az új jelszó kérés pedig 2 szer is megprobáltam... Oda lett a CS, Source, Left 4 Dead. Elég idétlen dolog ez. Egy elfelejtett jelszó miatt. De azért próbálkozzatok hátha nektek sikerül.

Kr0m3 2009. június 21. 5 hozzászólás 10228.

üdv...nekem olyan problámám lenne hogy 6éve megvan az accom és elfelejtettem a jelszavát papirjaimat cd kulcs meg ilyenek már nemtudom holvan de tudom a választ meg mindent csak a jelszót nem:S ilyenkor mitlehet tenni?

sAttilaHuN 2009. június 14. 2 hozzászólás 14532.

Köszi szépen elkültem neki a mail-t hát reménykedem 

snyBoi 2009. június 14. 57 hozzászólás 3673.
Válasz sAttilaHuN #0. hozzászólására

Hello mindenkinek!

Nekemis lenne 1 nagy problémám nem játszottam mostanában steamel és elfelejtettem a nevem és a jelszóm de ezzel együtt az emlékesztető kérdéstis és a választ is :( hogyan kaphatnám vissza az accontot? Előre is kössz remélem tudtok segíteni :)

CD kulcs alapján a Steam support oldalán: www.support.steampowered.com (Regisztráció szükséges)
Mellé egy kis segitség: Katt Ide!

sAttilaHuN 2009. június 13. 2 hozzászólás 14532.

Hello mindenkinek!

Nekemis lenne 1 nagy problémám nem játszottam mostanában steamel és elfelejtettem a nevem és a jelszóm de ezzel együtt az emlékesztető kérdéstis és a választ is :( hogyan kaphatnám vissza az accontot? Előre is kössz remélem tudtok segíteni :)

Bench 2009. április 8. 550 hozzászólás 684.
Válasz snyBoi #0. hozzászólására

amikor megveszed a gamet akkor lehetöséged áll a bizonylat kinyomtatására vagy ha paypallal esetleg ccbuyal vásárolltál az igazolo email elküldése a leveleddel ha egyik sincs meg nem tudsz semmit se tenni a visszaszerzés érdekében

Köszönöm a választ :) Szerencsére mindenem megvan.

/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./
snyBoi 2009. április 8. 57 hozzászólás 3673.

amikor megveszed a gamet akkor lehetöséged áll a bizonylat kinyomtatására vagy ha paypallal esetleg ccbuyal vásárolltál az igazolo email elküldése a leveleddel ha egyik sincs meg nem tudsz semmit se tenni a visszaszerzés érdekében

Bench 2009. április 7. 550 hozzászólás 684.

Helló emberek, volna egy kérdésem. Ugyebár ha ellopják az accountod akkor küldeni kell képet a cd-ről kulcsról stb. De mi van akkor ha én steamen vettem meg a játékot? Nem azért kérdezem mert ellopták, csak kiváncsi vagyok hogy ilyen esetben mit kéne tenni. Választ előre is köszönöm. Már elég sok játékom van steamen és félek hogy elvesztem.. :)

/With the shit out, it's less dangerous, Here we are now, entertain us./
FoxX 2009. március 26. 94 hozzászólás 2773.
Válasz KisAllright #0. hozzászólására

Hálás köszönetem!

nincs mit!

OGC | www.SteamPowered.hu | Mert a játék a lényeg |
KisAllright 2009. március 26. 29 hozzászólás 5183.

Hálás köszönetem!

FoxX 2009. március 26. 94 hozzászólás 2773.
Válasz fReeQ #0. hozzászólására

Hello!

Az lenne a problémám, hogy jövök haza a suliból , és nemtudok bejelentkezni a steam accountomba.. előző nap még minden prímán ment..  azt sem tudom, hogy milyen email címre regisztráltam a Steam adatbázisba.. megvan a játék , CD Kulcs .. acc name.. tudok valamit tenni, hogy vissza kapjam vagy esélytelen?

KisAllright 2009. március 25. 29 hozzászólás 5183.

Hello

Segitség kéne :/

kaptam egy e-mail-t valve pajtáséktol hogy sikeresen megváltoztatták a jelszavam, ennek nagyon örülök de én nem akartam. Na most erre a tiktos kérdés-válaszra mérsékelten emlékszem :), de blokk cd-key megvan. hogyanmitmerre?

fReeQ 2009. március 25. 11 hozzászólás 7864.

Hello!

Az lenne a problémám, hogy jövök haza a suliból , és nemtudok bejelentkezni a steam accountomba.. előző nap még minden prímán ment..  azt sem tudom, hogy milyen email címre regisztráltam a Steam adatbázisba.. megvan a játék , CD Kulcs .. acc name.. tudok valamit tenni, hogy vissza kapjam vagy esélytelen?

Lehet, hogy az életed egyetlen értelme, hogy másoknak elrettentő példával szolgálj.
FoxX 2009. március 24. 94 hozzászólás 2773.
Válasz koly007 #0. hozzászólására

hali csak azt akarom megkérdezni hogy account miat kültem levelet a supportnak elméletileg mit kéne válaszban kapnom?

Szia

Egy új jelszót :)

koly007 2009. március 23. 2 hozzászólás 14114.

hali csak azt akarom megkérdezni hogy account miat kültem levelet a supportnak elméletileg mit kéne válaszban kapnom?

zebco 2009. március 17. 5 hozzászólás 10563.
Válasz FoxX #0. hozzászólására

"Van megoldás mindenre" mondota egy bölcs ember.

Ha megtaláltam a megoldást majd küldöm a PM-et!

Jó lenne ha lenne valami megoldás köszi előre is.

FoxX 2009. március 17. 94 hozzászólás 2773.
Válasz zebco #0. hozzászólására

Már ezt is próbáltam de  nem működik gondolom azért mert a primből vipmail lett utána meg indamail. Valahogyan a steamtól kellene új acc. Sajnos a több progamomat nem tudom használni egy elfelejtett jelszó miatt. Az értékük több mint 30000 ft. Most akkor buktam az egészet?Jól van ez így? Azért köszi a segítséget!

"Van megoldás mindenre" mondota egy bölcs ember.

Ha megtaláltam a megoldást majd küldöm a PM-et!

zebco 2009. március 15. 5 hozzászólás 10563.
Válasz FoxX #0. hozzászólására

Ha minden igaz akkor az indamail.hu-n betudsz jelentkezni a Primpostás email cimeddel, ez nem biztos de ugy emlékszem.

Már ezt is próbáltam de  nem működik gondolom azért mert a primből vipmail lett utána meg indamail. Valahogyan a steamtól kellene új acc. Sajnos a több progamomat nem tudom használni egy elfelejtett jelszó miatt. Az értékük több mint 30000 ft. Most akkor buktam az egészet?Jól van ez így? Azért köszi a segítséget!

FoxX 2009. március 15. 94 hozzászólás 2773.
Válasz zebco #0. hozzászólására

Sziasztok! HA valaki segíteni nagyon megköszönném! Az a problémám hogy valamikor megváltoztattam a régi jelszavamat és azóta autómatikus bejelentkezés be volt kapcsolva. Valami ismeretlen okból ez kikapcsolódott  és természetesen az új jelszavat elfelejtettem. Megkértem az elfelejtett jelszó-nál az emlékezetetőt de az a regisztrációs cimre küldik ami már régen megszünt (primposta). Mit lehet ilyenkor tenni? Steam-nek írtam levelet mintha ellopták volna az acc.-ot de nem válszoltak rá.

Segítsen Valaki ha tudja a megoldást. Köszi elölre is.

Ha minden igaz akkor az indamail.hu-n betudsz jelentkezni a Primpostás email cimeddel, ez nem biztos de ugy emlékszem.

zebco 2009. március 15. 5 hozzászólás 10563.

Sziasztok! HA valaki segíteni nagyon megköszönném! Az a problémám hogy valamikor megváltoztattam a régi jelszavamat és azóta autómatikus bejelentkezés be volt kapcsolva. Valami ismeretlen okból ez kikapcsolódott  és természetesen az új jelszavat elfelejtettem. Megkértem az elfelejtett jelszó-nál az emlékezetetőt de az a regisztrációs cimre küldik ami már régen megszünt (primposta). Mit lehet ilyenkor tenni? Steam-nek írtam levelet mintha ellopták volna az acc.-ot de nem válszoltak rá.

Segítsen Valaki ha tudja a megoldást. Köszi elölre is.

Afromonkey 2009. február 7. 1 hozzászólás 17716.

Ugyan az a probléma mint LimBo-nál :S igaz még nincs gond mert az automata belépés be vagy kapcsolva de ham mondjuk betojik a gépem és ujra kell installálni szarban leszek.... valaki help

LimBo 2008. október 4. 57 hozzászólás 3671.

Sziasztok.. nekem is lenne gy problémám amit egyáltalán nem tudok megoldani.. Atz a szitu h a steamemre elfelejtettem a jelszavam.. Rámentem arr a "Retrieve a lost pass ...." ra és azt jött a levl azzal a verification pass al és a secret adressel.. Mi a tehendő akkor ha a secred address re sem emlékszem? Sztem valami irto nagy baromságot írhattam be.. Most nem igazán vágommit tudok tenni.. MEgköszönném ha tudna valakis egíteni!

were 2008. március 11. 846 hozzászólás 418.
A VAC nem vaktában bannol hanem a kliens tehát a te oldaladon lévő már VAC  álltal ismert szabálytalan elemek és programok felismerése után bannol ki.

Ezen az oldalon tájékozódhatsz--> link

"Ha lenni akarsz valaki, ne próbálj valakinek látszani."
2008. március 11. hozzászólás .
hy lenne 1 olyan kérdésem hogy csak ugy vaktába le vac bannolták az accom de miért? nem is cheateltem soha + az accom jelsze 17 betü szal elég nehéz lett volna fel törni
2008. március 1. hozzászólás .
Válasz AlexanderHUN #0. hozzászólására
                                           Ellopott account.

Na szóval. Be mész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével és CD-kulcsal(evel igazolod hogy az a te accuod...). Mi után meg kaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy le írást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt bla-bla... Kb. 2 óra múlva meg kapod az e-mailt az új jelszóval. remélem tudtam segíteni.
Nagyon szépen köszönöm!
NINCS OLYAN HOGY A STEAM ACCONUTOT TÖRÖL!!! csak ha te nem kéred rá ja és azt az accoutot szerintem ellopták

Ellopott account.

Na szóval. Be mész a steam supportba és csinálsz egy steam supportos accuontott az accountod nevével és CD-kulcsal(evel igazolod hogy az a te accuod...). Mi után meg kaptad az e-mailt amit küldöt a steam és aktiválod. Utána be jelentkezel és keresd meg az utolsó részt a Reclaiming a Hijacked Steam Account cimszónál és abban le van írva hogy mi van. A második pontban talász egy le írást amiben benne van hogy mit kell benne lennie az e-mail-ban és egy szövegbe ágyazott linket. Arra rá katintva meg jelenik egy ablak és ott kell leírnod hogy mi bajod van. Az ablakban a felső sorban van az e-mail címed vagy a support accountod neve. Allata van a subject felírat amibe a következöket kell be írnod: Steam account security breach. A category-nál válazd ki az account questions és utána a hijacken or stolen accuont. Mi után rákatintótál meg jelenik egy másik categoria és ott a prudoctnál válaszd a Steamet a steam account name és a cd-key egy értelmű. A your question-höz pedig az kell le írnod hogy mikkor (kb.) lopták el meg hogy milyen e-mail címet használtál, és ha tudod hogy a tolvaj mi képp lopta el az is de ez nem kötelező. Aztán vedd elő a Cd-kulcsod ahol van a kód a felé ird oda az account neved és fényképezd le vagy skaneld be. Utána ott van az attachment (csatolt fálj) . Ott van egy gomb és a pop-up segítségével fel töltöd a képet amit készítettél. Ezel kész van az e-mail és rámész a submit question és tovább megy egy másik oldalra ahol az alul lévő gombal be fejezhetted a dolgott. Ezután kapsz egy e-mailt hogy a steam személyzete meg kapta az e-mailt bla-bla... Kb. 2 óra múlva meg kapod az e-mailt az új jelszóval. remélem tudtam segíteni.
keress valakit aki tud angolul és segít neked levelet írni, ennek az oldalnak semmi köze a steamhez azon kívül hogy zöld.
Hopsz :D itt folytatódik . : a részbe ahol van h : Elopták az Accuntom bementem de nem tudok angolul! Ezért írok ide ! Kérlek segítsetek ! CD key-t tudok adni ! :) Csak a jelszót nem tudom! :( Kérlek segítsetek! Üdv.: Viktor
Helló! Én azért írok mert elopták az Accuntomat ! Egyik ismerősöm mondta h ezen a holnlapon a CD key-vel vissza lehet valahogy szerezni! De nem tudom h lehet! Abba