Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Portal

Létrehozva: 2007. október 22. Létrehozta: _TOTTi_ Kategória: HL2 31 hozzászólás

Minden ami Portal. megoldások, gyorsaság, mapok, szal minden...

flatline 2010. augusztus 10. 183 hozzászólás 1741.
GlaDost
2007. október 28. hozzászólás .
Válasz ToRTuRa #0. hozzászólására

hát van egy két érdekes map... 4et nem tudok hogy mit kell csinálni, de a többi ment. de még probálkozok pl orangebox nevü

jah víznél megállt nálam az orange :D
hát remélem lesznek jobbak is :)
ToRTuRa 2007. október 28. 435 hozzászólás 856.

hát van egy két érdekes map... 4et nem tudok hogy mit kell csinálni, de a többi ment. de még probálkozok pl orangebox nevü

wWw.ToRTuRa.cOm
ToRTuRa 2007. október 28. 435 hozzászólás 856.
töttömtolom
wWw.ToRTuRa.cOm
2007. október 28. hozzászólás .
ToRTuRa 2007. október 27. 435 hozzászólás 856.
Válasz kerekperec #0. hozzászólására
Csak nem újabb alkotás készül a tortura.com ra ?

nem lenne rossz... de nem müxik, felveszem a demot, és amikor visszanézem (még a játékban) akkor igy rosszul forog és szaggat mint állat (nem fps)...

wWw.ToRTuRa.cOm
Kösz megpróbálom majd mondom ha sikerült. 
rocker 2007. október 27. 454 hozzászólás 818.
http://uk.youtube.com/watch?v=P7slB7bAzsg

Azért ez sem semmi speedrun a Test Chanber 18-hoz 52 másodperc :P
rocker 2007. október 26. 454 hozzászólás 818.
Válasz _-__z_r___GAMESTAR #0. hozzászólására
Figyi segítség kéne mert miután bedoptam annak a gépnek az alkatrészét elindított valami visszaszámlálót. tanácstalan vok mit tegyek hova menjek előre is köszi !
a felbukkanó rakétavető rakétáit ugy irányítsd a portálok segítségével, hogy eltaláld a gépet és akkor újabb darabok esnek le amiket szintén bele kell dobni a katlanba, mindezt persze az idő lejárta előtt

ha ráérzel kevesebb mint 2 perc alatt meg lehet csinálni :-)
Gman 2007. október 26. 1219 hozzászólás 280.
az utolsó pályán vagy?
Figyi segítség kéne mert miután bedoptam annak a gépnek az alkatrészét elindított valami visszaszámlálót. tanácstalan vok mit tegyek hova menjek előre is köszi !
Gman 2007. október 26. 1219 hozzászólás 280.
meg aha géppuskákkal harcolsz hallani lehet hogy énekel az a valami
nem lőjjük le, kibírod, nincs messze P
2007. október 26. hozzászólás .
most én a test chamber 18 nál vok vagyis az utolsó nagy próba azzal a sok automata géppuskával.... apropo a végén mit is kell megölni mert még nem jutottam oda
kerekperec 2007. október 26. 2631 hozzászólás 85.

én végig néztem jo pár portál videot és két féle van

1 amiben minden jol játszodik le

2 amiben szaggat mint az állat, és nem jo irányba néz hanem ilyen fura elforgatott pozicio lesz

na ez van nekem is. és nem találok megoldást rá. valamiért a felvett demot nem játsza vissza rendesen és nem tudom miért... vki?

Csak nem újabb alkotás készül a tortura.com ra ?
Válasz Gman #0. hozzászólására

mármint nem az utcsó hanem az elötti.a test labor 19 volot nehéz és elég hosszú.és mi a sztorija?

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER

történet: Aperture Science lazító szobájában ébredünk, mint kísérleti alany, akinek teljesítenie kell a próbákat, majd kiderül, hogy a dolgok befejeztével meg fognak minket ölni, mikor jön a tűz, hogy elégessen, portal használattal elmegyünk, közben kamerákon próbál minket követni GLaDOS, és beszél hozzánk olyanokat, hogy jöjjön vvissza és nem lesz mérges, rossz irányba megyünk hogy összezavarjon, majd végül eljutunk GLaDOS-hoz, akit úgy ölünk meg, hogy a támadásait visszavezetjük rá portalok segítségével, majd a leesett darabokat a megsemmisítőbe (interceptorba) dobjuk
Gman 2007. október 25. 1219 hozzászólás 280.

mármint nem az utcsó hanem az elötti.a test labor 19 volot nehéz és elég hosszú.és mi a sztorija?

2 amiben szaggat mint az állat, és nem jo irányba néz hanem ilyen fura elforgatott pozicio lesz

na ez van nekem is. és nem találok megoldást rá. valamiért a felvett demot nem játsza vissza rendesen és nem tudom miért... vki?

sztem azokat fraps-l nyomták amik nem szaggatnak
Válasz Gman #0. hozzászólására
ém csak a 19 pályán gondolkodtam egy napot majdnem noha mintha a többin nem gondolkodnam volna.valószínüleg lesz második a végét nézve
hmm, a 19 nem gáz, nem láttam a gombot, és anélkül csintam emg, addig szívtam míg nem lett lendületem és szálltam át magamtól, aztán átlőttem a tetejére magam a kijövő platformról, és magától is elündult a lift: D
Gman 2007. október 25. 1219 hozzászólás 280.
ém csak a 19 pályán gondolkodtam egy napot majdnem noha mintha a többin nem gondolkodnam volna.valószínüleg lesz második a végét nézve
H_A_D_I 2007. október 25. 42 hozzászólás 4292.
Hát ezek a youtube-os videók nagyon kemények.... megnéztem 1 párat. pl 18as pályát 85 sec alatt csinálta meg... én meg azon sokat gondolkodtam hogy jussak el a kockáig:D
ToRTuRa 2007. október 24. 435 hozzászólás 856.

wWw.ToRTuRa.cOm
FLaT-Z 2007. október 24. 414 hozzászólás 915.
Sztem az  "unleashed"....szó...valami netröl lehuzósdi lehet...     hát..lehet igy is... De sztem Orange box megéri az árát..és megérdemli hogy megvedd...       ha dohányoznál..akkor 24 doboz cigi ára!     talán egészségesebb....
www.hunters.half-life2.hu

http://www.youtube.com/watch?v=pFgvWhfEGzo

ezt amugy én kocra 54 mp re csinálom meg... nem megy gyorsabban...

wWw.ToRTuRa.cOm
Válasz Tomy22 #0. hozzászólására
Sziasztok, most szereztem meg a Portal - "unleashed"-t és nem tom hogyan kellene feltenni. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi mindenkinek

most szerezted meg? ez mit jelent pontosan? vetted boltba? vagy loptad a netrő? vagy kaptad valakitől... szal jolenne tudni hogy eredeti e mert akkor nagyon egyszerü... gondolom be teszed a dvd t és elindul magátol. vagy ha mégsem akkor felmész ide www.steampowered.hu leszeded a steam klienst, elolvasod  ugyan itt, hogy hogy kell aktiválni egy játékot a steam en...

http://www.steampowered.hu/?l=YToyOntzOjQ6Im1lbnUiO3M6MzoiZmFxIjtzOjU6ImZhcWlkIjtzOjI6IjM5Ijt9

lopni bűn...

wWw.ToRTuRa.cOm
Tomy22 2007. október 23. 1 hozzászólás 17075.
Sziasztok, most szereztem meg a Portal - "unleashed"-t és nem tom hogyan kellene feltenni. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi mindenkinek
Gman 2007. október 23. 1219 hozzászólás 280.
a portal nem rosz bár a csajszi akivel vagyunk elég randa lett na mind 1 nézem a végét ahogy látom leszz kettő is
Calhoun 2007. október 22. 105 hozzászólás 2589.

tele van a youtube potal videokkal. induásnak itt van egy olyan ami hihetetlenül látványos. 5 másodperc alatt viszi végig a 14es tesztet. van egy 4 másodperces változata is de az nem ilyen látványos...

>>> 14-es 5 mp alatt <<<

Ez nagyon kemény!!!!!!!!
Barney Calhoun
FLaT-Z 2007. október 22. 414 hozzászólás 915.

tele van a youtube potal videokkal. induásnak itt van egy olyan ami hihetetlenül látványos. 5 másodperc alatt viszi végig a 14es tesztet. van egy 4 másodperces változata is de az nem ilyen látványos...

>>> 14-es 5 mp alatt <<<

Laza nagyon! és igaz..a 4mp-es nem olyan látványos! állat!
www.hunters.half-life2.hu
ToRTuRa 2007. október 22. 435 hozzászólás 856.

>>> 14-es 5 mp alatt <<<

wWw.ToRTuRa.cOm