Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

GY.I.K - Mielőtt eltévednénk az oldalon

Cikkek/Interjúk 2009. augusztus 24. CyClotroniC 148 hozzászólás 9207 olvasás

FONTOS: Az oldal még nem 100%-os, így a hét folyamán folyamatosan pótoljuk a hiányzó funkciókat és részlegeket, így ha valamit nem értek el az alábbi ismertetőben leírtakból, akkor ne pánikoljatok, szép sorjában minden hiányosságot pótolni fogjuk.

Köszöntünk mindenkit a megújult oldalunkon, ami értelemszerűen az eddigi legszebb, legokosabb és legkomplexebb mind közül. Ezen persze sok megszeppent olvasónk elsőre biztosan vitatkozna, de reméljük idővel ők is otthonosan fognak majd mozogni az új siteon, ami közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre tűnik.

Az újítások sikeressége mindenképpen annak köszönhető, hogy ezúttal első alkalommal fordult elő, hogy a designerek, a motorfejlesztők és a hírezők folyamatos kommunikációjával alakítottuk ki az oldalt, felhasználva a korábbi évek tapasztalatait, és próbáltuk meghonosítani a leglátogatottabb külföldi siteok pozitívumait is.

Ami elsőre feltűnhet mindenkinek, az a korszerűbb design, a 1024 pixel széles kialakításával, és a 2 oszlopos, kategorizált hírezési rendszerrel. Ezenkívül elindult jó pár új szekció a siteon, a régi és haszontalan kezdeményezésektől (mint például az eseménynaptár) ellenben megszabadultunk, mert azt szeretnénk, ha az új site minden egyes funkcióját egyszerűen és sűrűn tudnátok használni.

Részben ez a cikk is azért íródott, hogy megkönnyítse számotokra az új honlapra való átállást, így mielőtt elkezdenétek vadul klikkelgetni össze-vissza, inkább vegyétek a fáradtságot, és olvassátok el a cikket, így mindent egyszerűen megtalálhattok majd, tisztában lesztek a legújabb házirenddel, és megtudhatjátok azt is, hogy milyen új funkciókkal találkozhattok az oldalon.

HÍREK

Az előző verzióig gyakorlatilag a blogbejegyzések mintáját követték a híreink, és a hosszabb irományokat leszámítva, kattintás nélkül mindent elolvashattatok a főoldalon. Ennek előnye volt, hogy egyszerűen követhetőek voltak a hírek, és a legtöbb információért még klikkelni sem kellett, ellenben így az oldal megnyitásakor jóval kevesebb hír volt elérhető számotokra görgetés nélkül.

A mostani oldal szakít az 500 pixel széles hírezés hagyományával, és részben a teljes kronológiai sorrenddel is, ami lehet, hogy elsőre körülményesebbnek tűnik majd néhányatok számára, de higgyétek el, hogy ha megszokjátok, akkor sokkal könnyebben juttok majd a számotokra leginkább releváns információ birtokába.

Az új oldalon minden hírhez tartozik majd egy cím és egy „lead” is, azaz egy olyan 1-2 mondatos bevezető szöveg, ami tömören összefoglalja az adott hír lényegét. Ennek előnye, hogy mindenki egyszerűen ki tudja szűrni, hogy mit olvasson el, és mit nem, valamint így jóval több hírt tudunk egyszerre a főoldalon tartani. A hírek azonban nem egymás alatt foglalnak majd helyet ömlesztve, hanem 2 oszlopba rendezve, a 8 általunk létrehozott kategória egyikébe lesznek besorolva, azon belül természetesen kronológiai sorrendbe.

A hírek címe alatt láthatjátok mindig a hír publikálásának idejét, a szerző nevét, a hozzászólások számát, és egy olvasottsági adatot is, ami azt mutatja, hogy hányan néztétek meg az aktuális bejegyzést. Ez korábban csak a két oldalas irományoknál volt elérhető számunkra, azonban ez egy nagyon fontos visszajelzés a hírezőknek, hiszen nem mindig a több hozzászólás jelenti a nagyobb érdeklődést, így mi is kapunk egy precízebb képet az igényeitekről.

A hír címére kattintva a teljes hírhez juthattok, amit már 700 pixel széles területen olvashattok, ez közel a másfélszerese a régi hírfelületének, ezért sokkal egyszerűbben és átláthatóbban tudunk majd megtölteni egy-egy bejegyzést vagy coveraget tartalommal. Kevésbé lesznek zsúfoltak a táblázatok, áttekinthetőbbek lesznek a hosszabb cikkek, és ízlésesebben lesznek tálalva a kiemelt meccshírek is. A hír alján természetesen ott lesz a jól megszokott hozzászólási lehetőség, a fórum, erről azonban egy kicsit később, most nézzük meg közelebbről a hírkategóriákat.

HÍRKATEGÓRIÁK

Az új hírezési rendszernek köszönhetően nagyon fontos szerepet kapnak majd a hírkategóriák, amit leszűkítettünk 8, egymástól könnyen elhatárolható kategóriára, hogy pontosan tudjátok majd, mit hol keressetek. Ezekről egy kicsit részletesebben:

Scene hírek – Ide tartozik majd az összes külföldi és hazai átigazolásos hír. Ha valaki csapatot, szervezetet vagy csak klánnevet vált, akkor itt olvashattok majd róla.

eSports hírek – Itt adunk majd hírt a közelgő ligákról, LAN-okról, versenyekről, és egyéb olyan eseményektől, amik hatással vannak az eSports világára. Ide kerülnek majd a esti mérkőzések, a Steam frissítésekről szóló hírek, vagy ha valamelyik gyártó új egeret, egérpadot dob piacra, stb…

Coverage – Azt hiszem ez nem szorul különösebb bemutatásra. Itt találhatjátok majd a közvetítéseinket a számunkra érdekes online ligákról és LAN-okról, a megszokott „minden info egyetlen hírben” rendszerben.

Leírás – Azt hiszem ez sem szorul különösebb bemutatásra. Itt találhatjátok az adott oldal játék mondjainak vagy verzióinak részletesebb elírását, bemutatását.

Cikkek – Ez a kategória értelemszerűen a hosszabb irományokat fogja majd rejteni. Ide kerülnek az interjúk, a tesztek, az egy-egy témát boncolgató, elmélkedő írások, külföldi cikk esetén a fordítások, illetve a cikksorozataink is.

Eyecandy – Ide jön minden audio-vizuális anyag, amit csak el tudtok képzelni. Itt láthatjátok majd a Napi Skill videókat, ide kerülnek majd a moviehírek is, retrovideók, valamint azok a vadhajtások, amiket hét képének küldtetek be, de a „Ti küldtétek” rovatban landolt.

Médialesen – Továbbra is átvesszük majd azokat a máshol publikált cikkeket, amik szorosan nem állnak közel az oldal profiljához, de témájukat illetően esetleg érdekelhetik az olvasóinkat. Régebben ezeket az írásokat sajtófigyelő logóval olvashattátok.

15 perc hírnév – Ebben a rovatban lesznek publikálva a klánhíreitek, és a blogjaitok. Igen lesz BLOG! A klánhírek és a blogok szabályairól közvetlenül ez alatt fogok írni, de azt előjáróban elmondhatom, hogy ide csak olyan igényesen megfogalmazott és megformált írások kerülhetnek ki, amivel nincs dolga a szerkesztőségnek, csak egyszerűen át kell vennünk tőletek az anyagot a főoldalra. A hír beküldése funkció tehát megszűnik az oldalon, hiszen van lehetőségetek a saját klánoldalatokon, vagy blogotokban publikálni bármit, ami bizonyos esetekben a főoldal ezen részén is landolhat. Egy okkal több tehát, hogy igényesen használjátok a blogolást és klánhírezést.

Közlemény – Ide kerülnek azok az írások, amik az oldal működésével kapcsolatosak, fontos szerepet játszanak az OGC lapcsalád életében. Itt kaphattok majd információt az OGC szervereket érintő változásokról, pályázatokról, felhívásokról, illetve itt publikálunk majd néha olyan kérdéseket is, amikor elmondhatjátok a véleményeteket a fórumban.

KLÁNHÍREK/BLOGOK

Az egyik legnagyobb újítás az oldalon, hogy a klánhírek mellett már blogokat is írhattok. Az első értelemszerűen csapathoz lesz rendelve, míg a második felhasználóhoz. A két lehetőség miatt azonban szigorú szabályok vonatkoznak a klánhírekre és a blogokra is egyaránt.

Klánhírek - Ide csak olyat írjatok, ami fontos változásról számol be a klánotok életében. Ha valaki elhagyja a csapatot, ha lineup csere történik, ha neveztek egy LAN-ra vagy versenyre, esetleg egy LAN-ról akartok beszámolót írni vagy fotókat közzétenni, akkor azt itt mind megtehetitek, és igényes vagy érdekes munka esetén, ezt a főoldalon is megosztjuk az olvasókkal. Nem zárkózunk el a vicces tartalmaktól, ami a klánotokkal kapcsolatos, és nem más lejáratásának a céljából lett publikálva.

Blogok – A blogokat felhasználók szerkeszthetik, tehát nem kell rajta osztoznotok klántársaitokkal, éppen ezért nem szeretnénk itt klánhírnek minősülő bejegyzéseket meglátni, mert arra ott a klánhír. A blognak nem szükséges egyetlen tematikát érintenie csak. Nem baj ha vicces, és csak részben kapcsolódik oldalunk profiljához, de nyilván itt is csak az arra érdemes bejegyzéseknek lesz esélye a főoldalra kerüléshez, noha itt nagyobb szabadkezet kaptok a tartalom kiválasztásában.

Fontos, hogy innentől kezdve minden olyan klánhírt és blogot törlünk, ami az alábbiakkal foglalkozik: TGF, csapatkeresés, adok, veszek, „segítsetek nekem, mert…”, mixszel mennék LAN-ra, fuvart keresek a LAN-ra, accountlopás, cheatert fogtam és az ilyen jellegű felhívásoknak vagy hirdetéseknek minősülő bejegyzésekkel. Nem kell azonban megijedni, mert a fent említett népszerű témák mindegyikének létrehozunk majd egy fórumtopicot, ugyanis célunk, hogy áttekinthető, egyszerűen elérhető és gyakran használt része legyen az oldalnak a fórum.

FÓRUMOK

Talán az egyik legnagyobb változás lesz, hogy szeretnénk titeket a FÓRUMokra rászoktatni, ami hosszútávon a ti érdeketek is szolgálja, hiszen így mindenki tudja majd, hogy hova forduljon segítségért, információért, illetve hol találhat magának 5. játékost vagy csapatot. A fenti bekezdésben felsorolt témák ugyanis kapnak egy-egy fórumtémát maguknak. Például lesz egy „adok/veszek” topic, ahová mindenki behirdetheti az eladó egerét, monitorát, vagy adott esetben azt is, hogy olcsón venne alig használt egérpadot. Mindenki tudja tehát, hogy hova kell majd mennie, ha eladni vagy vásárolni szeretne. Ugyanez vonatkozik majd a TGF-re és a csapatkeresésre is, illetve lesznek különböző témájú „helpdesk” topicok, ahol kérdezhettek bátran.

Ennek az újításnak az a lényege, hogy tehermentesítsük a klánhíreket és a blogokat, hogy ne nagyon nyomják le egymást a legfrissebb bejegyzések listájáról, ráadásul egy olyan fix pontot is biztosítanak számotokra, ahol majd nagyobb bizonyossággal találtok magatoknak csapatot, vagy vevőt egy egérre, mintha csupán csak 5-6 órán át lenne kint a hirdetésetek a főoldalon.

Ennek az elősegítésére kitaláltunk egy 3 szintű fórumtéma osztályozó rendszert. Ha a felső menü sáv FÓRUM gombjára klikkeltek, akkor bejön egy fórumoldala, ahol 3 aloldalt találhattok. Az ÚJ TÉMA fülön létrehozhatjátok saját fórumtémátokat. A téma létrehozása előtt azonban tájékozódjatok arról, hogy létezik-e már olyan téma, ami lefedi-e a tiéteket. Ha létezik, és mégis létrehoztok egy ilyet, akkor az törölni fogjuk. Az általatok létrehozott témák megjelennek az ÖSSZES FÓRUMTÉMA fülön, azonban az általunk generált, nagyobb és általánosabb fórumtémák külön helyet kapnak a KIEMELT FÓRUMTÉMA fülön, hogy egyszerűbben megtalálhassátok őket. Ezeken belül is a legnépszerűbb témák, mint például az adok/veszek rovat vagy a TGF bejegyzések, kikerülnek jobb oldalra a szavazás alá, ahonnan ezeket egyetlen kattintással elérhetitek majd. Ezeket a fórumtémákat természetesen különböző szempontok szerint is rendezhetitek majd, illetve lehet majd bennük keresni is.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Hozzászólni lehet híreknél, klánhíreknél, blogoknál, fórumon, szavazásnál és hét képénél is, de ez mindenhol azonos metódus szerint megy majd, mint eddig. Ha szeretnétek hozzászólni, akkor az ÚJ HOZZÁSZÓLÁS ÍRÁSA feliratra klikkelve megjelenik majd egy kommentbox, ahová beírhatjátok a mondanivalótokat. Újítás az új oldalon, hogy ti dönthetitek el, hogy hány hozzászólást szeretnétek látni egy oldalon egyszerre, illetve a hozzászólásotok ideje és száma mellett van egy kis kupa ikon is, ami a helyezéseteket mutatja a hozzászólások száma szerinti „rangsorban”.

Továbbra is lehet szerkeszteni a hozzászólásotokat, ha valami lemaradt, nem feltétlenül kell 3 kommentbe elosztani a 4 mondatos flamelni valót, mert az ilyen kommentfarmolásokat törölni fogjuk, persze ti is jelölhettek bármilyen hozzászólást moderálásra a megszokott módon.

Szintén egy új funkció, hogy a saját hozzászólásotoknál az avatárotok kék keretet kap majd a fórumban, így ha a saját kommenteteket szeretnétek megtalálni, jóval egyszerűbben tehetitek majd ezt is. Mivel gyakran tesztek fel kérdést egy hír hozzászólásainál az adott témáról, és mi erre válaszolni is szoktunk, ezért az adminok és szerkesztők kommentjeit is elláttuk egy megkülönböztethető avatár-kerettel. Így sötétszürkével az oldal adminjainak és szerkesztőinek a hozzászólását jelöljük majd, amik tartalmazhatnak többlet információt is például az adott verseny csúszásaival kapcsolatban, így ezeket is könnyebb kiszúrnotok majd a tömegből.

LISTÁZÓ

Az előző verzióban is népszerű funkció volt a menüsáv és a hírblokk közötti listázó szakasz, ahonnan a legfrissebb híreket, cikkeket és klánhíreket könnyedén elérhettétek. Ez most se lesz másképp, csak egy jobb és helytakarékosabb megoldást vezettünk be. A listában ugyanis 5 fajta dolgot is tudtok listázni, vagy adott esetben mindegyik kategóriát egyszerre vegyesen. A fülekre klikkelve megtekinthetitek a legújabb bejegyzéseket kronológiai sorrendben, ami azért jó, mert így könnyebben megtalálhatjátok, ha az egyik hírkategóriába új írást publikáltunk. A listázóban külön lehet szűrni a 6 legújabb bejegyzésre hír, coverage, blog, klánhír vagy fórumhozzászólás kategóriában is, így továbbra is megmarad ez a sokat használt és népszerű szakasza az oldalnak.

ARCHÍVUM

A felső menüsáv első gombjára klikkelve elérhetitek az oldal archívumát, ami mindig is nagy hiányossága volt a korábbi verzióknak, legalábbis nem úgy működött, ahogy kellett volna. Mostantól már külön archívuma van a híreknek, a blogoknak, a klánhíreknek, a fórumoknak, a szavazásnak és a hét képének is. Ráadásul ezeket a kategóriákat rengeteg szempont szerint tudjátok rendezni, szövegre, íróra, időpontra, frissítés idejére keresve, szóval nagyon jól finomhangolható az egész rendszer.

KERESÉS

Aki nem akar nagyon részletesen keresni, az használhatja a főoldalon egyszerűen elérhető KERESÉS mezőnket is, ahol nem csak az archívumra egyes részeire tudtok rákeresni, hanem játékosra vagy akár csapatra is keresni.

KÖZÖSSÉG

A menüsáv közösség menüpontjában gyakorlatilag a játékosokra, a csapatokra és a szerverekre tudtok majd keresni. A játékosokat több fajta szempont szerint is rendezhetitek, illetve egy külön oszlopban mindig láthatóvá válnak a legújabban regisztrált felhasználók is. A csapatok menüpont ennél már valamivel komplexebb, hiszen itt a jobb oldali oszlopban láthatjátok a csapatok aktivitásait, azaz ha felvesznek egy tagot a klánba, ha valaki kilép, illetve ha egy klán klánhírt publikál az oldalon. A szerverek menüpontban az általatok beküldött hazai szervereket láthatjátok majd, közel LIVE-ban az aktuális játékosszámmal és pályával, ahonnan egy kattintással rögtön csatlakozhattok is a játékhoz. Külön oszlop jár természetesen az OGC szervereknek, amiket továbbra is bátran ajánlunk számotokra.

VIDEÓK

A videók menüpontra klikkelve elérhetitek a GameStar-on is megtalálható videócsatornáinkra feltöltött filmeket. Ráadásul ezeket innentől több szempont szerint is sorba rendezhetitek.

SZAVAZÁS

A szavazásnál meglepő módon szavazni lehet, az eddigiekhez megszokott módon.

HÉT KÉPE

A hét képe ezentúl nagyobb és szebb, mármint területre, a képek minőségéről ugyanis továbbra is ti gondoskodtok. Az aktuális hét képére klikkelve ugyanis nem csak, hogy a kép nyílik meg a hozzátartozó fórummal, de a kép felett találhattok majd egy ÚJ KÉP BEKÜLDÉSE gombot is, amivel éljetek bátran, ha elégedetlenek vagytok a színvonallal, lehet rajta változtatni.

LOGIN

A login fülünk az eddig megszokott helyen és megszokott módon működik, azonban jóval több információval szolgál már egy bejelentkezett felhasználónak saját magáról, mint korábban. Egy kattintással elérhető a felhasználói oldalatok, a klánoldal, illetve jelzi azt is, ha válaszoltak neked egy fórumbejegyzésedre vagy ha üzenetet kaptál valakitől vagy a rendszertől.

FELHASZNÁLÓI OLDAL

Az oldal közösségi funkciójának és beállításainak két bázisa a PROFIL- és a FELHASZNÁLÓI OLDAL. Előbbi az a publikus felület, ahol az adott felhasználóról minden információt megtudhatunk, míg utóbbi gyakorlatilag az egész accountotok központi felülete.

A FELHASZNÁLÓI oldalon találtok meg rengeteg beállítást és produktív funkciót az oldalon, amivel reméljük élni is fogtok. Az első ÁLTALÁNOS aloldalon módosíthattok jelszót, beállíthatjátok, hogy miről szeretnétek e-mailes vagy privát üzenetes értesítést kapni. A BLOG aloldal bal oldali oszlopában a korábbi bejegyzéseidet láthatod majd, illetve szerkesztheted is őket, jobb oldalt pedig megtekintheted a blogodat, vagy új bejegyzést is írhatsz hozzá, valamint itt található rendszerezve a bejegyzéseidhez beérkezett összes új hozzászólás értesítése is.

A CSAPAT aloldal e téren nagyon hasonlít a blog oldalra, hiszen itt ugyanaz található a baloldali oszlopban, csak klánhírekkel, a jobb oldali oszlop azonban sokkal több mindent rejt. Itt nem csak a klánoldalt és az új klánhíre írását érhetitek el, hanem a klánoldal adatait is szerkeszthetitek, illetve itt kezelhetik a csapat vezetői a tagokat is. Szintén itt lehet elfogadni a csapatba történő jelentkezéseket, illetve a csapattal kapcsolatos aktivitásokról is itt kaptok értesítést.

Az ÜZENETEK fülön a beérkezett és kimenő üzenetek listáját találhatjátok meg, amik közé keveredhetnek OGC-s értesítések is, amennyiben beállítottátok, hogy szeretnétek valamiről értesítést kapni PM-ben . A beérkező és kimenő üzeneteitekből a legfrissebbeket egyébként a felhasználói oldal listázójában is láthatjátok a login ablak alatt.

Az ISMERŐSÖK aloldalon lehet jóváhagyni vagy elutasítani a függő kapcsolataitokat, illetve itt tájékozódhattok az ismerőseitek aktivitásáról is, azaz ha hozzászóltak valamihez, klánhírt vagy blogot írtak, így semmiről se maradtok le velük kapcsolatban. Fontos újítás, hogy innentől kezdve az ismerősök felvétele IWIW-szerűen kétirányú folyamat, azaz oda-vissza alapon működik majd csak. Ha az előző verzióban felvettél olyan embert, aki téged nem jelölt be, akkor neki vissza kell majd igazolni ezt a kapcsolatot, illetve első bejelentkezéskor ti is láthatjátok majd azoknak a listáját, akik bejelöltek titeket a múltban. Róluk természetesen eldönthetitek, hogy visszaigazoljátok e őket vagy sem.

PROFILOLDAL

A profiloldal gyakorlatilag egy információs központ a felhasználókról, amit például egy felhasználó nevére klikkelve érhettek el. Itt megtalálhatjátok a legfontosabb adatokat az adott emberről. Hozzáadhattok hosszabb szöveget magatokról, megtekinthetitek általános és játékokhoz kapcsolódó kedvenceit is. Az aktivitások fülön nyomon követhetitek OGC-s ténykedéseit, illetve mindenkihez tartozik majd egy ÜZENŐFAL is.

A profiloldalhoz is tartozik egy LISTÁZÓ fül, ahol a fórum és felhasználói statisztikák mellett megtekinthetitek azt is, hogy hogyan muzsikál az adott user a fogadások tekintetében, illetve a hardware specifikáció is elérhetőek lesznek, ahogyan a listázó alatt már nem az online usereket listázza ki az új oldal, hanem az adott felhasználó ISMERŐSeit. Amennyiben a saját profilotok van megnyitva, úgy a nevetek melletti SZERKESZTÉS gombbal tölthetitek ki ezt a sok mindent.

KLÁNOLDAL

A profilotokhoz hasonlóan a klánotoknak is jár egy saját oldal, ahol megadható egy rövid leírás a csapatról, az alapítás dátuma, a tagok száma és egy link a honlapotokhoz is. Alapesetben a KLÁNHÍREK látszanak majd a klánoldalon, de a csapatról fülön elérhető egy bővebb leírás is a klánról és egy klánhoz tartozó ÜZENŐFAL is. A TAGOK aloldalon látható a csapat összes tagja, illetve a tagok aktivitásai is egy csokorba gyűjtve.

FOGADÁS

Végül, de nem utolsó sorban az új oldal megannyi újítása mellett, talán a legjobban várt és remélhetőleg legnépszerűbb új funkció, a FOGADÁS,. A főoldalon láthatjátok majd a kiemelt téma és a listázó között a FOGADÓIRODA szekciót is, ahol mindig a 6 legfrissebb fogadható esemény lesz kilistázva. Itt nem tudtok külön fogadni a mérkőzésekre, de a TOVÁBB gombra klikkelve elérhető a FOGADÓIRODA.

Az első aloldalon, az AKTUÁLIS mérkőzések és események lesznek láthatóak. Előbbinél láthatóak a közelgő mérkőzések határidővel, oddsokkal (esélyekkel/nyereményszorzókkal) és egy üres kredit mezővel, ahová beírhatjátok a feltenni kívánt téteket. Ha kitöltitek a kredit mezőt, és a 3 opció közül kiválasztjátok az egyiket, akkor a FOGADOK gombra klikkelve el is küldhetitek a fogadásotokat. Külön érdekes szekció a fogadásnál, hogy a HLTV.org-gal és az SK-Gaming-gel ellentétben, nálunk nem csak mérkőzésekre lehet tippelni, hanem ESEMÉNYEK-re, azaz, hogy egy-egy LAN-t mely csapat nyer majd meg. A nyereményszorzók alakulása dinamikus, így fogadásnál az aktuális állapotot fogja mutatni, de a tényleges kreditkifizetésnél a fogadás lezárásakor életben lévő szorzókkal számolunk majd (mint az SK-Gaming.com-on).

A SAJÁT FOGADÁSOK aloldalon megtekinthetőek a FÜGGŐ FOGADÁSID, ahová már tettél fel kreditet, de még nem fejeződött be az adott mérkőzés. A KORÁBBI EREDMÉNYEK-nél pedig a legutóbb megfogadott és lezajlott mérkőzéseidet láthatod, külön kiemelve, hogy mennyit nyertél vagy vesztettél egy-egy összecsapáson.

A RANGLISTÁK és a kreditek havonta nullázódnak majd, tehát minden hónap végén győztest hirdetünk, és minden új hónapot 20.000 kredittel kezd majd minden felhasználó. Ha a hónap közepén elfogyna a kredited, akkor sem kell izgulni, mert mindenki kap egy minimális összeget (500 kredit) naponta, akár van kreditje, akár nincs. Így ha valaki elszórja a kezdő tőkéjét a hónap elején, az is játszhat tovább. A havi versenyt nyilván az a játékos nyeri, aki a legtöbb kreditet gyűjtötte össze a hónap végére, de ettől függetlenül lehet szűrni az érdekesség kedvéért találati arány és megnyert fogadások száma szerint is.

Hogy senkinek se vesszen feledésbe az érdeme, az ÖRÖKRANGLISTA aloldalon a legjobb 10-10 tippelő minden hónapra visszamenően visszakereshető lesz, illetve a profiloldalatok FOGADÁS szekciójában nem csak az aktuális havi helyezésetek lesz feltüntetve, hanem minden idők legjobb elért helyezése is, amin egy-egy hónap lezárásánál álltatok.

UTÓSZÓ

Minden tiszteletem azoké, akik ezt az iromány végigolvasták, de valószínűleg ők jártak jobban, hiszen adott esetben nem futnak majd rá egy-egy blogbejegyzés vagy klánhír törlésére, és bővebb információval rendelkeznek a fogadás menetéről is. Az új oldal használata persze közel sem olyan bonyolult, mint amilyen hosszú a cikk, csak hát igyekeztünk minden változást szájbarágósan felvázolni számotokra, hogy megkönnyítsük az átállását. Reméljük, hogy csak napok kérdése, és már mindent egyszerűen és rutinszerűen fogtok majd használni.

Ha kérdésetek van az új oldallal kapcsolatban, akkor természetesen ennél a hírnél feltehetitek a fórumban, illetve ha valamilyen bugra bukkantok, akkor arról is nyugodtan írjatok nekünk pár sort, hiszen mi sem vagyunk tökéletesek. Reméljük, legalább akkora kedvvel böngészitek majd az új oldalunkat is, mint, ahogy azt korábban is tettétek!

avatar #148
Andada1 2017. október 12. 272 hozzászólás 1372.
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
bears jerseys
coach bags
coach factory outlet
kansas city chiefs jerseys
ray ban sunglasses outlet
snapbacks wholesale
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
ray ban sunglasses
jordan shoes
ralph lauren outlet
carolina panthers jersey
ray ban sunglasses
chicago bulls
hugo boss sale
air jordan 8
lions jerseys
new england patriots jerseys
polo ralph lauren
coach factory outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
nike huarache
fitflops
jordan shoes
pandora outlet
coach outlet
valentino outlet
new balance shoes
philadelphia eagles jerseys
jordan 4
coach factory outlet
kate spade outlet
cheap nfl jerseys
ralph lauren uk
packers jerseys
49ers jersey
ralph lauren outlet
kate spade sale
saics running shoes
tods outlet
michael kors outlet
san diego chargers jerseys
coach factory outlet
san antonio spurs
polo ralph lauren
replica watches
polo ralph lauren
birkenstock sandals
ray ban sunglasses
moncler outlet
baltimore ravens jerseys
coach outlet
ray ban sunglasses
ecco shoes uk
oakley sunglasses wholesale
miami dolphins jerseys
true religion outlet
coach outlet online
gucci outlet
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
ecco sandals
hermes belts
michael kors outlet
canada goose sale
true religion outlet store
steelers jerseys
michael kors uk
fitflops shoes
cheap jordan shoes
nike tn
michael kors handbags
kate spade outlet
cheap ray bans
coach outlet
mont blanc pens
nike factory outlet
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
new york jets jerseys
kate spade handbags
new orleans saints jerseys
michael kors handbags
michael kors outlet
coach outlet
true religion outlet
abercrombie and fitch kids
patriots jerseys
nike air jordan
michael kors uk
soccer shoes
kate spade handbags
replica rolex
broncos jerseys
eagles jerseys
nike huarache
new york knicks
cleveland cavaliers
michael kors uk
pittsburgh steelers jersey
true religion outlet
bengals jersey
michael kors uk
michael kors handbags sale
coach outlet online
golden state warriors
ralph lauren outlet
coach outlet
ralph lauren outlet
detroit lions jerseys
salomon boots
coach outlet online
replica rolex
coach outlet
nba jerseys
michael kors handbags
asics shoes
los angeles lakers jerseys
coach factory outlet
ray ban sunglasses
michael kors handbags
mont blanc outlet
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
canada goose outlet
oakley sunglasses
yeezy boost 350
nfl jerseys wholesale
oakley sunglasses
nike shoes
mbt shoes outlet
jimmy choo shoes
ralph lauren outlet
jaguars jersey
nike roshe
jordan shoes
ray ban sunglasses outlet
fitflops sale
fitflops sale clearance
nike blazer pas cher
coach outlet online
omega watches
cleveland browns jerseys
christian louboutin sale
hermes belt
nike outlet
pandora charms
oakley sunglasses
longchamp handbags
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
texans jerseys
christian louboutin uk
cheap jordans
michael kors
oakley sunglasses wholesale
ed hardy outlet
burberry outlet
true religion outlet store
chargers jerseys
miami heat jersey
mont blanc pens
nike roshe run
ecco shoes
bruberry sale
nike air max
nike outlet
miami heat
ralph lauren polo
instyler max
jordan shoes
nike trainers
ed hardy uk
ravens jerseys
adidas yeezy
air max 2015
dolphins jerseys
nike trainers
cheap mlb jerseys
coach outlet
ralph lauren outlet
nike shoes
clippers jersey
boston celtics
fitflops sale clearance
coach outlet
oakley sunglasses
christian louboutin outlet
gucci sito ufficiale
chicago bears jerseys
cheap nba jerseys
michael kors handbags
fitflops sale clearance
golden state warriors jerseys
gucci shoes
jordan 8
polo ralph lauren
dolce and gabbana shoes
cheap ray bans
coach handbags
indianapolis colts jerseys
discount oakley sunglasses
ferragamo shoes
cheap snapbacks
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
pandora outlet
new balance outlet
buffalo bills jerseys
christian louboutin outlet
nike trainers shoes
oakley sunglasses
yeezy boost 350 v2
nike blazer
pandora outlet
air jordan 4
fitflops sale
true religion outlet
cheap ray bans
nike outlet
nhl jerseys
christian louboutin outlet
nike tn pas cher
salomon shoes
polo ralph lauren
converse trainers
polo ralph lauren outlet
nike shoes
giants jersey
abercrombie and fitch
reebok outlet
moncler jackets
nike factory store
christian louboutin shoes
nike store
michael kors handbags
nike shoes
cincinnati bengals jerseys
coach outlet store
reebok shoes
yeezy shoes
skechers shoes
nike shoes
christian louboutin shoes
instyler max 2
ralph lauren outlet
cheap ray bans
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
coach handbags
browns jerseys
true religion jeans
pandora jewelry
cheap oakley sunglasses
titans jersey
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
coach outlet
green bay packers jerseys
nike outlet store
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
boston celtics jersey
coach factory outlet
air max 90
vikings jerseys
nike air huarache
seattle seahawks jerseys
ed hardy
san antonio spurs jerseys
birkenstock outlet
christian louboutin outlet
chiefs jersey
bills jerseys
nike huarache
cowboys jerseys
new york giants jerseys
kate spade outlet
nike trainers
coach outlet online
los angeles lakers
kate spade outlet
asics outlet
rolex replica
nike soccer shoes
nike factory outlet
cleveland cavaliers jerseys
houston texans jerseys
oakley sunglasses wholesale
cardinals jersey
ralph lauren outlet
san francisco 49ers jerseys
air huarache
oakley sunglasses wholesale
coach outlet
cheap nike shoes
redskins jerseys
armani exchange
rolex replica
christian louboutin outlet
seahawks jersey
michael kors outlet
asics shoes
falcons jersey
replica watches
ralph lauren uk
coach outlet
coach outlet
kate spade sale
prada shoes
michael kors canada
cheap ray bans
coach outlet store online
ray ban sunglasses outlet
valentino shoes
ecco shoes
minnesota vikings jerseys
basketball shoes
oakland raiders jerseys
carolina jerseys
oklahoma city thunder
coach outlet store online
jordan shoes
coach outlet online
hugo boss outlet
skechers outlet
pandora outlet
ed hardy clothing
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
nike huarache
ferragamo outlet
nike outlet
tennessee titans jersey
omega watches sale
coach outlet online
polo outlet
nike outlet
gucci borse
michael kors handbags
nike outlet store
air jordan uk
dolce and gabbana outlet
colts jerseys
polo ralph lauren outlet
prada outlet
mbt shoes
kate spade handbags
cheap jordan shoes
saints jerseys
ray ban sunglasses outlet
new york knicks jersey
jimmy choo outlet
nike air max 90
replica watches
atlanta falcons jerseys
michael kors handbags
polo ralph lauren
cheap ray bans
mont blanc outlet
nike outlet
denver broncos jerseys
kate spade sale
jets jersey
chicago bulls jersey
canada goose
rolex watches
coach outlet
converse shoes
cheap basketball shoes
louboutin shoes
true religion jeans
coach outlet
cheap jordans
oklahoma city thunder jerseys
mlb jerseys
washington redskins jerseys
tods shoes
armani outlet
cheap jordan shoes
pandora jewelry
clippers jersey for sale
nike air huarache
coach outlet online
canada goose
michael kors outlet online
oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
arizona cardinals jerseys
coach outlet
pandora jewelry
jacksonville jaguars jersey
michael kors outlet
coach factory outlet
coach outlet online
coach outlet online
cheap nhl jerseys
ralph lauren outlet
raiders jerseys
rolex replica watches
polo ralph lauren
nike air huarache
polo ralph lauren
dallas cowboys jerseys
longchamp outlet
coach outlet store online
avatar #147
lcklck16 2017. szeptember 28. 288 hozzászólás 1308.
20170928lck
canada goose jackets
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
nike outlet
air jordan 4
polo ralph lauren
michael kors outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses
coach outlet online
canada goose uk
coach outlet online
football shirts
ugg outlet
canada goose outlet
montblanc pens
oakley sunglasses
oakley sunglasses
nhl jerseys
michael kors outlet online
canada goose outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
mac cosmetics
ugg outlet
nike store uk
swarovski outlet
prada sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
kobe shoes
ugg outlet
canada goose outlet
birkenstock outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
reebok trainers
canada goose coats
ugg outlet
michael kors handbags
soccer jerseys
ray-ban sunglasses
ferragamo shoes
michael kors outlet
ugg boots
nike shoes
coach outlet online
fitflops sale clearance
ralph lauren uk
ecco shoes
true religion jeans
cheap ugg boots
coach factory outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
cheap snapbacks
ferragamo outlet
longchamp pas cher
ralph lauren polo shirts
ugg boots
nike roshe run
michael kors outlet
jordan shoes
tory burch outlet
kate spade outlet
herve leger outlet
fitflops outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
ugg outlet
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
cheap nfl jerseys
coach outlet
nike huarache
canada goose coats
kevin durant shoes
polo outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
canada goose jackets
lebron james shoes
chicago blackhawks jerseys
michael kors cyber monday
reebok outlet store
canada goose outlet
michael kors handbags
adidas nmd
michael kors outlet
polo ralph lauren
canada goose outle
michael kors handbags
michael kors black friday
polo ralph lauren
cheap ray bans
canada goose coats
canada goose outlet
longchamp pliage
cheap uggs
cheap uggs
canada goose uk
coach outlet online
nba jerseys
michael kors outlet
true religion outlet
nike store
kate spade outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet
canada goose outlet
swarovski crystal
nike blazer pas cher
bottega veneta outlet
ugg outlet
longchamp solde
fitflops sale clearance
michael kors outlet
pandora charms
ugg boots
canada goose cyber monday
oakley sunglasses
michael kors outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
kate spade outlet
coach outlet
basketball shoes
christian louboutin outlet
canada goose outlet
cheap uggs
polo ralph lauren
ugg boots
canada goose jackets
coach factory outlet
burberry outlet
yeezy boost 350
true religion jeans
coach outlet
ray bans
cazal sunglasses
oakley sunglasses
canada goose jackets
coach handbags
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
canada goose outle
nike shoes
true religion jeans
ugg boots
nba jerseys
louboutin shoes
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
michael kors wallets
pandora charms
nike trainers
cheap jordans
canada goose outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
marc jacobs outlet
ugg boots
hermes birkin
christian louboutin shoes
adidas uk
canada goose outlet
pandora jewelry
canada goose outlet
michael kors
coach outlet
kate spade handbags
canada goose outlet
coach outlet
mlb jerseys wholesale
lebron james shoes
cheap jordans
moncler jackets
ugg boots
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
canada goose parka
jordan shoes
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet
polo outlet
tory burch outlet
longchamp bags
air max 90
coach outlet online
ralph lauren uk
converse shoes
cheap snapbacks
true religion jeans
nike foamposite
ugg outlet
longchamp outlet
ugg boots
ugg boots
canada goose uk
coach outlet
lacoste polo shirts
michael kors outlet
valentino outlet
canada goose jackets
coach outlet canada
cheap jordans
supra shoes
kobe bryant shoes
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
burberry outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
ugg outlet
hermes outlet
ralph lauren polo
michael kors handbags
kobe 9
coach outlet
ugg black friday
pandora jewelry
canada goose jackets
michael kors factory outlet
adidas trainers
canada goose coats
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
uggs outlet
nike huarache
coach factory outlet
fitflops shoes
hermes outlet
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
michael kors handbags
fred perry polo shirts
ugg boots
tory burch outlet
mont blanc pens
oakley sunglasses
canada goose jackets
prada handbags
longchamp bags
air max trainers
ugg outlet
nike roshe one
air max 90
longchamp solde
canada goose outlet
futbol baratas
asics shoes
coach outlet online
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
nike air force 1
mulberry outlet store
uggs outlet
cheap mlb jerseys
coach outlet
coach outlet
canada goose outle
polo ralph lauren
canada goose outle
kate spade outlet
tory burch outlet
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
swarovski crystal
chrome hearts outlet
ugg boots
salomon shoes
soccer jerseys
nike shoes
mulberry bags
mulberry outlet
air max 1
michael kors outlet
true religion jeans
longchamp outlet
ugg outlet
coach outlet online
adidas wings
ugg boots
ugg outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ralph lauren pas cher
hermes belt
canada goose jackets
coach outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose outle
michael kors
michael kors handbags
christian louboutin outlet
mbt shoes
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
true religion outlet
fitflops
ralph lauren polo
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg cyber monday
mcm outlet
kate spade outlet
cleveland cavaliers jersey
michael kors outlet
ferragamo shoes
coach outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
christian louboutin shoes
michael kors
michael kors outlet
kate spade outlet
coach factory outlet
canada goose coats
ralph lauren sale
ugg outlet
coach outlet online
giuseppe zanotti outlet
ray bans
canada goose jackets
polo ralph lauren
tory burch outlet
chrome hearts
coach outlet
canada goose jackets
yeezy boost
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren polo
ysl outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
ugg outlet
mulberry handbags
true religion outlet
true religion outlet
canada goose outlet
prada outlet
polo ralph lauren
nike outlet store
kate spade handbags
air max uk
canada goose uk
canada goose outlet
polo outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
tory burch shoes
nike free 5
coach outlet
longchamp handbags
fitflops
canada goose outle
ugg outlet
michael kors outlet online
cheap uggs
mulberry bags
ray ban sunglasses
ferragamo shoes
canada goose black friday
michael kors outlet
michael kors outlet
nike air max 2015
birkenstock sandals
pandora charms sale clearance
coach handbags
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet online
puma outlet
canada goose outlet
fitflops sale
fitflops sale clearance
nike trainers
canada goose coats
michael kors
ugg outlet
ugg boots
thomas sabo
air max 90
canada goose jackets
prada shoes
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
burberry outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
longchamp outlet
tods outlet
polo outlet
fitflops shoes
nike factory outlet
ed hardy clothing
oakley sunglasses
uggs on sale
ugg outlet
nike roshe
vans shoes
michael kors outlet clearance
christian louboutin uk
christian louboutin online
michael kors outlet
canada goose outlet
links of london
canada goose jackets
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
michael kors factory outlet
polo shirts
canada goose outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
coach handbags
true religion jeans
lakers jerseys
michael kors
canada goose uk
cheap uggs
cheap uggs
ugg boots
michael kors outlet online
ferragamo outlet
ralph lauren outlet
coach outlet online
ugg boots
burberry outlet
tory burch outlet
michael kors bags
mulberry handbags
true religion jeans
new balance shoes
michael kors outlet online
canada goose outlet
coach factory outlet
lacoste soldes
swarovski crystal
swarovski outlet
nike air max
adidas outlet store
michael kors outlet
coach factory outlet
canada goose coats
adidas nmd
true religion jeans
michael kors outlet online
ugg outlet
canada goose jackets
mulberry handbags
pandora jewelry
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet online
air max 90
air max uk
soccer shoes
true religion uk
ugg outlet
mulberry sale
cheap jordans
cheap jerseys
longchamp handbags
coach factory outlet
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose
ugg outlet
oakley sunglasses
cartier outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
true religion jeans
canada goose outle
coach outlet
longchamp handbags
swarovski crystal
coach outlet online
polo outlet
coach outlet
20170928lck
avatar #146
lcklck16 2017. szeptember 28. 288 hozzászólás 1308.
20170928lck
canada goose jackets
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
nike outlet
air jordan 4
polo ralph lauren
michael kors outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses
coach outlet online
canada goose uk
coach outlet online
football shirts
ugg outlet
canada goose outlet
montblanc pens
oakley sunglasses
oakley sunglasses
nhl jerseys
michael kors outlet online
canada goose outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
mac cosmetics
ugg outlet
nike store uk
swarovski outlet
prada sunglasses
ugg outlet
michael kors outlet
kobe shoes
ugg outlet
canada goose outlet
birkenstock outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
reebok trainers
canada goose coats
ugg outlet
michael kors handbags
soccer jerseys
ray-ban sunglasses
ferragamo shoes
michael kors outlet
ugg boots
nike shoes
coach outlet online
fitflops sale clearance
ralph lauren uk
ecco shoes
true religion jeans
cheap ugg boots
coach factory outlet
michael kors outlet
christian louboutin shoes
cheap snapbacks
ferragamo outlet
longchamp pas cher
ralph lauren polo shirts
ugg boots
nike roshe run
michael kors outlet
jordan shoes
tory burch outlet
kate spade outlet
herve leger outlet
fitflops outlet
canada goose outlet
coach factory outlet
ugg outlet
cheap nfl jerseys
mulberry handbags
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
cheap nfl jerseys
coach outlet
nike huarache
canada goose coats
kevin durant shoes
polo outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
true religion jeans
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
canada goose jackets
lebron james shoes
chicago blackhawks jerseys
michael kors cyber monday
reebok outlet store
canada goose outlet
michael kors handbags
adidas nmd
michael kors outlet
polo ralph lauren
canada goose outle
michael kors handbags
michael kors black friday
polo ralph lauren
cheap ray bans
canada goose coats
canada goose outlet
longchamp pliage
cheap uggs
cheap uggs
canada goose uk
coach outlet online
nba jerseys
michael kors outlet
true religion outlet
nike store
kate spade outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
coach outlet
canada goose outlet
swarovski crystal
nike blazer pas cher
bottega veneta outlet
ugg outlet
longchamp solde
fitflops sale clearance
michael kors outlet
pandora charms
ugg boots
canada goose cyber monday
oakley sunglasses
michael kors outlet
canada goose jackets
michael kors outlet
kate spade outlet
coach outlet
basketball shoes
christian louboutin outlet
canada goose outlet
cheap uggs
polo ralph lauren
ugg boots
canada goose jackets
coach factory outlet
burberry outlet
yeezy boost 350
true religion jeans
coach outlet
ray bans
cazal sunglasses
oakley sunglasses
canada goose jackets
coach handbags
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
canada goose outle
nike shoes
true religion jeans
ugg boots
nba jerseys
louboutin shoes
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
michael kors wallets
pandora charms
nike trainers
cheap jordans
canada goose outlet
ray ban sunglasses
coach factory outlet
marc jacobs outlet
ugg boots
hermes birkin
christian louboutin shoes
adidas uk
canada goose outlet
pandora jewelry
canada goose outlet
michael kors
coach outlet
kate spade handbags
canada goose outlet
coach outlet
mlb jerseys wholesale
lebron james shoes
cheap jordans
moncler jackets
ugg boots
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
canada goose parka
jordan shoes
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap nfl jerseys
coach outlet
polo outlet
tory burch outlet
longchamp bags
air max 90
coach outlet online
ralph lauren uk
converse shoes
cheap snapbacks
true religion jeans
nike foamposite
ugg outlet
longchamp outlet
ugg boots
ugg boots
canada goose uk
coach outlet
lacoste polo shirts
michael kors outlet
valentino outlet
canada goose jackets
coach outlet canada
cheap jordans
supra shoes
kobe bryant shoes
ugg outlet
coach outlet
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
burberry outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
ugg outlet
hermes outlet
ralph lauren polo
michael kors handbags
kobe 9
coach outlet
ugg black friday
pandora jewelry
canada goose jackets
michael kors factory outlet
adidas trainers
canada goose coats
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
uggs outlet
nike huarache
coach factory outlet
fitflops shoes
hermes outlet
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
michael kors handbags
fred perry polo shirts
ugg boots
tory burch outlet
mont blanc pens
oakley sunglasses
canada goose jackets
prada handbags
longchamp bags
air max trainers
ugg outlet
nike roshe one
air max 90
longchamp solde
canada goose outlet
futbol baratas
asics shoes
coach outlet online
nfl jerseys wholesale
michael kors outlet online
oakley sunglasses
nike air force 1
mulberry outlet store
uggs outlet
cheap mlb jerseys
coach outlet
coach outlet
canada goose outle
polo ralph lauren
canada goose outle
kate spade outlet
tory burch outlet
ray ban sunglasses
ferragamo outlet
swarovski crystal
chrome hearts outlet
ugg boots
salomon shoes
soccer jerseys
nike shoes
mulberry bags
mulberry outlet
air max 1
michael kors outlet
true religion jeans
longchamp outlet
ugg outlet
coach outlet online
adidas wings
ugg boots
ugg outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ralph lauren pas cher
hermes belt
canada goose jackets
coach outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
canada goose outle
michael kors
michael kors handbags
christian louboutin outlet
mbt shoes
coach outlet online
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
michael kors outlet
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
true religion outlet
fitflops
ralph lauren polo
oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg cyber monday
mcm outlet
kate spade outlet
cleveland cavaliers jersey
michael kors outlet
ferragamo shoes
coach outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
christian louboutin shoes
michael kors
michael kors outlet
kate spade outlet
coach factory outlet
canada goose coats
ralph lauren sale
ugg outlet
coach outlet online
giuseppe zanotti outlet
ray bans
canada goose jackets
polo ralph lauren
tory burch outlet
chrome hearts
coach outlet
canada goose jackets
yeezy boost
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren polo
ysl outlet
ugg outlet
ralph lauren polo
ugg outlet
mulberry handbags
true religion outlet
true religion outlet
canada goose outlet
prada outlet
polo ralph lauren
nike outlet store
kate spade handbags
air max uk
canada goose uk
canada goose outlet
polo outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
michael kors outlet
tory burch shoes
nike free 5
coach outlet
longchamp handbags
fitflops
canada goose outle
ugg outlet
michael kors outlet online
cheap uggs
mulberry bags
ray ban sunglasses
ferragamo shoes
canada goose black friday
michael kors outlet
michael kors outlet
nike air max 2015
birkenstock sandals
pandora charms sale clearance
coach handbags
ray ban sunglasses
ralph lauren polo
coach outlet online
puma outlet
canada goose outlet
fitflops sale
fitflops sale clearance
nike trainers
canada goose coats
michael kors
ugg outlet
ugg boots
thomas sabo
air max 90
canada goose jackets
prada shoes
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
burberry outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
longchamp outlet
tods outlet
polo outlet
fitflops shoes
nike factory outlet
ed hardy clothing
oakley sunglasses
uggs on sale
ugg outlet
nike roshe
vans shoes
michael kors outlet clearance
christian louboutin uk
christian louboutin online
michael kors outlet
canada goose outlet
links of london
canada goose jackets
canada goose outlet
ralph lauren outlet
ugg outlet
michael kors factory outlet
polo shirts
canada goose outlet
true religion jeans
oakley sunglasses
coach handbags
true religion jeans
lakers jerseys
michael kors
canada goose uk
cheap uggs
cheap uggs
ugg boots
michael kors outlet online
ferragamo outlet
ralph lauren outlet
coach outlet online
ugg boots
burberry outlet
tory burch outlet
michael kors bags
mulberry handbags
true religion jeans
new balance shoes
michael kors outlet online
canada goose outlet
coach factory outlet
lacoste soldes
swarovski crystal
swarovski outlet
nike air max
adidas outlet store
michael kors outlet
coach factory outlet
canada goose coats
adidas nmd
true religion jeans
michael kors outlet online
ugg outlet
canada goose jackets
mulberry handbags
pandora jewelry
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
coach outlet
michael kors outlet online
air max 90
air max uk
soccer shoes
true religion uk
ugg outlet
mulberry sale
cheap jordans
cheap jerseys
longchamp handbags
coach factory outlet
uggs outlet
canada goose jackets
canada goose
ugg outlet
oakley sunglasses
cartier outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
true religion jeans
canada goose outle
coach outlet
longchamp handbags
swarovski crystal
coach outlet online
polo outlet
coach outlet
20170928lck
avatar #145
zhengjx2 2017. augusztus 23. 30 hozzászólás 5520.
zhengjx20170823
mulberry bags
true religion outlet
michael kors outlet
canada goose jackets
nike free running
ugg outlet online
canada goose outlet
mcm backpacks
yeezy boost
converse shoes sale
cheap oakley sunglasses
pandora bracelet
cazal outlet
nike outlet store online
coach outlet
nba jerseys
longchamp handbags
tory burch handbags
oakley sunglasses wholesale
kobe 9 elite
true religion uk
ralph lauren shirts
ugg outlet store
swarovski jewellery
polo outlet online
nike outlet online
cheap jordan shoes
ralph lauren uk
kd shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
cheap jordan shoes
chrome hearts online store
michael kors handbags
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
tory burch outlet
swarovski outlet
cheap oakley sunglasses
polo outlet store
polo ralph lauren
longchamp outlet
longchamp bags
ray ban sunglasses
adidas nmd
kobe shoes
mulberry handbags
burberry outlet sale
cheap jordans free shipping
coach outlet
soccer jerseys wholesale
true religion outlet
coach outlet online
true religion outlet
ugg boots clearance
polo ralph lauren outlet
burberry canada
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
ferragamo shoes
michael kors uk
fitflops uk
ferragamo shoes sale
polo ralph lauren
cheap nike shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
coach outlet
pandora outlet
mulberry handbags
cheap nfl jerseys
nike store uk
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
yeezy boost 350
oakley sunglasses sale
michael kors outlet online
coach outlet online
fitflops uk
michael kors outlet
coach outlet online
christian louboutin shoes
coach factory outlet
true religion jeans
fitflops
oakley sunglasses
true religion outlet store
coach outlet online
ugg boots outlet
lacoste pas cher
fitflops
nike roshe run
coach outlet
polo outlet
coach outlet online
canada goose parka
cheap jordans
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
fitflops sale clearance
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
true religion canada
cheap oakley sunglasses
coach outlet
jordan shoes
ugg boots outlet
uggs outlet
canada goose outlet
links of london jewellery
michael kors outlet
mulberry outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
prada outlet online
michael kors outlet online
longchamp handbags
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
ralph lauren uk
coach outlet
mulberry handbags
michael kors handbags outlet
mont blanc pens
max 90
coach outlet online
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet store
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags clearance
nfl jersey wholesale
coach outlet store
christian louboutin shoes
true religion jeans sale
tory burch outlet online
coach outlet
pandora outlet
cheap ray bans
uggs outlet
coach outlet online
cheap soccer jerseys
swarovski crystal
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
nfl jersey
cheap michael kors handbags
polo outlet stores
ralph lauren outlet
ralph lauren
ugg boots australia
polo outlet
pandora jewelry
ralph lauren polo
ecco outlet
new balance outlet
coach outlet store online
fitflops
christian louboutin sale
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet store
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
coach outlet
ugg outlet
vans outlet
adidas shoes
coach factory outlet
michael kors outlet store
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
pandora outlet
coach outlet online
canada goose outlet
mbt shoes outlet
coach outlet
canada goose uk
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
nike air max 90
nike trainers uk
oakley sunglasses sale
coach outlet online
tory burch outlet online
michael kors outlet online
michael kors handbags
coach outlet online
polo ralph lauren
ferragamo shoes
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren outlet stores
coach outlet store online
air max shoes
air max 90
swarovski uk
christian louboutin uk
mulberry bags
canada goose outlet online
oakley sunglasses wholesale
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
snapbacks wholesale
nike air max 90
lebron shoes
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren
ugg outlet online
oakley sunglasses
michael kors outlet
uggs outlet
michael kors outlet online
kate spade
michael kors outlet stores
canada goose jackets
cheap nba jerseys
canada goose jackets
nike uk store
coach outlet store online
michael kors outlet online
mulberry uk
coach outlet
fitflops sale clearance
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
coach handbags outlet
max 1
michael kors outlet clearance
nike trainers
mont blanc outlet
cheap oakley sunglasses
christian louboutin shoes
coach outlet
michael kors uk
nike shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet
michael kors outlet clearance
adidas nmd runner
ralph lauren?uk
supra shoes sale
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
cheap jordans for sale
swarovski crystal
coach outlet clearance
true religion jeans
michael kors outlet
uggs outlet
christian louboutin
canada goose outlet
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
nfl jerseys
camisetas futbol baratas
bottega veneta outlet online
coach factory outlet
mac tools
birkenstock shoes
nike air huarache
ralph lauren polo
coach outlet
kate spade outlet online
michael kors uk
adidas wings shoes
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin sale
polo ralph lauren
coach outlet online
lebron shoes
ray ban sunglasses uk
coach factory outlet
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet store online
cheap jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
prada outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online
ray ban sunglasses wholesale
canada goose outlet store
true religion jeans
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
canada goose outlet store
oakley sunglasses wholesale
reebok shoes
ralph lauren uk
air force 1 shoes
tods outlet online
polo outlet stores
christian louboutin outlet
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
coach outlet clearance
cheap ray bans
tory burch outlet online
ugg outlet stores
michael kors handbags
nike shoes for women
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
longchamp handbags
air max trainers
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
adidas shoes
cheap oakley sunglasses
canada goose
michael kors bags
nike roshe run
cheap jordans
pandora outlet
adidas outlet
nhl jerseys
longchamp outlet
ugg clearance
ralph?lauren?polo?shirts
nike blazer pas cher
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
michael kors outlet online
canada goose jackets
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
coach factory outlet
coach outlet online coach factory outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
adidas outlet
coach outlet online
pandora jewelery
mac outlet
nike outlet
michael kors outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
marc jacobs sale
coach outlet clearance
true religion outlet uk
mulberry handbags sale
ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
cheap jordan shoes
snapback hats
lacoste polo
coach outlet online
valentino shoes
coach factory outlet
snapbacks wholesale
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
cheap jordan shoes
true religion jeans outlet
nfl jerseys
hermes birkin bag
ralph?lauren
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose jackets for women
canada goose jackets men
ugg boots clearance
ugg boots outlet
michael kors outlet clearance
michael kors handbags outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
longchamp handbags
canada goose coats
air max 90
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
ed hardy outlet
pandora charms sale clearance
christian louboutin
ralph lauren outlet
ray bans
herve leger dresses
swarovski jewelry
mlb jerseys
michael kors handbags
lacoste shirts
kobe bryants shoes
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
polo outlet
ralph lauren outlet
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
coach outlet clearance
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
mbt shoes
burberry outlet store
los angeles lakers
salomon outlet
polo ralph lauren
coach outlet store online
kate spade uk
swarovski jewelry
uggs outlet
nike shoes uk
kate spade handbags
ray-ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
moncler coats
michael kors outlet clearance
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
tory burch outlet online
ralph lauren polo
canada goose jackets
true religion outlet
reebok shoes
michael kors outlet clearance
ugg outlet
coach outlet online
coach factory outlet
polo ralph lauren
canada goose outlet
christian louboutin sale
michael kors outlet online
coach outlet store online
ray ban wayfarer
ugg outlet store
michael kors canada
michael kors outlet online
foamposite shoes
kate spade uk
nike air max 1
uggs outlet
oakley sunglasses sale
michael kors outlet online
canada goose jackets
canada goose jackets
birkenstock shoes
nfl jersey wholesale
mbt shoes outlet
lacoste outlet
hermes belts
ugg outlet clearance
Nike Free shoes
michael kors outlet clearance
fred perry polo
uggs outlet
polo pas cher
puma shoes
coach outlet online
nike air huarache
ralph lauren outlet
coach factory outlet
prada sunglasses for women
true religion jeans
jerseys wholesale
soccer cleats
cleveland cavaliers jerseys
ugg outlet
coach outlet
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren outlet
adidas shoes
ugg boots clearance
coach factory outlet
canada goose outlet
hermes outlet store
polo ralph lauren outlet
roshe run
ray-ban sunglasses
coach outlet
kate spade handbags
coach outlet store online
michael kors outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet
ray ban sunglasses outlet
ugg boots outlet
tory burch sandals
hermes outlet
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
coach outlet online coach factory outlet
tory burch outlet stores
nike air max
coach factory outlet
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
coach outlet online
ray ban sunglasses
cheap football shirts
cheap ray ban sunglasses
ugg clearance
michael kors uk
oakley sunglasses wholesale
nba jerseys wholesale
pandora jewellery
michael kors outlet clearance
fitflops sale clearance
coach factory outlet
cheap uggs
adidas uk store
nike outle
longchamp outlet online
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
ray ban sunglasses outlet
chrome hearts outlet
nike shoes
ysl outlet online
ugg boots clearance
uggs outlet
ferragamo outlet
ugg outlet store
canada goose coats
uggs outlet
canada goose jackets
coach outlet online
ugg boots clearance
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
pandora charms
michael kors outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
mulberry outlet
prada outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
cheap ray ban sunglasses
burberry outlet store
coach outlet online
canada goose jackets on sale
polo outlet
canada goose coats
cheap jerseys wholesale
canada goose jackets outlet
michael kors outlet
nike shoes outlet
moncler sale
michael kors wallets for women
nike trainers
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
air max 90
coach outlet online
adidas shoes
coach factory outlet
air max 2015
ugg boots clearance
christian louboutin outlet
ugg outlet
nhl jerseys wholesale
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
polo ralph lauren outlet
ralph lauren
giuseppe zanotti shoes
Basketball Shoes
avatar #144
lcklck16 2017. július 25. 288 hozzászólás 1308.
20170725lck
kate spade
coach outlet store online
canada goose jackets
ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
nike shoes for women
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
longchamp outlet online
yeezy boost 350
supra shoes sale
michael kors outlet
rolex watches for sale
oakley sunglasses wholesale
kate spade uk
air max trainers
burberry outlet store
pandora charms
rolex uk
christian louboutin shoes
michael kors uk
snapbacks wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
pandora jewelry
ralph lauren outlet
tory burch outlet online
michael kors canada
cheap jordans for sale
michael kors uk
coach outlet
chrome hearts online store
polo ralph lauren outlet
prada outlet
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
sac louis vuitton pas cher
Basketball Shoes
michael kors handbags
birkenstock shoes
pandora outlet
ferragamo shoes
tory burch outlet online
nike outlet online
gucci outlet online
bottega veneta outlet online
louis vuitton outlet
mulberry outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
adidas shoes
nfl jersey wholesale
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph?lauren
lacoste pas cher
ralph lauren outlet
omega outlet
louis vuitton
michael kors outlet online
coach outlet store
michael kors outlet clearance
swarovski jewelry
cheap jerseys wholesale
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
true religion outlet
converse shoes sale
michael kors outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses wholesale
oakley sunglasses
coach outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet
gucci bags
snapbacks wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet online
michael kors outlet online
longchamp handbags
louis vuitton outlet online
michael kors outlet clearance
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
nike uk store
coach outlet
michael kors uk
louis vuitton outlet
canada goose jackets
mcm backpacks
gucci outlet online
coach outlet online
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
lacoste polo
ferragamo outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
canada goose outlet
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
christian louboutin shoes
chrome hearts outlet
true religion uk
canada goose outlet
burberry outlet sale
cartier outlet
christian louboutin shoes
pandora outlet
michael kors outlet online
coach outlet
louis vuitton
true religion outlet store
cartier watches for sale
ralph lauren outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet stores
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
mulberry handbags
canada goose coats
prada sunglasses for women
true religion jeans sale
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
canada goose outlet
snapback hats
nike outlet store online
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
gucci outlet online
tory burch handbags
instyler
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
michael kors handbags
swarovski jewellery
coach factory outlet
louis vuitton outlet
tory burch sandals
ralph lauren polo
prada outlet online
longchamp outlet
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
louis vuitton outlet online
jordan 4
coach outlet online
air force 1 shoes
coach outlet online
michael kors outlet stores
michael kors outlet clearance
nike air huarache
nike shoes outlet
cheap nba jerseys
coach outlet store online
louis vuitton
gucci outlet online
cheap jordan shoes
michael kors handbags
swarovski crystal
ralph lauren outlet
ray bans
canada goose outlet online
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap jordans
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
kate spade handbags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet stores
max 90
louis vuitton
ecco outlet
nike trainers uk
louis vuitton outlet stores
cheap ray ban sunglasses
hollister clothing store
louis vuitton
coach outlet online
nike roshe run
kobe bryants shoes
canada goose jackets
mulberry handbags sale
Nike Free shoes
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
coach outlet online
pandora bracelet
burberry canada
louis vuitton handbags
coach outlet
true religion outlet
nike air max
longchamp handbags
mac cosmetics sale
louis vuitton bags
coach outlet clearance
ray-ban sunglasses
coach factory outlet
pandora outlet
cheap oakley sunglasses
los angeles lakers
michael kors outlet online
polo ralph lauren
mizuno shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
louis vuitton outlet
salomon outlet
michael kors wallets for women
fitflops uk
polo ralph lauren outlet
ferragamo shoes
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
louis vuitton uk
michael kors outlet online
polo outlet
cheap soccer jerseys
christian louboutin sale
louis vuitton
coach outlet online
canada goose
hermes outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
ray ban wayfarer
herve leger dresses
oakley sunglasses
swarovski crystal
christian louboutin sale
coach handbags outlet
coach outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
nike air max 90
nike roshe run
nike store uk
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
juicy couture tracksuit
louis vuitton borse
canada goose outlet
kd shoes
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
michael kors outlet store
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
tods outlet online
kate spade handbags
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
nhl jerseys
true religion outlet
michael kors outlet
cazal outlet
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet
fitflops
cheap oakley sunglasses
hermes birkin bag
canada goose uk
polo outlet online
michael kors outlet clearance
true religion outlet
canada goose outlet store
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
polo outlet
gucci borse
kate spade uk
vans outlet
cheap oakley sunglasses
true religion canada
reebok shoes
ferragamo outlet
tory burch outlet stores
polo ralph lauren
lebron shoes
true religion outlet
rolex watches
swarovski outlet
mlb jerseys
nike trainers
nike air max 1
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
fitflops sale clearance
christian louboutin
cheap jerseys wholesale
hermes outlet store
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
kate spade outlet online
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nba jerseys
cheap ray ban sunglasses
pandora jewellery
louis vuitton outlet
polo outlet
adidas shoes
oakley sunglasses
fitflops
mlb jerseys
swarovski jewelry
michael kors handbags
coach outlet online coach factory outlet
mbt shoes outlet
mbt shoes outlet
coach factory outlet
foamposite shoes
new balance outlet
rolex watches
mulberry handbags sale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
mulberry uk
polo ralph lauren
nike shoes
coach factory outlet
canada goose jackets
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
cheap football shirts
adidas nmd runner
oakley sunglasses wholesale
nfl jersey
christian louboutin shoes
camisetas futbol baratas
louis vuitton
coach outlet
nike outlet
thomas sabo charms
birkenstock shoes
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
coach outlet
pandora charms sale clearance
cheap jordan shoes
coach outlet online
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
nike outle
prada outlet
cheap ray bans
nike shoes uk
valentino shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
coach outlet online
nba jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nfl jersey wholesale
louis vuitton outlet online
air max shoes
true religion jeans outlet
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
nfl jerseys
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
cheap jordans free shipping
coach outlet store online
ralph?lauren?polo?shirts
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
ralph lauren polo
true religion outlet uk
ralph lauren polo
oakley sunglasses wholesale
jordan shoes
gucci outlet store
cheap replica watches
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
hermes belts
cheap oakley sunglasses
swarovski uk
oakley sunglasses sale
air max 90
tory burch outlet online
cartier watches
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses uk
links of london jewellery
canada goose jackets
coach outlet online
fitflops
true religion jeans
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
rolex outlet
coach outlet clearance
coach outlet
michael kors outlet
adidas uk store
michael kors outlet clearance
cartier watches
polo outlet
mulberry handbags
ferragamo shoes sale
michael kors uk
ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
ferragamo shoes
canada goose outlet store
polo outlet stores
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer cleats
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
puma shoes
nike air huarache
coach factory outlet
marc jacobs sale
jerseys wholesale
nhl jerseys wholesale
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
mont blanc pens
mbt shoes
cheap nike shoes
cheap ray bans
fred perry polo
michael kors outlet online
christian louboutin uk
longchamp
nfl jerseys
polo ralph lauren outlet
roshe run
polo ralph lauren
adidas wings shoes
lacoste shirts
air max 2015
michael kors outlet clearance
true religion jeans sale
nike air max 90
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
coach outlet clearance
coach outlet
fitflops sale clearance
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
rolex watches outlet
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
mulberry outlet
louis vuitton handbags
mulberry bags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
nike shoes
adidas outlet
ralph lauren outlet stores
fitflops sale clearance
longchamp handbags
coach outlet online
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
kobe shoes
polo outlet store
ralph lauren
cartier watches for women
air max 90
ralph lauren outlet
cleveland cavaliers jerseys
coach outlet
true religion jeans
tory burch outlet
max 1
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet
coach factory outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
rolex orologi
reebok shoes
louis vuitton outlet store
kobe 9 elite
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
coach outlet online
adidas shoes
nike blazer pas cher
coach outlet
ray-ban sunglasses
louis vuitton
polo pas cher
burberry outlet store
ralph lauren?uk
nike trainers
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses sale
coach outlet
tory burch outlet online
michael kors outlet online
coach outlet
ed hardy outlet
christian louboutin
nike outlet store online
mont blanc outlet
cheap ray ban sunglasses
longchamp
true religion jeans
michael kors factory outlet
michael kors handbags
michael kors outlet online
adidas shoes
coach outlet
uggs outlet
michael kors outlet clearance
yeezy boost
gucci outlet
pandora jewelery
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
lacoste outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
coach outlet online
ralph lauren uk
air max 90
coach factory outlet
adidas outlet
coach outlet store online
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
soccer jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
lebron shoes
canada goose jackets
ralph lauren outlet
louis vuitton
coach outlet
nike free running
20170725lck
avatar #143
lcklck16 2017. július 25. 288 hozzászólás 1308.
20170725lck
kate spade
coach outlet store online
canada goose jackets
ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
nike shoes for women
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
longchamp outlet online
yeezy boost 350
supra shoes sale
michael kors outlet
rolex watches for sale
oakley sunglasses wholesale
kate spade uk
air max trainers
burberry outlet store
pandora charms
rolex uk
christian louboutin shoes
michael kors uk
snapbacks wholesale
cheap jordans
coach factory outlet
pandora jewelry
ralph lauren outlet
tory burch outlet online
michael kors canada
cheap jordans for sale
michael kors uk
coach outlet
chrome hearts online store
polo ralph lauren outlet
prada outlet
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
sac louis vuitton pas cher
Basketball Shoes
michael kors handbags
birkenstock shoes
pandora outlet
ferragamo shoes
tory burch outlet online
nike outlet online
gucci outlet online
bottega veneta outlet online
louis vuitton outlet
mulberry outlet
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet
michael kors outlet
adidas shoes
nfl jersey wholesale
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
oakley sunglasses wholesale
ralph?lauren
lacoste pas cher
ralph lauren outlet
omega outlet
louis vuitton
michael kors outlet online
coach outlet store
michael kors outlet clearance
swarovski jewelry
cheap jerseys wholesale
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
adidas nmd
true religion outlet
converse shoes sale
michael kors outlet clearance
cheap ray ban sunglasses
christian louboutin shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses wholesale
oakley sunglasses
coach outlet
polo ralph lauren outlet
coach outlet
gucci bags
snapbacks wholesale
ray ban sunglasses
ysl outlet online
michael kors outlet online
longchamp handbags
louis vuitton outlet online
michael kors outlet clearance
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
nike uk store
coach outlet
michael kors uk
louis vuitton outlet
canada goose jackets
mcm backpacks
gucci outlet online
coach outlet online
ralph lauren outlet
cheap nfl jerseys
lacoste polo
ferragamo outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
canada goose outlet
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
mulberry handbags
christian louboutin shoes
chrome hearts outlet
true religion uk
canada goose outlet
burberry outlet sale
cartier outlet
christian louboutin shoes
pandora outlet
michael kors outlet online
coach outlet
louis vuitton
true religion outlet store
cartier watches for sale
ralph lauren outlet
coach factory outlet
louis vuitton outlet stores
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
mulberry handbags
canada goose coats
prada sunglasses for women
true religion jeans sale
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
canada goose outlet
snapback hats
nike outlet store online
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
ugg outlet
gucci outlet online
tory burch handbags
instyler
air max 90
coach outlet online
michael kors outlet online
michael kors handbags
swarovski jewellery
coach factory outlet
louis vuitton outlet
tory burch sandals
ralph lauren polo
prada outlet online
longchamp outlet
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
louis vuitton outlet online
jordan 4
coach outlet online
air force 1 shoes
coach outlet online
michael kors outlet stores
michael kors outlet clearance
nike air huarache
nike shoes outlet
cheap nba jerseys
coach outlet store online
louis vuitton
gucci outlet online
cheap jordan shoes
michael kors handbags
swarovski crystal
ralph lauren outlet
ray bans
canada goose outlet online
ralph lauren uk
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
michael kors outlet store
coach outlet store online
cheap jordans
cheap oakley sunglasses
christian louboutin sale
kate spade handbags
oakley sunglasses wholesale
polo outlet stores
max 90
louis vuitton
ecco outlet
nike trainers uk
louis vuitton outlet stores
cheap ray ban sunglasses
hollister clothing store
louis vuitton
coach outlet online
nike roshe run
kobe bryants shoes
canada goose jackets
mulberry handbags sale
Nike Free shoes
coach outlet online coach factory outlet
coach outlet store online
coach outlet online
pandora bracelet
burberry canada
louis vuitton handbags
coach outlet
true religion outlet
nike air max
longchamp handbags
mac cosmetics sale
louis vuitton bags
coach outlet clearance
ray-ban sunglasses
coach factory outlet
pandora outlet
cheap oakley sunglasses
los angeles lakers
michael kors outlet online
polo ralph lauren
mizuno shoes
ralph lauren outlet
coach outlet store online
louis vuitton outlet
salomon outlet
michael kors wallets for women
fitflops uk
polo ralph lauren outlet
ferragamo shoes
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
louis vuitton uk
michael kors outlet online
polo outlet
cheap soccer jerseys
christian louboutin sale
louis vuitton
coach outlet online
canada goose
hermes outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses wholesale
ray ban wayfarer
herve leger dresses
oakley sunglasses
swarovski crystal
christian louboutin sale
coach handbags outlet
coach outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
nike air max 90
nike roshe run
nike store uk
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
juicy couture tracksuit
louis vuitton borse
canada goose outlet
kd shoes
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
michael kors outlet store
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
tods outlet online
kate spade handbags
ralph lauren shirts
michael kors outlet clearance
nhl jerseys
true religion outlet
michael kors outlet
cazal outlet
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet
fitflops
cheap oakley sunglasses
hermes birkin bag
canada goose uk
polo outlet online
michael kors outlet clearance
true religion outlet
canada goose outlet store
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
polo outlet
gucci borse
kate spade uk
vans outlet
cheap oakley sunglasses
true religion canada
reebok shoes
ferragamo outlet
tory burch outlet stores
polo ralph lauren
lebron shoes
true religion outlet
rolex watches
swarovski outlet
mlb jerseys
nike trainers
nike air max 1
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
fitflops sale clearance
christian louboutin
cheap jerseys wholesale
hermes outlet store
christian louboutin outlet
ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
kate spade outlet online
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nba jerseys
cheap ray ban sunglasses
pandora jewellery
louis vuitton outlet
polo outlet
adidas shoes
oakley sunglasses
fitflops
mlb jerseys
swarovski jewelry
michael kors handbags
coach outlet online coach factory outlet
mbt shoes outlet
mbt shoes outlet
coach factory outlet
foamposite shoes
new balance outlet
rolex watches
mulberry handbags sale
coach outlet online
michael kors outlet clearance
mulberry uk
polo ralph lauren
nike shoes
coach factory outlet
canada goose jackets
louis vuitton outlet
ferragamo outlet
cheap football shirts
adidas nmd runner
oakley sunglasses wholesale
nfl jersey
christian louboutin shoes
camisetas futbol baratas
louis vuitton
coach outlet
nike outlet
thomas sabo charms
birkenstock shoes
coach outlet online
polo ralph lauren outlet
christian louboutin shoes
coach outlet
pandora charms sale clearance
cheap jordan shoes
coach outlet online
christian louboutin sale
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
nike outle
prada outlet
cheap ray bans
nike shoes uk
valentino shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
coach outlet online
nba jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
nfl jersey wholesale
louis vuitton outlet online
air max shoes
true religion jeans outlet
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
nfl jerseys
polo ralph lauren
cheap jordan shoes
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
cheap jordans free shipping
coach outlet store online
ralph?lauren?polo?shirts
oakley sunglasses wholesale
longchamp outlet
ralph lauren polo
true religion outlet uk
ralph lauren polo
oakley sunglasses wholesale
jordan shoes
gucci outlet store
cheap replica watches
cheap jordan shoes
cheap oakley sunglasses
hermes belts
cheap oakley sunglasses
swarovski uk
oakley sunglasses sale
air max 90
tory burch outlet online
cartier watches
christian louboutin outlet
ray ban sunglasses uk
links of london jewellery
canada goose jackets
coach outlet online
fitflops
true religion jeans
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
rolex outlet
coach outlet clearance
coach outlet
michael kors outlet
adidas uk store
michael kors outlet clearance
cartier watches
polo outlet
mulberry handbags
ferragamo shoes sale
michael kors uk
ralph lauren
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
ferragamo shoes
canada goose outlet store
polo outlet stores
giuseppe zanotti shoes
oakley sunglasses
coach factory outlet
michael kors outlet online
soccer cleats
michael kors outlet online
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
puma shoes
nike air huarache
coach factory outlet
marc jacobs sale
jerseys wholesale
nhl jerseys wholesale
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses
mont blanc pens
mbt shoes
cheap nike shoes
cheap ray bans
fred perry polo
michael kors outlet online
christian louboutin uk
longchamp
nfl jerseys
polo ralph lauren outlet
roshe run
polo ralph lauren
adidas wings shoes
lacoste shirts
air max 2015
michael kors outlet clearance
true religion jeans sale
nike air max 90
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
coach outlet clearance
coach outlet
fitflops sale clearance
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
rolex watches outlet
oakley sunglasses sale
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
mulberry outlet
louis vuitton handbags
mulberry bags
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
coach outlet store online
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
nike shoes
adidas outlet
ralph lauren outlet stores
fitflops sale clearance
longchamp handbags
coach outlet online
oakley sunglasses sale
coach outlet clearance
kobe shoes
polo outlet store
ralph lauren
cartier watches for women
air max 90
ralph lauren outlet
cleveland cavaliers jerseys
coach outlet
true religion jeans
tory burch outlet
max 1
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet
coach factory outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
rolex orologi
reebok shoes
louis vuitton outlet store
kobe 9 elite
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
coach outlet online
adidas shoes
nike blazer pas cher
coach outlet
ray-ban sunglasses
louis vuitton
polo pas cher
burberry outlet store
ralph lauren?uk
nike trainers
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses sale
coach outlet
tory burch outlet online
michael kors outlet online
coach outlet
ed hardy outlet
christian louboutin
nike outlet store online
mont blanc outlet
cheap ray ban sunglasses
longchamp
true religion jeans
michael kors factory outlet
michael kors handbags
michael kors outlet online
adidas shoes
coach outlet
uggs outlet
michael kors outlet clearance
yeezy boost
gucci outlet
pandora jewelery
michael kors outlet clearance
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
coach factory outlet
louis vuitton outlet online
lacoste outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet
coach outlet online
ralph lauren uk
air max 90
coach factory outlet
adidas outlet
coach outlet store online
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
soccer jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
lebron shoes
canada goose jackets
ralph lauren outlet
louis vuitton
coach outlet
nike free running
20170725lck
avatar #142
2017-7-6
book, true religion jeans men a barbour jacket outlet piece hollister kids of nhl jerseys music, milwaukee bucks jerseys as timberland shoes long as uhren shop you replica watches feel mlb jerseys with coach factory outlet that verse, mcm backpack it ferragamo shoes notes tommy hilfiger outlet stores that longchamp curl nike air of swarovski jewelry tea will hilfiger online shop make nfl lions jerseys you coach outlet online feel cheap oakley at phoenix suns jersey this hollister time ray ban sunglasses outlet that nike factory they chrome hearts outlet are ralph lauren polo the montre femme most beautiful air max , the north face outlet the hollister online shop deutschland scenery bcbg max around nfl 49ers jerseys also jimmy choo because hermes birkin the sas jersey mood chi jerseys and nfl seahawks jerseys icing shop.coachfactory.com on oakley the plein outlet cake.Therefore, michael kors the nfl chiefs jerseys greatest thomas sabo uk tragedy nuggets jersey in converse outlet life nfl jerseys is michael kors handbags that ralph lauren they free run do swarovski crystal not oakley sunglasses know burberry online shop how imagination and nfl panthers jerseys vision, nfl raiders jerseys and coach outlet the oakley sunglasses cheap greatest vans happiness adidas shoes in ray ban outlet online life, north face it jimmy choo is nike mercurial because replica watches the philadelphia 76ers mood air max 2015 will kate spade outlet be nfl packers jerseys a hou jerseys thing chi flat iron of orlando magic jerseys beauty sublimation nfl cowboys jerseys to michael kors outlet online the nike air max 2014 most nfl steelers jerseys beautiful, lacoste enrich cheap true religion their marc jacobs outlet picture portland trail blazers jerseys of coach factory life ralph lauren outlet online in the prada outlet final new balance outlet analysis, nike air max people nfl falcons jerseys need michael kors a nfl jets jerseys brewing beautiful michael kors outlet online mood.So, red bottom shoes happy the north face outlet life, prada outlet that ferragamo is ralph lauren polos to burberry outlet understand new balance shoes meditation, ralph lauren nourishing puma online shop the nike roche run heart, watches with a mbt shoes sale beautiful air max 95 mood hermes bags to air max enlarge portrayed michael kors handbags delicate cheap jerseys ideas ray ban zonnebril into michael kors outlet broad nfl patriots jerseys mind, air max shoes have nike free run this, beats by dr dre we replica watches would pandora bracelet know brooklyn nets jerseys what bottega veneta is nfl titans jerseys beautiful, jordans for sale what softball bats is beautiful, ray ban sunglasses what nfl ravens jerseys is nfl jaguars jerseys transparent soul lunette ray ban pas cher the oklahoma city thunder happy.So ralph lauren outlet mind polo outlet store becomes nike huarache beautiful. iphone cases A replica handbags cup air jordans of giuseppe zanotti tea, indiana pacers jerseys we kate spade outlet online have nfl eagles jerseys intentions michael kors handbags to north face jackets product, mizuno running the under armour basketball shoes product burberry outlet online can chh jerseys offer oakley outlet online all adidas schuhe kinds red bottom shoes of www.tommyhilfiger.nl taste, ray ban outlet when north face the goods roshe runs to nfl saints jerseys the adidas tasteless, longchamp handbags but dsquared2 outlet also nike free run because adidas the coach bags outlet mind nfl dolphins jerseys and michael kors purses become heat jerseys fragrant nike shoes and toronto raptors jerseys beautiful.A air jordan shoes book, the vibram five fingers text rolex watches for sale is detroit pistons jerseys normal, when we coach outlet read, air max 1 and basketball shoes even barbour factory the michael kors blank nfl texans jerseys pages armani outlet of roshe run the ralph lauren book, ralph lauren empty nhl jerseys word, swarovski jewelry we pandora jewellery australia will air max find rolex watches just rayban the nike outlet right nike kind abercrombie of timberland shoes simple louboutin shoes gap swarovski to ray ban pas cher be treated, ray ban outlet because softball bats the ferragamo mood womens clothing of reebok the air max 90 reason, ray bans that oakley sbocco letters burberry handbags above carmelo anthony jersey They nfl rams jerseys are true religion beautiful burberry tracksuits time michael kors bags and bcbg max azria beautiful dal jerseys imagination.When oakley vault we nfl jerseys are puma shoes lonely, thomas sabo this time ralph lauren can oakley outlet online not michael kors be juicy couture clothings called michael kors bags the nfl bengals jerseys United louboutin shoes States, omega watches at nike this atl jerseys moment, coach purses factory if oakley sunglasses and cheap eyeglasses when coach factory outlet online we burberry hear burberry outlet a timberland femme song babyliss you boston celtics jerseys like, or nike shoes outlet make mont blanc a beautiful polo ralph lauren sad melody with retro jordans their burberry outlet online own nike.com out prada of hollister clothing the loneliness, ray ban even beats headphones if nike free run 5.0 he converse sneakers is rolex a north face musical converse shoes blind, oakley pas cher our mood mcm backpack will be hollister co a jordan lot of air jordan retro tenderness, ray bans which coach outlet store online is nike mercurial a versace shoes outlet combination michael kors outlet of longchamp outlet mood lal jersey and nike outlet state michael kors outlet of purses and handbags mind, giuseppe shoes which sacramento kings jerseys is wedding dress a air force kind mcm bags of tory burch beauty soft new balance penetration.Many true religion jeans outlet American vans shoes life tommy hilfiger outlet experiences, michael kors through burberry outlet the designer handbags seasons, air jordans look christian louboutin over swarovski online the coach outlet online flowers, cheap oakley sunglasses autumn chris paul jersey grass, scarpe hogan whether kate spade you ralph lauren factory store are salvatore ferragamo coming nfl browns jerseys from new balance the utah jazz jerseys bustling barbour jackets place, bottega bags or oakley sunglasses cheap walked nfl bills jerseys in air max schoenen silence ray ban place. pandora canada As ecco outlet store long tn requin pas cher as ralph lauren outlet online you chi hair take vans the coach outlet store mood, shoes outlet to woolrich clearance the fendi belts mountain nike turn nike roshe water, cheap michael kors through coach factory the michael kors handbags process cheap michael kors interesting, beautiful adidas mens things ray-ban sunglasses will supra footwear be cheap nba shoes sublimated longchamp black friday into nfl azcardinals jerseys the the north face most levis outlet store beautiful, roshe run the nfl buccaneers jerseys landscape oakley sunglasses cheap between michael kors outlet online sale light calvin klein underwear and roshe runs dark, ray ban wayfarer between asics the nfl colts jerseys heart warriors jersey can valentino shoes only longchamp taschen breed minnesota timberwolves jerseys a huarache beautiful designer handbags landscape, juicy couture the dsquared2 most fidget spinner beautiful tommy hilfiger outlet stores scenery cheap barbour jackets in true religion jeans women the nike soccer shoes heart.Whether mcm handbags you nfl chargers jerseys are long champ in adidas the michael kors outlet online sale downtown, kate spade outlet or exposure converse to pandora charms the coach outlet online canada valley, michael kors outlet online sale a timberland outlet cup memphis grizzlies jerseys of nike tea, christian louboutin a give ray ban sunglasses yourself oakley sunglasses a cheap nfl jerseys mood, burberry sale let asics gel the eyeglasses frames natural nfl redskins jerseys beauty longchamp handbags and nba jerseys soul, nfl vikings jerseys so nfl bears jerseys poetic even polo ralph lauren outlet more michael kors outlet online sale ethereal.We ralph lauren uk are ray ban outlet surrounded longchamp by hugo boss outlet many coach outlet of them ralph lauren polos have cleveland cavaliers such a rolex watches person: ray ban when adidas in michael kors outlet trouble northface you celine outlet online will marc jacobs always ray ban prezzi give you hermes outlet comfort salomon and relojes encouragement; nike shoes you celine bags always instyler ionic styler wanted michael kors purses to nike free run take nike air max the pandora charms time swarovski canada to dre beats say burberry outlet to oakley vault you hogan "believe in burberry outlet online yourself, you air yeezy shoes belong to oakley outlet online that washington wizards jerseys she oakley just true religion outlet has coach outlet store not burberry outlet store yet pandora appeared mlb jerseys but michael kors handbags also mcm backpack outlet "; coach outlet store you north face jackets lost ralph lauren online shop time polo ralph lauren with new balance canada you always hollister clothing store silent, nike.com she givenchy outlet online (he) will cheap hoodies make burberry handbags every effort air huarache to make prada handbags you nfl broncos jerseys happy; soccer shoes and ray ban wayfarer you're iphone 4s cases not burberry sale satisfied polo ralph lauren outlet online with hogan numerous louboutin shoes own mlb jerseys time nike free is michael kors canada always tommy hilfiger online inexplicable supra shoes think polo ralph of ed hardy him christian louboutin shoes (her), this prada shoes people nike canada around michael kors us barbour outlet is beats by dre nothing cheap oakley sunglasses more michael kors taschen than philipp plein your oakley sunglasses relatives, tommy hilfiger friends, coach factory or nike air max the mlb jerseys blue nike huarache Yan air max confidante, adidas even nfl giants jerseys the ralph lauren outlet roadside new orleans pelicans jerseys north face backpacks
avatar #141
lcklck16 2017. június 16. 288 hozzászólás 1308.
20170616lck
cheap soccer jerseys
ysl outlet online
louis vuitton outlet
hollister clothing store
ralph lauren
cheap jordans for sale
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
thomas sabo charms
canada goose coats
gucci outlet online
mbt shoes outlet
burberry outlet sale
cheap ray ban sunglasses
adidas uk store
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
tory burch outlet online store
cartier watches
roshe run
nike store uk
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet stores
polo outlet store
coach factory outlet
mizuno shoes
Nike Free shoes
ralph lauren outlet
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
reebok shoes
longchamp handbags
christian louboutin shoes
puma shoes
mulberry handbags sale
ralph lauren
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses wholesale
pandora outlet
ray ban sunglasses outlet
louis vuitton uk
ray bans
los angeles lakers
rolex outlet
coach outlet store online
coach outlet online
mulberry bags
bottega veneta outlet online
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton outlet online
coach outlet online
prada outlet online
cheap ray bans
coach factory outlet
true religion jeans
coach outlet
longchamp handbags
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
rolex orologi
lacoste shirts
cheap ray ban sunglasses
nike shoes
camisetas futbol baratas
giuseppe zanotti shoes
true religion uk
valentino shoes
coach outlet clearance
michael kors outlet
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
adidas nmd runner
ferragamo shoes
christian louboutin
coach outlet online
christian louboutin shoes
burberry outlet store
ralph lauren uk
louis vuitton handbags
soccer cleats
polo outlet
michael kors outlet online
ralph lauren?uk
louis vuitton
coach outlet store online
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ed hardy outlet
nike air huarache
michael kors outlet online
ralph lauren
polo ralph lauren
coach outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
birkenstock shoes
polo ralph lauren outlet
nike shoes uk
coach outlet online
kate spade uk
ray ban sunglasses wholesale
cartier watches
gucci borse
michael kors outlet
adidas wings shoes
burberry canada
michael kors outlet
michael kors handbags outlet
ray ban wayfarer
kate spade uk
nike free running
nike air max 1
michael kors outlet clearance
omega outlet
converse shoes sale
christian louboutin outlet
michael kors uk
tory burch outlet online
new balance outlet
cheap mlb jerseys
louis vuitton
jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
vans outlet
ralph lauren outlet stores
michael kors outlet
adidas shoes
nike air max 90
cleveland cavaliers jerseys
louis vuitton outlet
michael kors handbags
gucci bags
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
fitflops uk
cheap nfl jerseys
cheap ray ban sunglasses
true religion outlet
air max 90
mulberry outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet
gucci outlet store
pandora outlet
burberry outlet store
ralph lauren polo
polo outlet stores
polo ralph lauren
nike uk store
mont blanc outlet
coach outlet store online
oakley sunglasses sale
michael kors outlet online
yeezy boost 350
hollister shirts
longchamp
true religion outlet uk
coach outlet
fitflops
mbt shoes
true religion outlet
mulberry uk
louis vuitton outlet stores
michael kors outlet online
nike trainers
michael kors outlet
rolex uk
mlb jerseys
ecco outlet
birkenstock shoes
fitflops sale clearance
coach outlet
max 1
cheap jordans
canada goose uk
reebok shoes
rolex watches
uggs outlet
oakley sunglasses wholesale
jordan 4
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
swarovski jewelry
polo outlet online
coach outlet online
michael kors uk
coach outlet store online
polo outlet stores
adidas shoes
nike blazer pas cher
nike roshe run
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
fitflops
michael kors handbags
snapbacks wholesale
coach outlet
christian louboutin shoes
polo ralph lauren outlet
polo pas cher
cazal outlet
mcm backpacks
canada goose
nike outlet online
cheap nike shoes
swarovski crystal
christian louboutin sale
ferragamo outlet
oakley sunglasses
louis vuitton
cheap oakley sunglasses
pandora jewelry
coach factory outlet
coach outlet
gucci outlet online
ray-ban sunglasses
polo ralph lauren
nike shoes
ray ban sunglasses
hermes outlet
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton handbags
nike trainers uk
canada goose outlet
swarovski crystal
longchamp outlet
nhl jerseys wholesale
ferragamo shoes
coach outlet clearance
michael kors outlet clearance
kd shoes
cartier watches for sale
michael kors outlet
longchamp outlet online
ralph lauren uk
fitflops sale clearance
michael kors outlet
christian louboutin uk
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
supra shoes sale
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
nike air max 90
cheap oakley sunglasses
coach outlet
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
hermes belts
coach outlet clearance
coach outlet online
true religion jeans outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
air max 90
yeezy boost
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
coach outlet online
michael kors outlet online
michael kors outlet
coach outlet online
oakley sunglasses
coach factory outlet
louis vuitton borse
air max 90
longchamp outlet
gucci outlet online
coach outlet clearance
louis vuitton
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
swarovski outlet
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
michael kors outlet clearance
kobe 9 elite
fitflops
nba jerseys
cheap ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
prada outlet
air max 90
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
polo shirts
mont blanc pens
swarovski uk
coach outlet
louis vuitton outlet online
adidas shoes
adidas shoes
polo ralph lauren
fitflops sale clearance
nfl jersey wholesale
chrome hearts outlet
hermes birkin bag
cheap jerseys wholesale
true religion jeans sale
nike trainers
louis vuitton outlet store
cheap nba jerseys
coach outlet clearance
cheap oakley sunglasses
tory burch outlet
louis vuitton uk
nike outlet store
ray-ban sunglasses
polo outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
louis vuitton
salomon outlet
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
true religion canada
cartier outlet
cheap football shirts
louis vuitton
michael kors outlet stores
longchamp
coach outlet online
snapback hats
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet online
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
marc jacobs sale
coach outlet
polo ralph lauren outlet
prada outlet
oakley sunglasses sale
michael kors handbags
coach outlet
polo outlet
tory burch outlet online
nba jerseys wholesale
coach outlet
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
mac cosmetics sale
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
true religion jeans
michael kors wallets for women
gucci outlet
michael kors outlet online
coach outlet online
coach outlet store
ugg outlet
lebron shoes
ralph lauren uk
lacoste outlet
louis vuitton
ralph?lauren
michael kors outlet store
michael kors outlet store
cheap jordan shoes
pandora charms
coach outlet store online
jerseys wholesale
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
michael kors uk
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags clearance
louis vuitton outlet stores
snapbacks wholesale
gucci outlet online
christian louboutin outlet
nike air huarache
michael kors outlet clearance
coach outlet store online
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
true religion outlet
air force 1 shoes
louis vuitton
michael kors outlet clearance
christian louboutin
tory burch outlet online
coach outlet store online
cheap jordans
pandora charms sale clearance
kate spade handbags
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren
ralph lauren outlet
herve leger dresses
christian louboutin sale
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
mlb jerseys
louis vuitton outlet
coach outlet online coach factory outlet
pandora outlet
nike shoes for women
mbt shoes outlet
mulberry handbags
fitflops uk
coach outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
rolex watches
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo outlet
michael kors outlet online
links of london jewellery
instyler
ralph lauren polo
fred perry polo
polo ralph lauren
adidas nmd
max 90
ferragamo shoes sale
ralph lauren outlet
nfl jersey
louis vuitton outlet
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
sac louis vuitton pas cher
cartier watches for women
michael kors canada
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
michael kors handbags
adidas outlet
tods outlet online
tory burch outlet online
coach factory outlet
swarovski jewellery
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
true religion outlet
coach factory outlet
coach outlet online
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
louis vuitton
ferragamo outlet
ralph lauren shirts
coach handbags outlet
mulberry handbags sale
true religion jeans
kate spade outlet online
christian louboutin shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online
ferragamo shoes
nfl jersey wholesale
mulberry handbags
oakley sunglasses sale
kate spade handbags
ralph lauren polo
juicy couture tracksuit
michael kors outlet online
cheap replica watches
pandora jewellery
kate spade
louis vuitton outlet
nfl jerseys
nike roshe run
polo ralph lauren
air max 2015
michael kors uk
coach outlet online coach factory outlet
nfl jerseys
kobe bryants shoes
foamposite shoes
ray ban sunglasses uk
nike outlet store online
kobe shoes
polo ralph lauren
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans free shipping
prada sunglasses for women
ralph?lauren?polo?shirts
adidas outlet
nike air max
cheap ray bans
uggs outlet
canada goose outlet online
hermes outlet store
coach outlet
rolex watches for sale
coach outlet store online
pandora outlet
coach outlet
coach outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses sale
coach outlet
polo outlet
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
longchamp handbags
coach factory outlet
cheap nfl jerseys
fitflops sale clearance
chrome hearts
nhl jerseys
Basketball Shoes
cheap oakley sunglasses
rolex watches outlet
cheap jerseys wholesale
coach outlet online
soccer jerseys wholesale
ray ban sunglasses uk
tory burch outlet online
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses
coach outlet online
michael kors outlet clearance
tory burch outlet stores
polo ralph lauren
coach outlet
lebron shoes
michael kors outlet clearance
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
coach outlet
ralph lauren outlet
michael kors factory outlet
20170616lck
avatar #140
whn 2017. május 28. 190 hozzászólás 1810.
Time nike Air Max Plaza is michael kors canada not michael kors purses fair. michael kors Every wedding dresses time instyler I armani shoes outlet look michael kors back, I barbour jackets hide in nike outlet the givenchy handbags depths dallas mavericks jerseys of hollisterco dreams and adidas canada seasons, chaussure timberland that no pandora charms see, michael kors outlet online sale you toms outlet can burberry sale not asics miss. Winter pandora nights air force tend to nike roche run be much cold handbags outlet in nike roshe the swarovski crystal daytime. I nike mercurial remember one michael kors purses afternoon, titans nfl jersey after air max 2015 the prada sunglasses end giuseppe zanotti sneakers of ray-ban sunglasses the last ecco outlet online class, cheap clothes and lions nfl jersey students new balance outlet out of pandora uk the oakley classroom, nike shoes outlet eyes tommy hilfiger and true religion jeans women the converse place, coach purses factory is ralph lauren outlet online already polo ralph lauren a nike air force black versace clothes country. nba jersey In adidas the jaguars nfl jersey face of raiders nfl jersey such ray ban sunglasses outlet a longchamp handbags scene, jordans can boston celtics only air jordans reluctantly hilfiger outlet shook his air max 90 head: "the night, jimmy choo outlet come so chargers nfl jersey fast." However, hollister students ralph lauren polos have true religion jeans men a prior notice, greeted christian louboutin first to north face leave. I walk dsquared2 outlet alone discount shoes on prada outlet the michael kors handbags campus, hugo boss clothes perhaps north face because of dre beats instinctive reebok resistance san antonio spurs jersey to kings jersey cold nike outlet store invasion, veneta I hermes birkin bag chose longchamp to cheap mlb jerseys head ray ban down, only hogan to nike air huarache listen tory burch shoes to nike canada the adidas online ears free run around the ray ban black friday rush atlanta hawks jersey passing timberwolves jersey by chi flat iron the jordan jerseys lingering trail blazers jersey sound. roshe A nike shoes burst wizards jersey of lunette oakley brittle dsquared2 jeans and air jordan shoes naughty michael kors laughter hilfiger online shop out calvin klein underwear of browns nfl jersey time tory burch handbags in michael kors purses their supra shoes own omega watches left ear, barbour jackets suddenly puma sneakers miss those who have appeared tommy hilfiger in nike free run their ralph lauren black friday own hilfiger outlet old burberry time. polo ralph lauren outlet And louboutin outlet then ray ban silently watches canada tell air max myself, nike free my nike air max side ipad mini cases no longer nike outlet have them, air max and tommy hilfiger now celine bags still coach outlet alone vans shoes in occhiali ray ban a. swarovski Is grizzlies jersey not the time to oakley canada settle coach outlet canada us first, toms shoes and buccaneers nfl jersey then cheap mlb jerseys confuse cheap jerseys us. cheap oakley sunglasses So many lacoste outlet online people nike huaraches come and michael kors bags gone, michael kors handbags how chrome hearts store many baseball bats times ralph lauren online are chi hair gentle texans nfl jersey through. oakley vault I occhiali oakley admit five finger shoes that coach factory outlet online I coach store online am vans a eagles nfl jersey nostalgic rolex replica person, mbt mens shoes always michael kors in new balance a lot eyeglasses stores of outdated tn pas cher time to adidas miss oakley sunglasses outlet them, mcm handbags think oakley vault they fake rolex had coach bags to coach handbags accompany hollisterco me through cheap michael kors those ralph lauren long juicy couture days. adidas Sometimes can rolex watches not ray ban help mont blanc but plein outlet ridicule, knicks jersey what benefits you broncos nfl jersey have, dwyane wade jersey so horloges often levi's jeans miss toms shoes them, nike air max 2014 maybe ralph lauren outlet online some of them simply rams nfl jersey did designer handbags not remember nike air max you, chiefs nfl jersey and ralph lauren even longchamp black friday some bottega veneta only cowboys nfl jersey in michael kors the michael kors outlet online holiday the north face outlet remember lunette ray ban to rockets jersey forward dolphins nfl jersey a orlando magic jersey blessing nike free run 5.0 message nike air huarache to tory burch handbags you. In cheap oakley sunglasses the azcardinals nfl jersey hurry michael kors handbags of north face outlet their ralph lauren uk hue, toms shoes outlet whether I celine black friday have tommy hilfiger been marc jacobs left salvatore ferragamo to mcm handbags outlet carelessly. cheap true religion I bcbg max still true religion remember michael kors outlet that huarache they prada shoes have oakley long redskins nfl jersey forgotten. ralph lauren factory store If polo ralph lauren outlet online so, hogan outlet then long champ time, burberry outlet online you raptors jersey are north face not louboutin outlet fair. coach handbags Time ray bans is michael kors ruthless. jazz jersey Memory, kate spade outlet online perhaps michael kors handbags it cheap jerseys is longchamp outlet time-bound, cheap nhl jerseys and hollister often new orleans pelicans can 49ers nfl jersey not ray ban sonnenbrillen wait swarovski canada for kobe bryant jerseys us bcbg max azria to remember north face it, omega watches quietly kate spade outlet online disappear toms shoes in michael kors outlet the ferragamo shoes silent beats by dr dre time. Before, ferragamo shoes often flaunt vans their bengals nfl jersey own memories indoor soccer shoes of clippers jersey how coach outlet online good; philipp plein clothing and now, swarovski jewelry more is to play a beats audio role pandora schmuck with kate spade bags amnesia. michael kors outlet For example, adidas outlet I mcm handbags forgot the toms shoes outlet dream denver nuggets jersey done longchamp outlet last north face backpacks night, salomon do not remember prada handbags the nike air max plot, pandora jewelry even if cheap true religion the dream of mizuno running endless longchamp thoughts, ralph lauren polo wake mcm bags up northface and hollister kids can hogan women shoes not find michael kors taschen a polo ralph lauren trace of the beats by dr dre connection. thomas sabo Sometimes, timberland shoes the pacers jersey memory coach factory faded too knockoff handbags quickly, burberry handbags outlet so aktienkurse adidas there are supra footwear a lot handbags outlet of barbour outlet online things, air max my new balance canada mind is coach outlet sale a blur, jimmy choo shoes need ray ban sunglasses to under armour curry spend oakley sunglasses outlet long air max one thinking to remember completely; babyliss pro for ray ban outlet example, oakley sunglasses I omega think michael kors outlet online a nike air max 2014 lot barbour jackets of cheap glasses people, max shoes but can not charlotte hornets jerseys remember iphone 5 cases the patriots nfl jersey year packers nfl jersey The nike air yeezy classroom jordan in fossil uhren the playground burberry handbags on juicy couture outlet the way home seahawks nfl jersey in the different basketball shoes moments, nba jersey each ferragamo said coach store the nike most converse sneakers sincere nike roshe and mcm bags most ray ban simple words. ray bans Sometimes, cheap nhl jerseys time jets nfl jersey is burberry handbags outlet so oakley sunglasses ruthless, prada it does ralph lauren not care air jordan retro about your bills nfl jersey care, louboutin uk even if converse we want swarovski online to p90x try burberry outlet to cheap ray ban save, softball bats even burberry handbags if ray ban wayfarer we want kevin durant jersey to cheap barbour jackets hold jerseys from china hard, those ralph lauren outlet who kids hoodies are coach store outlet cherished polo ralph by ralph lauren outlet online their katespade own cheap oakley things hollister co will cheap nike shoes still red bottoms leave. new balance shoes No, no pandora trace nike tracksuits of burberry outlet store nostalgia. ray ban outlet Do not know panthers nfl jersey when, I burberry sale also nike air max become a thomas sabo stingy jordans man nba jerseys with the roshe runs time longchamp Looking burberry at michael kors those ray ban outlet online in the north face the address cheap oakley sunglasses book, giants nfl jersey no longer have brooklyn nets jersey the burberry sale urge adidas outlet to dial nike immediately, fendi bags do oakley not nfl jerseys want to asics gel take the initiative to coach outlet online send christian louboutin shoes a nike concern tory burch outlet and ask nike them replica rolex if toms.com the current air max 90 life nike is oakley sunglasses outlet good. ravens nfl jersey I ralph lauren online shop am afraid to see, michael kors outlet online not north face jackets between the ralph lauren outlet two coach factory outlet friends vikings nfl jersey hurt falcons nfl jersey each hollister other, hermes but cheap jordans each coach handbags outlet other phoenix suns for golden state warriors jerseys a cavaliers jerseys long puma online time coach black friday people converse shoes suddenly saints nfl jersey did nike.com not true religion outlet contact, like air max strangers roshe run do oakley sunglasses not ray ban sunglasses outlet like. cartier montres I colts nfl jersey can not cheap michael kors stand ed hardy the woolrich mens jackets cruel replica rolex process, swarovski jewelry because nike mercurial I oakley sunglasses cheap can louboutin not understand marc jacobs the giuseppe shoes original as bucks jersey if soccer shoes implanted bones michael kors bags blood burberry sale intimacy, steelers nfl jersey how will toms shoes become ralph lauren the future coach factory online forget philadelphia 76ers jerseys the valentino two hermes bags indifference. bears nfl jersey Now new balance the burberry friendship ray ban outlet is michael kors black friday always greener timberland boots in the michael kors old oakley black friday repertoire red bottom shoes staged cheap jerseys everywhere. Time, hellotimberland outlet
avatar #139
dongdong8 2017. május 27. 574 hozzászólás 688.
north face
kate spade outlet
longchamp outlet
adidas originals
vans store
oakley sunglasses
michael kors handbags
nike running shoes
stan smith adidas
tory burch flats
hermes birkin bag
oakley sunglasses wholesale
nike outlet
ed hardy
ralph lauren outlet
coach outlet online
ray ban aviators
nfl jerseys wholesale
adidas trainers uk
ray ban sunglasses cheap
ralph lauren polo outlet
tory burch
christian louboutin shoes
chelsea jersey
cheap jordans
christian louboutin sale
ralph lauren
nike outlet
pandora jewelry
nike air force 1
christian louboutin outlet
true religion
polo ralph lauren
christian louboutin sale
michael kors handbags
converse outlet
coach outlet online
michael kors handbags
cheap snapbacks
oakley vault
true religion outlet
cheap oakley sunglasses
prada shoes
burberry outlet
michael kors handbags
adidas nmd
manolo blahnik shoes
nike sb
polo ralph lauren
adidas trainers
yves saint laurent handbags
michael kors handbags outlet
michael kors outlet
replica watches
salomon shoes
valentino boots
pandora jewelry
polo ralph lauren outlet
kobe shoes
christian louboutin shoes
longchamp handbags
oakley sunglasses
adidas outlet
nfl jerseys cheap
supra shoes
ralph lauren outlet
lebron james shoes
coach outlet
fitflops sale clearance
nfl jerseys
nike outlet
michael kors outlet online
michael kors handbags
hermes belt outlet
michael jordan shoes
ralph lauren polo shirts
true religion sale
le coq sportif
polo ralph lauren
michael kors handbags outlet
hermes bags
under armour
air jordan
coach factory outlet
ralph lauren shirts
longchamp handbags
longchamp sac
ed hardy clothing
pandora bracelet
pandora charms
calvin klein
coach canada
ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
vans shoes
mbt shoes
polo ralph lauren
hermes bags
reebok shoes
nike mercurial victory
lebron 14 shoes
christian louboutin uk
michael kors outlet
louis vuitton outlet
converse shoes
polo ralph lauren outlet
cheap jordans
adidas shoes
birkenstock sandals
coach factory outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors handbags
coach wallets
michael kors outlet
mcm outlet
michael kors outlet online
oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
adidas originals
vans shoes
air jordan shoes
jordan shoes
coach purses
michael kors outlet
hermes handbags
birkenstock outlet
adidas ultra boost
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
adidas outlet
mcm bags
coach outlet
nike roshe
ray ban canada
michael kors handbags
coach outlet
prada handbags
adidas football boots
prada outlet
manchester united jersey
cheap nhl jerseys
nike air max 2016
kate spade handbags
michael kors outlet online
coach factory outlet
michael kors handbags
michael kors handbags
nike huarache
coach handbags
nike cortez
ralph lauren
pandora uk
christian louboutin outlet
michael kors outlet online
lebron 13
polo shirts
ray ban sunglasses outlet
coach outlet
polo ralph lauren
ralph lauren shirts
michael kors tote handbags
nike air max
cheap jordan shoes
adidas yeezy
vans shoes
clarks shoes
michael kors bags
columbia sportswear outlet
ugg boots
supra shoes
michael kors
columbia shoes
coach handbags
ferragamo shoes
oakley sunglasses
coach factory outlet
ray ban eyeglasses
fred perry polo
adidas nmd
red bottom shoes
oakley sunglasses wholesale
christian louboutin
new balance outlet
fitflops
le coq sportif chaussures
salvatore ferragamo
nike free run
polo ralph lauren
ray ban sunglasses outlet
the north face outlet
coach outlet
oakley sunglasses
coach factory outlet
true religion uk
kobe 12 shoes
adidas originals superstar
adidas yeezy boost 350
nike outlet
burberry sale
adidas outlet
kate spade handbags
ecco shoes
gucci shoes
converse shoes
coach factory outlet
coach factory
puma shoes
oakley sunglasses wholesale
mlb jerseys cheap
coach outlet online
mlb jerseys
cheap jerseys
valentino sandals
fitflops sale clearance
levi's jeans
pandora rings
nike roshe
louboutin paris
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
nike trainers
true religion
coach factory outlet
christian louboutin pumps
kevin durant shoes
oakley vault
asics shoes
nike roshe run
adidas yeezy 350 v2
vans shoes
coach outlet
clarks shoes
christian louboutin outlet online
jordan outlet
oakley sunglasses outlet
fitflops
mac cosmetics
nba jerseys
nike air max
pandora jewelry
ray ban sunglasses
michael kors handbags
true religion
michael kors outlet
reebok shoes
mont blanc pens
birkenstock sandals
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren outlet
oakley sunglasses outlet
coach outlet
michael kors outlet online
true religion
adidas stan smith
polo ralph lauren
air jordan shoes
yeezy boost 350 v2
jordans
columbia outlet
burberry outlet online
air jordan 14
coach factory outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ugg boots
tory burch outlet
prada handbags
new balance
nike tiempo legend
michael kors
nike outlet
mlb jerseys wholesale
coach outlet
michael kors outlet
fitflop shoes
michael kors uk
kobe bryant shoes
adidas neo
oakley sunglasses
red bottom shoes
mizuno running shoes
burberry handbags
true religion jeans
adidas adizero f50
coach outlet store online
adidas yeezy 350 boost
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses wholesale
coach factory online
converse outlet
michael kors handbags
mbt shoes
mont blanc pens
ray ban wayfarer
ralph lauren
coach factory outlet online
adidas shoes
ferragamo belt
birkenstock outlet
fitflops uk
clarks outlet
the north face
ray ban sunglasses uk
coach outlet
true religion jeans
adidas nmd r1
prada outlet
nike blazer shoes
polo ralph lauren outlet
kate spade sale
michael kors outlet clearance
cheap jordans
adidas nmd
adidas yeezy boost 350 v2
ray ban sunglasses outlet
ferragamo shoes
cheap nfl jerseys
ray ban sunglasses
kd 9 shoes
columbia sportswear outlet
christian louboutin uk
hermes outlet
michael kors outlet
vibram fivefingers
coach factory online
nike running trainers
adidas zx flux
prada outlet online
nike air max uk
prada bags
michael kors
adidas nmd xr1
kate spade
christian louboutin outlet
coach factory outlet
salvatore ferragamo outlet
cheap jordans
burberry outlet
christian louboutin outlet
pandora outlet
michael kors handbags
north face outlet
tory burch outlet
nike air max 2017
michael kors canada
fitflops outlet
nike air max 2017
michael kors canada
mlb jerseys
adidas superstar
ysl handbags
oakley vault
nike roshe run
the north face
nhl jerseys
new balance sneakers
coach outlet
nike air max uk
kate spade outlet
coach outlet store online
under armour outlet
louis vuitton
longchamp handbags
michael kors tote bag
nike air max
cheap pandora jewelry
adidas yeezy boost 350
nike huarache
polo ralph lauren
cheap nfl jerseys
coach factory outlet
cat boots
michael kors bags
tory burch outlet
longchamp outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose sale
20175.28wengdongdong
avatar #138
2016-5-11 xiaozheng6666
ugg outlet
air jordan 4
oakley sunglasses for men
christian louboutin outlet
longchamp outlet store
nhl jerseys
coach outlet
polo ralph lauren
coach outlet
coach outlet online
canada goose outlet
asics running shoes
cheap jordans
adidas yeezy shoes
cheap oakley sunglasses
asics shoes
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
yeezy boost
ugg boots
true religion jeans sale
christian louboutin outlet
michael kors handbags
coach outlet online
kate spade outlet
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet
canada goose
kate spade outlet store
michael kors outlet
longchamp handbags
polo outlet
yeezy boost 350
lebron james shoes
mlb jerseys wholesale
longchamp outlet
ralph lauren outlet
longchamp outlet
pandora outlet
cheap jordans
michael kors outlet
cheap jordans
oakley sunglasses wholesale
polo ralph lauren
michael kors outlet
canada goose outlet
ed hardy outlet
coach factory outlet
valentino outlet
nike shoes
cheap mlb jerseys
canada goose outlet
lacoste polo shirts
fred perry polo
oakley sunglasses
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
coach factory outlet online
oakley sunglasses
oakley sunglasses
mbt shoes
kate spade outlet store
polo ralph lauren
michael kors outlet online
christian louboutin shoes
fred perry clothing
mont blanc outlet
ralph lauren polo
polo ralph lauren outlet online
michael kors outlet clearance
prada outlet store
lebron shoes
coach factory outlet
michael kors outlet
mlb jerseys
ralph lauren shirts
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
nike shoes
cheap oakley sunglasses
air jordan retro
mlb jerseys
mont blanc pens
canada goose outlet
ralph lauren
nike shoes outlet
coach outlet
cheap ugg boots
kate spade handbags
kate spade handbags
michael kors outlet clearance
mbt shoes outlet
cheap jordans
fitflop sandals
polo ralph lauren
yeezy boost
coach factory outlet
nike outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
mulberry bags
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
mlb jerseys
true religion jeans
adidas nmd r1
coach factory outlet
ray ban sunglasses on sale
cheap oakley sunglasses
adidas yeezy
michael kors handbags
adidas yeezy shoes
cheap ray ban sunglasses
true religion jeans
kate spade outlet
nfl jerseys
cheap ray bans
coach outlet online
oakley sunglasses
cheap ray bans sunglasses
ugg boots
canada goose jackets
canada goose outlet
oakley sunglasses
polo shirts
michael kors outlet
ralph lauren polo shirts
coach outlet online
nike shoes
pandora outlet store
cheap nike shoes
oakley sunglasses wholesale
pandora jewelry
adidas outlet online
fitflops sale clearance
canada goose jackets
lacoste outlet
ralph lauren outlet
birkenstock outlet
canada goose jackets
mont blanc
fred perry outlet
fred perry polo
nike outlet store
hermes outlet
valentino outlet
oakley sunglasses wholesale
ray ban sunglasses
ralph lauren uk
michael kors outlet store
nike shoes for women
nba jersey
mont blanc pens
hermes outlet
coach outlet clearance
ray ban sunglasses
ralph lauren shirts
michael kors outlet
uggs outlet
pandora charms
valentino outlet store
prada outlet
cheap jordan shoes
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet
polo ralph lauren
fitflops sale
christian louboutin outlet
cheap mbt shoes
coach outlet online
michael kors outlet
christian louboutin shoes
ralph lauren polo
mulberry handbags
mcm backpack
polo outlet
true religion outlet
polo outlet
air jordan 4 retro
mont blanc pens
polo ralph lauren pas cher
nike shoes outlet
nike shoes
ralph lauren uk
coach outlet
ray ban pas cher
lunette ray ban
mont blanc outlet
ralph lauren outlet
cheap ray ban sunglasses
ralph lauren uk
adidas shoes for women
michael kors outlet
canada goose outlet
ray ban sunglasses outlet
adidas outlet
ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
mont blanc pens
pandora outlet
prada outlet store
adidas shoes
valentino shoes
michael kors outlet
true religion outlet
michael kors outlet clearance
ralph lauren uk
christian louboutin uk
kate spade handbags
christian louboutin
cheap uggs
coach factory outlet
coach factory outlet
coach factory outlet
oakley sunglasses
cheap nike shoes
coach factory outlet
michael kors outlet clearance
prada outlet
michael kors outlet
polo ralph lauren
oakley sunglasses
nike outlet
fitflops sale
christian louboutin
air jordan shoes
hermes belts outlet
cheap ugg boots
coach factory outlet
mcm outlet
mont blanc outlet
michael kors outlet
hermes birkin
polo ralph lauren
yeezy shoes
michael kors outlet online
nike shoes for men
polo outlet
polo ralph lauren
polo ralph lauren outlet
adidas yeezy
cheap jordans for sale
ralph lauren
oakley sunglasses wholesale
cheap nhl jerseys
fitflops sale clearance
adidas outlet store
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
true religion outlet store
nike shoes
cheap mlb jerseys
polo ralph lauren
kate spade bags
mbt shoes
ray ban sunglasses outlet
yeezy boost 350
fred perry polo shirts
michael kors outlet online
michael kors handbags sale
fred perry polo shirts
nike outlet store
ralph lauren outlet
cheap ugg boots
pandora jewelry
ray ban sunglasses
canada goose
pandora jewelry outlet
polo ralph lauren outlet online
ed hardy clothing
ralph lauren polo
adidas yeezy shoes
ralph lauren polo
coach outlet online
cheap nfl jerseys
nike outlet
adidas nmd
ray ban sunglasses for men
ray ban sunglasses
polo ralph lauren outlet online
polo ralph lauren outlet online
coach outlet
coach outlet
cheap jordans for sale
cheap nba jersey
true religion outlet store
pandora jewelry
adidas outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses
DFDSFSDF
avatar #137
vince2 2009. szeptember 9. 5 hozzászólás 11182.
jol néz ki az oldal
avatar #136
TommyGun 2009. augusztus 30. 47 hozzászólás 4330.
jó lett az újítás :)
I\\\\\\\'m the one and only!
avatar #135
mortaL 2009. augusztus 27. 2347 hozzászólás 113.
hol vannak itt a letöltések?
GRIBB :: lanpex: erekcióm van így nem tudok beszélni
avatar #134
-DEv- 2009. augusztus 27. 1968 hozzászólás 146.
Válasz 49kgtomenyskill #133. hozzászólására
letöltés nagyon lényeges lenne,legalábbis számomra:P:)
ezt adom
BestAimers [16:2] gNu
avatar #133
letöltés nagyon lényeges lenne,legalábbis számomra:P:)
avatar #132
Know 2009. augusztus 26. 1239 hozzászólás 279.
képemet hogyan tudom megváltoztatni?
(Terrorist) weownyou ~ niuk hi : oskar bazdmeg
avatar #131
sw3n 2009. augusztus 26. 811 hozzászólás 458.
nemrég 6500 valamennyi látogatóm volt, most meg visszacsökkent 3900ra.. h miért? nemtom.. azt se h melyik az eredeti.. :P:D
*DEAD* -=[uNt0uCh4bLe]=- : sw a kurva jo edes anyadat. es tudod hogy miert.
avatar #130
MR_KILLER 2009. augusztus 25. 279 hozzászólás 1345.
Követelem, hogy rakjátok vissza a V3.0-t!
UI: vicc volt :D Ez a VILÁG LEGJOBB OLDALA!
Ilyen szép oldalt meg sem érdemel ez a magyar társadalom...
avatar #129
millAh 2009. augusztus 25. 2822 hozzászólás 79.
Válasz sw3n #128. hozzászólására
nah ezek jó hirek, sztem a lényeg hogy a sok kivansag kozul a legfontosabbakat, és a leghasznosabbakat tegyétek ki/vissza. gl
Frissült a profil oldal, tessék megnézni. Ha valami ronda, nyomjatok rá pár F5-öt, hogy kitörölje a cache-selt stíluslapokat.

*TADAMMM*
Stay hungry, stay foolish.
avatar #128
sw3n 2009. augusztus 25. 811 hozzászólás 458.
Válasz CyClotroniC #127. hozzászólására
Már máshol is írtam, hogy én már korábban is mondtam, hogy szerintem is jobb, ha a két lista van egymás mellett profilnyitáskor, mert nagyobb %-ban töltik ki, mint a magamról részt. Egyébként fel is lesz cserélve, levertük a lázadást, millAh pedig dolgozik rajta :)
nah ezek jó hirek, sztem a lényeg hogy a sok kivansag kozul a legfontosabbakat, és a leghasznosabbakat tegyétek ki/vissza. gl
*DEAD* -=[uNt0uCh4bLe]=- : sw a kurva jo edes anyadat. es tudod hogy miert.
avatar #127
CyClotroniC 2009. augusztus 25. 13246 hozzászólás 2.
Válasz sw3n #120. hozzászólására
és a közösségi képeket vissza fogja rakni a szerkesztőség?
plusz felteszem meg1x utoljara a kerdest hatha valaszol ra valaki:
átlesz cserélve hogy az adatlapon a kedvencek legyenek beállitva első oldalon vagy marad igy? sztem erdemes lenne..
Már máshol is írtam, hogy én már korábban is mondtam, hogy szerintem is jobb, ha a két lista van egymás mellett profilnyitáskor, mert nagyobb %-ban töltik ki, mint a magamról részt. Egyébként fel is lesz cserélve, levertük a lázadást, millAh pedig dolgozik rajta :)
http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #126
Sanci 2009. augusztus 25. 3329 hozzászólás 55.
Válasz sw3n #125. hozzászólására
a lanos képekre gondolok amik jobb oldalt voltak, és támogatom millah támogatását :d
(azért lenne érdemes a csere mert a kedvenceket sokkal többen kitöltik mint a magamrólt, ahova kb senki nem ir semmit csak a lanos eredményeit)
Ahogy a leírásból is kivehető messze nem 100%-s még az oldal, bár ahogy az ötleteket és egyéb dolgokat elnézem sose lesz az:) De igyekszünk mindent potolni és igény szerint megvalsósítani, vissza fog kerülni a szerverek fül is ha ekkora igény lesznek valahol letöltések is, és a galériát is szeretnénk visszatenni pár extra dologgal.
Csak egy kis türelmet:)
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #125
sw3n 2009. augusztus 25. 811 hozzászólás 458.
Válasz Sanci #122. hozzászólására
Nem hiszem hogy fel lesz cserélve

A galériára gondolsz vagy milyen közösségi képekre?
a lanos képekre gondolok amik jobb oldalt voltak, és támogatom millah támogatását :d
(azért lenne érdemes a csere mert a kedvenceket sokkal többen kitöltik mint a magamrólt, ahova kb senki nem ir semmit csak a lanos eredményeit)
*DEAD* -=[uNt0uCh4bLe]=- : sw a kurva jo edes anyadat. es tudod hogy miert.
avatar #124
stelar 2009. augusztus 25. 8192 hozzászólás 7.
Válasz Sanci #122. hozzászólására
Nem hiszem hogy fel lesz cserélve

A galériára gondolsz vagy milyen közösségi képekre?
Szerintem a lanos képekre gondol, amik itt voltak jobb oldalt
Nem annak van nagy hatalma,aki irányítani tudja a történéseket,hanem annak,akire nem hatnak...
avatar #123
millAh 2009. augusztus 25. 2822 hozzászólás 79.
Válasz Sanci #122. hozzászólására
Nem hiszem hogy fel lesz cserélve

A galériára gondolsz vagy milyen közösségi képekre?
szerintem nem rossz ötlet a cserélés, fontolóra vehetnénk, és lehet hogy az üzenőfal meg kikerülhetne jobb oldalra a profilon, az ismerősök fölé mondjuk. miccósz? :)
Stay hungry, stay foolish.
avatar #122
Sanci 2009. augusztus 25. 3329 hozzászólás 55.
Válasz sw3n #120. hozzászólására
és a közösségi képeket vissza fogja rakni a szerkesztőség?
plusz felteszem meg1x utoljara a kerdest hatha valaszol ra valaki:
átlesz cserélve hogy az adatlapon a kedvencek legyenek beállitva első oldalon vagy marad igy? sztem erdemes lenne..
Nem hiszem hogy fel lesz cserélve

A galériára gondolsz vagy milyen közösségi képekre?
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!"
avatar #121
Sirru5h 2009. augusztus 25. 1 hozzászólás 21044.
Feltölteni videót hol lehet?
Vagy képet....
avatar #120
sw3n 2009. augusztus 25. 811 hozzászólás 458.
és a közösségi képeket vissza fogja rakni a szerkesztőség?
plusz felteszem meg1x utoljara a kerdest hatha valaszol ra valaki:
átlesz cserélve hogy az adatlapon a kedvencek legyenek beállitva első oldalon vagy marad igy? sztem erdemes lenne..
*DEAD* -=[uNt0uCh4bLe]=- : sw a kurva jo edes anyadat. es tudod hogy miert.
avatar #119
millAh 2009. augusztus 25. 2822 hozzászólás 79.
Válasz eks #118. hozzászólására
Csak nekem nem működik a profilnál a kedvencek módosítása? Filmeket meg ilyesmit be tudtam írni, de az 1.6-os kedvenceket/adatokat nem menti el. Segíts, Zoltán! :D
Mint már sok helyen leírták: először törölj ki mindent, mentsd el (a lenti gomb a legjobb hozzá asszem :P), majd irogass bele. Ha még így sem, játszd ezt el néhányszor és akkor jó lesz :)
Stay hungry, stay foolish.
avatar #118
eks 2009. augusztus 25. 1344 hozzászólás 254.
Csak nekem nem működik a profilnál a kedvencek módosítása? Filmeket meg ilyesmit be tudtam írni, de az 1.6-os kedvenceket/adatokat nem menti el. Segíts, Zoltán! :D
avatar #117
millAh 2009. augusztus 25. 2822 hozzászólás 79.
Válasz MR_KILLER #111. hozzászólására
THX!

asd
asd
asdMég a régi smilek is működnek... xD
hát ezt meg hogy csináltad? :)

edit: ja értem, most rájöttem
Stay hungry, stay foolish.
avatar #116
GabR 2009. augusztus 25. 460 hozzászólás 856.
Jó lesz az, csak megkell dikházniE!
1993ba kellett volna reklamálni anyámnál!
avatar #115
-midor1- 2009. augusztus 25. 1408 hozzászólás 238.
uramisten, kiégtem én, mi ez az új oldal? azthittem egy hét alatt amíg nyaralok, semmi változás nem lesz, de erre tessék..:D gratula, szépen néz ki :))
Ha hozzászólásaimban találni vélsz flamet,iróniát,szarkazmust, és úgy véled, hogy beszólogatok, az csak a véletlen műve.
avatar #114
MR_KILLER 2009. augusztus 25. 279 hozzászólás 1345.
Válasz Reteek #113. hozzászólására
én pl letölteni xd Lehetne ott is több mappa pl movieknak, GUI-knak, Cfg-k nek. Mapoknak. És lenne bőven letöltés :P

*Hát rohadjak meg nemlátom :D
avatar #113
Reteek 2009. augusztus 25. 624 hozzászólás 616.
Válasz CyClotroniC #112. hozzászólására
Szerverek a KÖZÖSSÉG-en belül vannak (letöltés egyelőre nincs, de nem is gondoltuk amúgy, hogy egyáltalán van aki használja). Tényleg a letöltéseket mire használtátok? :D
én pl letölteni xd Lehetne ott is több mappa pl movieknak, GUI-knak, Cfg-k nek. Mapoknak. És lenne bőven letöltés :P

*Hát rohadjak meg nemlátom :D
avatar #112
CyClotroniC 2009. augusztus 25. 13246 hozzászólás 2.
Válasz Reteek #109. hozzászólására
Hiányolom a Letöltés menüt a szerverek menüt.
Szerverek a KÖZÖSSÉG-en belül vannak (letöltés egyelőre nincs, de nem is gondoltuk amúgy, hogy egyáltalán van aki használja). Tényleg a letöltéseket mire használtátok? :D
http://www.youtube.com/user/Devian7ube
avatar #111
MR_KILLER 2009. augusztus 25. 279 hozzászólás 1345.
Válasz LoGi #110. hozzászólására
a billentyűzeteden!
[b ] [/ b] és közte a szöveg, ez a félkövér(szóközök nélkül)
i a dőlt, u az aláhúzott és url-al kell linkelni, na jóéjszakát ^^
THX!

asd
asd
asdMég a régi smilek is működnek... xD
avatar #110
LoGi 2009. augusztus 25. 1844 hozzászólás 166.
Válasz MR_KILLER #108. hozzászólására
Valaki elárulná, hogy hol vannak a kiegészítő funkciók?

Félkövér, Dőlt, Aláhúzott, Linkelés stb... Ez így nagyon "kaki" :S
a billentyűzeteden!
[b ] [/ b] és közte a szöveg, ez a félkövér(szóközök nélkül)
i a dőlt, u az aláhúzott és url-al kell linkelni, na jóéjszakát ^^
A moha déli oldalán mindig fa nő.
avatar #109
Reteek 2009. augusztus 25. 624 hozzászólás 616.
Hiányolom a Letöltés menüt a szerverek menüt.
avatar #108
MR_KILLER 2009. augusztus 25. 279 hozzászólás 1345.
Valaki elárulná, hogy hol vannak a kiegészítő funkciók?

Félkövér, Dőlt, Aláhúzott, Linkelés stb... Ez így nagyon "kaki" :S
avatar #107
Bengal 2009. augusztus 25. 348 hozzászólás 1106.
Válasz CSekike #106. hozzászólására
És ezek akik ezt az oldalt csinálták oltották szénné a LAMAs-osokat a v3 kapcsán... huhuhuuuu szép munka! Nem hittem hogy lehet bugosabbat csinálni de bemutattátok hogy van szarabb! Egyéb iránt ez tartott több mint egy évig? Joomlával ugyanezt összerakhattátok egy hónap alatt... Na mindegy lesz ez még így se... de most lehet magatokba fordulni és saját magatokat is oltani mint amikor megjelent a TG hogy milyen bugos... nos ez ez áhhh... v3-at vissza ezt meg rakjátok el még egy év fejlesztésre mert szar ahogy van. Az meg hogy minden oldalnak picit más szine van de ugyanazon séma + a szürke átmenetes oldal logók stb stb sok minden nekem mintha ismerõs lenne de lehet csak túl jó a szemem.
savanyú a szőlő, legalább nem valami külföldi koppintás, és valoban hasonlit az elképzelés már az előző ogc-s felépítéshez, ezt én is észrevettem
avatar #106
CSekike 2009. augusztus 24. 6 hozzászólás 10674.
És ezek akik ezt az oldalt csinálták oltották szénné a LAMAs-osokat a v3 kapcsán... huhuhuuuu szép munka! Nem hittem hogy lehet bugosabbat csinálni de bemutattátok hogy van szarabb! Egyéb iránt ez tartott több mint egy évig? Joomlával ugyanezt összerakhattátok egy hónap alatt... Na mindegy lesz ez még így se... de most lehet magatokba fordulni és saját magatokat is oltani mint amikor megjelent a TG hogy milyen bugos... nos ez ez áhhh... v3-at vissza ezt meg rakjátok el még egy év fejlesztésre mert szar ahogy van. Az meg hogy minden oldalnak picit más szine van de ugyanazon séma + a szürke átmenetes oldal logók stb stb sok minden nekem mintha ismerõs lenne de lehet csak túl jó a szemem.
avatar #105
Hupp3 2009. augusztus 24. 103 hozzászólás 2799.
Zsír, meg minden, de nekem a régi jobban adta :)
Nem vagyok maradi, de itt olyan könnyű eltévedni mint a Mihálynapin :)
De nem lett rossz :)
avatar #104
BANCi_bye 2009. augusztus 24. 6124 hozzászólás 13.
Válasz millAh #101. hozzászólására
Mégegyszer mondom:
Ha valakinek nem jelenik meg a fórumon/cseten az avatarja, akkor legyen olyan kedves és 200x200-nál nagyobb képet töltsön fel.

Köszi!
megszűnt a kinagyítási lehetőség? :( kevés a 200x200! :D

amúgy nagyon szép munka, grat.
r0xen: "...te faszlow senki olyan cshut kapsz anyád meg irigyli irjál cshut video... "
avatar #103
sw3n 2009. augusztus 24. 811 hozzászólás 458.
Válasz millAh #101. hozzászólására
Mégegyszer mondom:
Ha valakinek nem jelenik meg a fórumon/cseten az avatarja, akkor legyen olyan kedves és 200x200-nál nagyobb képet töltsön fel.

Köszi!
#83 pls
*DEAD* -=[uNt0uCh4bLe]=- : sw a kurva jo edes anyadat. es tudod hogy miert.
avatar #102
cyxo 2009. augusztus 24. 1275 hozzászólás 268.
szép lett ;)
/D/j4zz: kevés.
avatar #101
millAh 2009. augusztus 24. 2822 hozzászólás 79.
Válasz the_kid #100. hozzászólására
És avatárt hogyan tudok kirakni? Mert csak profil képet tudtam idáig kirakni. De az nem ugyanaz!
Mégegyszer mondom:
Ha valakinek nem jelenik meg a fórumon/cseten az avatarja, akkor legyen olyan kedves és 200x200-nál nagyobb képet töltsön fel.

Köszi!
Stay hungry, stay foolish.
avatar #100
the_kid 2009. augusztus 24. 18 hozzászólás 6914.
És avatárt hogyan tudok kirakni? Mert csak profil képet tudtam idáig kirakni. De az nem ugyanaz!
http://thekid.miniville.fr/
avatar #99
tomek. 2009. augusztus 24. 2762 hozzászólás 83.
Válasz millAh #96. hozzászólására
egyelőre ez a funkció még nem üzemel, dolgoznak rajta ;)
és a névváltáson? ja és szmálylik nem lesznek? :(
Credere Obbedire Combattere !